Negatron i Phobos zajebiste zgoda , ale to juz jest jednak cos innego niz w tym 'zlotym' przedziale :>
Od czego zacząć z zespołem [...]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Od czego zacząć z zespołem [...]
Ja uwazam, ze N jest zly na poczatek. Bo jak nie lapiesz o co w Voivod chodzi to ten krazek jest strasznie bez plciowy, a jak juz kochasz Nothingface, Angel Rat czy wlasnie Killing Technology to przyjmuje sie calkiem inaczej
W sumie czas od 87 do 93 roku to najlepszy czas V , więc spokojnie po kolei mozna sluchac 
Negatron i Phobos zajebiste zgoda , ale to juz jest jednak cos innego niz w tym 'zlotym' przedziale :>
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja do tej pory średnio przyjmuję Nothingface, za to Killing uwielbiam, podobnie Negatron. Swój specyficzny klimat ma.slayer pisze:Ja uwazam, ze N jest zly na poczatek. Bo jak nie lapiesz o co w Voivod chodzi to ten krazek jest strasznie bez plciowy, a jak juz kochasz Nothingface, Angel Rat czy wlasnie Killing Technology to przyjmuje sie calkiem inaczej
Phobos to w ogóle jedna z najbardziej schizowatych płyt jakie słyszałem. ;]slayer pisze:Negatron i Phobos zajebiste zgoda , ale to juz jest jednak cos innego niz w tym 'zlotym' przedziale :>
każda jedna ma. za cholere tylko w dwoch ostatnich odnalezc go nie moge...M@ti pisze:Swój specyficzny klimat ma.
Katorza jeszcze nie słyszałem, a Voivod bardzo fajny jest IMO.slayer pisze:za cholere tylko w dwoch ostatnich odnalezc go nie moge...
no fajny fajny , na pewno duzo lepszy niz K. Moze troche przesadzilem, ale ostatni to ich chyba najslabszy album . Ciezko mi sie do niego przekonac, trudny jest, ale jednoczesnie nie ciekawy ; )
Mimo to przesłucham jak będzie okazja, jeszcze Kronik muszę dorwać ale słyszałem, że to mało ciekawe. ;]
co nie przeszkadza "Phobos" być najlepszym ich albumemslayer pisze:Negatron i Phobos zajebiste zgoda , ale to juz jest jednak cos innego niz w tym 'zlotym' przedziale :>
Ja bym tutaj powiedział męczący chwilami wręczslayer pisze:Ja uwazam, ze N jest zly na poczatek. Bo jak nie lapiesz o co w Voivod chodzi to ten krazek jest strasznie bez plciowy
Ale i tak bardzo lubie.
M@ti - "Kronik" to zostaw sobie na samiuteński koniec, bo to są remiksy
nie odmienilo Ci sie jeszcze? ; )))Artur pisze:co nie przeszkadza "Phobos" być najlepszym ich albumem
najlepszym na pewno nie , mi klimat starszego Voivod odpowiadal jeszcze bardziej
dokladnie, to jako raczej ciekawostke mozna potraktowac, niz zasluchiwac sieArtur pisze: "Kronik" to zostaw sobie na samiuteński koniec, bo to są remiksy W dodatku kaszaniaste raczej "Forlorn" na przykład zwalili mocno
Bolt Thrower?
No to w sumie jest już sam koniec, bo tylko Katorz i własnie Kronik mi został. Ale nie śpieszy mi się. ;]Artur pisze:M@ti - "Kronik" to zostaw sobie na samiuteński koniec, bo to są remiksyW dodatku kaszaniaste raczej
"Forlorn" na przykład zwalili mocno
Mercenary, Those Once loyal, The IV th Crusade. To IMO podstawa, w ogóle wszystkie ich płyty to 1 wielka riffownia. ;]Bonzo pisze:Bolt Thrower?
-
Stormshield
- -#Moonchild

Bonzo pisze:Bolt Thrower?
M@ti pisze:Mercenary, Those Once loyal, The IV th Crusade
-
farmer1990
- -#Invader

jak zaczac z Dream Theater po przesluchaniu Images,zeby wpasc w jeszcze wiekszy podziw?:P
od czego z Iced Earth?;>
od czego z Iced Earth?;>
-
Stormshield
- -#Moonchild

Something Wicked albo Dark Saga.farmer1990 pisze:od czego z Iced Earth?;>
Scenes From a Memoryfarmer1990 pisze:jak zaczac z Dream Theater po przesluchaniu Images,zeby wpasc w jeszcze wiekszy podziw?:P
Something Wicked This Way Comesfarmer1990 pisze:od czego z Iced Earth?;>
już nie mam tu najwięcej postów

The Doors ? Bo mam tylko jedną składanke 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Debiut - "The Doors"
Scorpions. Znam tylko Love at first sting. Zajebista płyta i chcę więcej takich. ;]
Ja tez
Genialna płyta.
Nową też słyszałem, ale ja chcę jakiegoś klasyka killera.Szajba pisze:proponuję nową.