kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Zdaj relacje, bo za taką cene to aż się prosi by postawić na półce. w Teraz Rock'u miała bardzo wysoką ocene.
Jazz is not dead, it just smells funny.
płyta zdecydowanie daje radę
recenzji z teraz rocka jeszcze nie czytałem, ale z tego co piszesz to sądzę, że nie jest bezpodstawna. oczywiście to koncert z woodstocku, a nie z małego klubu więc atmosfera panuje nieco inna. z tego co zdązyłem przesłuchać, to publika nie jest zbyt głośna, ale za to brzmienie armia ma naprawdę potężne. grał jeszcze skład z popkornem i ślepym, do tego banan na waltorni i brzmi to naprawdę mocno. dodatkową zaletą jest też setlista, wiadomo ze pewne piosenki musiały się w niej znaleźć, ale cieszą pewne niespodzianki. kawałek 'siekiera' (fajnie że zagrali też to, oprócz 'idzie wojna' i fala'. dobrze, bo to jest totalny kiler!), 'nostalgia', 'biesy' z ostatniej płyty no i 'on jest tu, on żyje' na koniec. naprawdę fajny koncert, za taką cenę to spokojnie. armia po raz kolejny potwierdza, że jest niemal bezkonkurencyjna
tylko, że piszę to z perspektywy wielkiego fana tego zespołu, nie wiem czy też tak bardzo ich lubisz. może lepszym wyjściem byłby zakup dvd; kosztuje tylko dychę więcej a z fotek i fragmentów kiedyś widzianych prezentuje się bardzo okazale. czad, budzy w koszulce exploited - fajny klimat
muszę też sobie sprawić to wydawnictwo, ale jeśli masz ochotę na zwykłą wersję audio, to jak najbardziej polecam.
tylko, że piszę to z perspektywy wielkiego fana tego zespołu, nie wiem czy też tak bardzo ich lubisz. może lepszym wyjściem byłby zakup dvd; kosztuje tylko dychę więcej a z fotek i fragmentów kiedyś widzianych prezentuje się bardzo okazale. czad, budzy w koszulce exploited - fajny klimat
płytkę przesłucham pare razy, a dvd pewnie obejrzałbym raz 
Twoja wola
ja sobie chętnie sprawię tez dvd do kompletu. tak czy siak, miłego słuchania 
http://www.rockmetalshop.pl/product-pol ... CZY92.html
Taką koszulkę wyrwałem dzisiaj na mieście w muzycznym za jedyne 45zł
Taką koszulkę wyrwałem dzisiaj na mieście w muzycznym za jedyne 45zł
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
wczoraj w MM w Katosach:

Trzeba dalej uzupełniać luki w płytotece

Trzeba dalej uzupełniać luki w płytotece
ile za Mete? i co bylo z klasyki?
40Bonzo pisze:ile za Mete?
Osohozi ?Bonzo pisze:i co bylo z klasyki?
no czy oprocz RTL (hehe jeszcze 7 brakuje) bylo Kill'em, Master i czy w tej samej cenie
OczywiścieBonzo pisze:no czy oprocz RTL (hehe jeszcze 7 brakuje) bylo Kill'em, Master i czy w tej samej cenie
"Kill 'Em All", "Ride The Lightning", "Master Of Puppets", "...And Justice For All", Czarny album, "Load" + "St. Anger" - wszystko za 40 zł.
Wszędzie teraz pełno mają tych CD (choć o dziwo jak byłem kilka dni temu w MM w Czeladzi to Ride nie mieli, no i dlatego dopiero wczoraj kupiłem).
Teraz to już tylko no to pierwsze właśnie poluje, ew. na "Load".
a tak sie z dupy zapytam jeszcze czy Ci sie nie rzucil w oczy Sodom 
SLAYER eyes of the insane
btw. Dużo tych Live in London Testa macie po 20 zl (w satrunach tez?) i czy nie wie ktos czy w Warszawie w MM/S sa tez?
btw. Dużo tych Live in London Testa macie po 20 zl (w satrunach tez?) i czy nie wie ktos czy w Warszawie w MM/S sa tez?
Ich płyt nigdy nie przeglądamBonzo pisze: tak sie z dupy zapytam jeszcze czy Ci sie nie rzucil w oczy Sodom
Że też Ci kasy na takie badziewia nie szkodaslayer pisze:SLAYER eyes of the insane
bardzo ładna okładka 
poza tym na S. mi nigdy nie szkoda ;]
poza tym na S. mi nigdy nie szkoda ;]
Dokładnie.slayer pisze:poza tym na S. mi nigdy nie szkoda ;]
To samo można o setkach innych płyt powiedziećslayer pisze:bardzo ładna okładka![]()
no to pozazdrościćslayer pisze:poza tym na S. mi nigdy nie szkoda ;]
Ale Slayer ma takie inne, fajne single.Artur pisze:Nieważne jaki wykonawca :]
No tak. ;]