Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
http://muzyka.onet.pl/0,1589717,newsy.html
No a jednak. Mam nadzieję, że Araya dostał tylko udaru i pieprzy głupoty.
No a jednak. Mam nadzieję, że Araya dostał tylko udaru i pieprzy głupoty.
Nom, oni za to już "diabolusa" nagraliM@ti pisze:Oni czegoś takiego nigdy nie nagrają.
No popatrz, same dobre płyty wymieniłeśsyzygy pisze:Chyba lepiej, żeby przestali grać, niż żeby mieli zacząć nagrywać AMOLADy, Saint Angery i inne Systematic Chaosy....![]()
Diabolus jeszcze jakiś tam poziom trzyma, a UA nie licz bo to same covery.Artur pisze:Nom, oni za to już "diabolusa" nagralii niezapomniane "Undisputted Attitude"
no nie byłbym taki pewnien. W końcu to tylko Slayer, patent na trzepanie non-stop dobrych albumów ma tylko tylko wyżej wspomniany Lemmy :jM@ti pisze:Oni czegoś takiego nigdy nie nagrają.
ja się tak szczerze mówiąc nie dziwię. muzyka slayera jest jednak wymagająca dla organizmu. panowie są wyeksploatowani porządnie, więc nie ma się co dziwić.. szkoda, ale tak bywa. swoje zrobili i należy się cieszyć z tej racji.
Z tego co widać to tylko Tom ma takie problemy, tylko on o tym mówi. Wspomniał tylko że po następnym albumie będzie chciał pogadać z chłopakami o dalszej przyszłości. Może po prostu choroba wieku średniego. ;]Norka pisze:panowie są wyeksploatowani
-
Stormshield
- -#Moonchild

Może zmienią wokalistę? 
na Dickinsona
może on najbardziej jest zużytyM@ti pisze:Z tego co widać to tylko Tom ma takie problemy, tylko on o tym mówi. Wspomniał tylko że po następnym albumie będzie chciał pogadać z chłopakami o dalszej przyszłości. Może po prostu choroba wieku średniego. ;]
na ciebie najlepiej.Stormshield pisze:Może zmienią wokalistę?
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

No właśnie, no ale co tam jeszcze 1 album i tak wydadzą napewno. Także mamy czas. ;]Norka pisze:nie każdy m akońskie zdrowie, stalowe nerwy i wieczną chęć działania.
-
Deleted User 622
Nooo dobra bania by byla jakby wzieli Jasona NewstedaStormshield pisze:Może zmienią wokalistę?
-
Stormshield
- -#Moonchild

No wiadomo.Norka pisze:na ciebie najlepiej.Stormshield pisze:Może zmienią wokalistę?
http://www.slayer.net/
Chyba będzie emitowany jakiś gig na żywo. Spoko.
Chyba będzie emitowany jakiś gig na żywo. Spoko.
pieknie, Slayera zawsze mało
wyglada na to ze bedzie to koncert z San Diego (25 sierpnia)
wyglada na to ze bedzie to koncert z San Diego (25 sierpnia)
Ja już się tam zarejestrowałem. Tylko o której on będzie bo tam są podane 2 pory. 10 i 7 chyba.
- Endoproczess
- -#Wrathchild

Zakupiłem sobie to limitowane wydawnictwo Slayera. I powiem szczerze nie warto. Jest dodatkowy utwór, plus teledysk do Eyes..., South Of Heaven live z Unholly Alliance Tour i 5 minutowe przebitki ujęć z różnych miejsc gdzie Sleja grał. Jedyne co mnie jara to trójwymiarowa okładka. Ale jak porówna sie cene - 60 zeta do 20 (w MM jest normalna wersja po tyle) to myślę, że wtopiłem kasę.
No i czekam sobie i czekam ale chyba się nie doczekam. Od 2 godzin myślę, że zaraz wejdzie Slayer a wygląda na to, że jeszcze jakiś support będzie grał. Chyba nie dotrwam.
Mati odsypiasz?