Oficjalny Fan club

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Oficjalny Fan club

Post autor: rob69 »

Od pol roku jestem w Anglii i wreszcie stac mnie bylo na to by zapisac sie do oficjalnego Fan clubu. Dostalem materialy czyli wszystko to co jest obiecane na stronie w sklepie Maidena. Jest OK jednak kiedys Mayer napisal ze legitke dostaje sie w drugiej przesylce po wyslaniu zdjec. Ja takowa dostalem od razu i nie bylo info by doslac zdjecie. Aby nie rozmywac tematu mam pytanie gdyz nie znalazlem na forum nic o oficjalnym fan clubie. Co otrzymywalo sie w latach poprzednich oprocz standartowego zdjecia (co rok jak sadze innego), biografii i aktualnego nr fan zina? Ja teraz dostalem przypinke - imitacje basu Harrisa i fosforyzujaca naklejke z pyszczkiem Eddiego. Mysle ze Mayer bylby niezly w tym temacie bo zapewne opisalby to szczegolowo choc oczywiscie bardzo prosze o info osoby zainteresowane i biegle w temacie.
PS. Jesli chcecie zdjecia tego co dostalem w przesylce to dajcie znac. Zamieszcze oczywiscie.
A jezeli zamkniety temat zostanie to ........ zrozumiem :-)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
bud
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Oficjalny Fan club

Post autor: bud »

Jestem chętny na fotki.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Autografy na pewno były kiedyś.
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Może zespół miał dośc podpisywania ?:D Witam po przerwie:D
Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Witam . Sorki ze czekacie na te fotki obiecane przeze mnie juz tyle czasu ale po prostu nie mam kiedy ich wpakowac do kompa. W weekend bede mial wolne wiec w niedziele na pewno je zamieszcze. Dzieki za cierpliwosc, szkoda jednak, ze nikt nie jest w stane napisac mi co dostal z "oficjalnego FC" w poprzednich latach.
Z ciekawostek jakie udalo mi sie wyszukac w Bradford (miasto w ktorym obecnie mieszkam) wspomne o sklepie w ktorym jest mnostwo CD, vinyli i innych rzeczy zwiazanych z metalem Udalo mi sie w nim zakupic vinylowe single Maidena a takze Dickinsona po 50 pensow !!!!! Sa tez longi z autografami po 20 £ wiec chyba tez niedlugo lykne :-)
UP THE IRONS
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

rob69 pisze:Dzieki za cierpliwosc, szkoda jednak, ze nikt nie jest w stane napisac mi co dostal z "oficjalnego FC" w poprzednich latach.
Napiszą, jak wrócą z wakacji ;)
Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Dodaje zdjecia. Wreszcie sie udalo :-) Pierwsze to zawartosc paczki ktora otrzymalem. Jeszcze raz sorki
Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Drugie to wieksze i dokladniejsze zdjecie przypinki :-)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

i ile taka przyjemnosc kosztuje? :)
Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

20 funtow na rok :-)
Vol 7
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Vol 7 »

20 funtów dla Anglików
22,50 funta dla Europejczyków
25 funtów dla Reszty Świata
Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Zawsze marzylem by byc czlonkiem oficjalnego FCIM jednak przy moich zarobkach w Polsce nie bylo mnie na to stac. Pracujac tytaj, w Bradford spelnilo sie owo marzenie :-) Tu sa to groszowe sprawy jednak nie wydaje mi sie bym chcial zaplacic za to az 120 zl bedac w kraju. Moze w przyszlosci splynie na mnie jakis nieoczekiwany profit z FC.
Caly czas czekam na kogos kto napisz co bylo dodatkami w poprzednich latach oprocz biografi i fanzinow .
Mayer ...... Please.... obudz sie i napisz bo Ty napewno wiesz (no i zamiesc zdjecia oczywiscie):-)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

zgadza sie funty to wyjatkowo mocna waluta. Dla nas to 120zl dla nich grosze :)
Awatar użytkownika
McGregor
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: McGregor »

