Czy odbędzie się jakiś Wakacyjny Zlot Fanów Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy odbędzie się jakiś Wakacyjny Zlot Fanów Iron Maiden
Kto z tego forum byłby zainteresowany zlotem we Wrocławiu ,który odbyłby się w którąś sobotę października lub listopada.
Jeśli będe miał chętnych to pomyślę o czymś takim ,wpisujcie się Ci którzy są zainteresowani.
Potrzeba z 20-30 osób ,do tego znajomi i już można coś robić.
Jeśli nie będzie chętnych dostatecznie dużo to nawet się za to nie zabieram,musze mieć pewność że będzie odpowiednia liczba ludzi, wtedy można wynając klub, załatwić muzykę, może nawet cover-band.
Nie zalezy mi na jakiś nieoficjalnych spotkaniach, wszystko musi być zorganizowane na 100%, jak już coś robić,to robić.
Jeśli będe miał chętnych to pomyślę o czymś takim ,wpisujcie się Ci którzy są zainteresowani.
Potrzeba z 20-30 osób ,do tego znajomi i już można coś robić.
Jeśli nie będzie chętnych dostatecznie dużo to nawet się za to nie zabieram,musze mieć pewność że będzie odpowiednia liczba ludzi, wtedy można wynając klub, załatwić muzykę, może nawet cover-band.
Nie zalezy mi na jakiś nieoficjalnych spotkaniach, wszystko musi być zorganizowane na 100%, jak już coś robić,to robić.
Ok, ja się piszę bardzo chętnie
Jestem za Wrockiem piszę się :rocx
może od zmierzchu znów? :laughNomad pisze:wtedy można wynając klub
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Może po Apocaliptyce, hę?
raczej nie dobry pomysł ,wg.mnie ,zlot byłby tylko dodatkiem,ale raczej nie byłby to zlot fanów IM
a ja myślę, że taki lepszy pomysł. nomad, dobrze wiesz, jak te Twoje zloty wyglądają, więc nie marudź
co się stanie, jak nie będzie to się nazywać 'zlot fanów im' tylko po prostu będzie spotkani eprzy piwie, czy czym kto tam woli?
a jak wyglądają? bo nie wiemNorka pisze:obrze wiesz, jak te Twoje zloty wyglądają, więc nie marudź
chyba dużo się stanie bo to nie będzie zlot fanów Iron Maiden tylko kolejne spotkanie śląskiej mafii barowejNorka pisze:co się stanie, jak nie będzie to się nazywać 'zlot fanów im' tylko po prostu będzie spotkani eprzy piwie, czy czym kto tam woli?
Wicker coś wspominał o oficjalnym zlocie...będzie coś z tego?
źle.Wrath pisze:a jak wyglądają? bo nie wiem
to można tą mafię o inne województwa rozszerzyćWrath pisze:chyba dużo się stanie bo to nie będzie zlot fanów Iron Maiden tylko kolejne spotkanie śląskiej mafii barowej