Wiem, że w Anglii to nie problem. W skarpecie mam już odłożone 25 funtów, ale boję się wysyłać za granicę, w końcu u nas to, jak wcześniej było wspomniane, 120 zł. Nie ma gwarancji, że poczta polska nie weźmie sobie premii. A jak już chciałbym wysyłać to prosiłbym o sposób zaadresowania, bo inny adres FC jest na płytach, a inny na oficjalnej stronie zespołu. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Iron Maiden gonna get you, no matter how far.
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Z tego, co pisze na naszej stronie głównej, to adres Oficjalnego FC jest taki:
Adres Oficjalnego Fan Klubu:

Iron Maiden Fan Club
PO BOX 3803, Harlow,
Essex, CM20 2BW
Tel/Fax: +44 (0) 1279444666
E-mail: maiden@maiden.co.uk
Ale poczekajcie na Wickera dla pewności.

EDIT:
rob69 pisze:Aby nie rozmywac tematu mam pytanie gdyz nie znalazlem na forum nic o oficjalnym fan clubie.
Tak sobie przypomniałem. Na forum może nie, ale może nie czytałeś na stronie głównej? :> W dodatku to stary artykuł, taki, o jaki Ci chodziło ;)
http://maiden.superhost.pl/html/oficjal ... jalny.html
Ostatnio zmieniony pt sie 17, 2007 11:27 pm przez Brand, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Czytalem ten artykul. Jest to opis paczki jaka dostal autor tekstu a mnie chodzilo o to co otrzymywalo sie w poprzednich latach oprocz biografi i fanzinow. Jak zapewne zauwazyles ja dostalem zupelnie inna przypinke od tej ktorej zdjecie zamieszczone jest w artykule. Z tego co wiem nie zawsze sa nalepki a jesli sa, to inne. Slyszalem ze w ktoryms roku rozsylali naszywki. Co roku ponoc dodaja inne zdjecie. I wlasnie o te szczegoly pytalem.
A teraz co do adresu fan clubu.
OTO ON:
Iron Maiden FC
PO BOX 9285
SUDBURY
SUFFOLK
CO10 7 WX
UNITED KINGDOM

Ten jest chyba aktualny (a raczej napewno) aktualny gdyz ztego odresu otrzymalem przesylke.
UP THE IRONS
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

rob69 pisze:Zawsze marzylem by byc czlonkiem oficjalnego FCIM jednak przy moich zarobkach w Polsce nie bylo mnie na to stac. Pracujac tytaj, w Bradford spelnilo sie owo marzenie :-) Tu sa to groszowe sprawy jednak nie wydaje mi sie bym chcial zaplacic za to az 120 zl bedac w kraju. Moze w przyszlosci splynie na mnie jakis nieoczekiwany profit z FC.
Caly czas czekam na kogos kto napisz co bylo dodatkami w poprzednich latach oprocz biografi i fanzinow .
Mayer ...... Please.... obudz sie i napisz bo Ty napewno wiesz (no i zamiesc zdjecia oczywiscie):-)
Autografy były mówie przecie.

Poza tym:

http://sanktuarium.org/html/oficjalny/oficjalny.html

Tekst trochę już tu siedzi.
Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

hihi ...... no to blysnales teraz Mr.herki :-)
Awatar użytkownika
rob69
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Widze jednak, ze nie ma chetnego by zaspokoic moja ciekawosc :-( Bardzo prosze wiec admina lub moda jakiegos o usuniecie tego tematu by nie zasmiecal forum. Wakacje sie skonczyly, wszyscy wrocili opaleni i wypoczeci wiec nie ma sensu ciagnac tego dalej. Dziekuje za pomoc tym co ja okazali a po tych :wielkich: spodziewalem sie czegos wiecej.
UP THE IRONS
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Temat sie przyda, sam mam się z zamiarem zapisu do oficjalnego ;)
ODPOWIEDZ