Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
I pisałem. Teraz to żaden spoiler. Czepiasz się.
To też nie spoiler?syzygy pisze:I jak na razie jest tylko 1 kawałek z 7th sona..
No tu zapomniałem, sory.
Ale napisałes to dopiero po poście moim i Matiego, więc wyglądało jakbyś się czepiał feara i afraida
Ale napisałes to dopiero po poście moim i Matiego, więc wyglądało jakbyś się czepiał feara i afraida
Tego też się czepiam. 
Ale to się nie sprawdzi, raczej na pewno. W końcu niby mają być kawałki wiadomo z jakich płyt. 
Tak w ogóle to ten temat jest i tak niebezpieczny dla osób, które nie chcą nic wiedzieć.
Tak w ogóle to ten temat jest i tak niebezpieczny dla osób, które nie chcą nic wiedzieć.
Dajcie spokój, to już naprawdę przesada, to nie można sobie porozmawiać o domniemaniach, od pierwszego koncertu nie będzie gadania o secie,ale teraz? przeciez nic nie wiadomo...a co do setu uwazam że nawet jesli byłoby 12 utworów to będzie najlepszy od wielu lat, przecież Rime,Aces High i Powerslave rozwalają 5 ostatnich płyt studyjnych a może i 7 ..niech żyje stare Iron Maiden!
A w rezultacie i tak pewnie zagrają to o czym nawet nie myślimy. :jsyzygy pisze:Tak w ogóle to ten temat jest i tak niebezpieczny dla osób, które nie chcą nic wiedzieć.
Eh Maiden znowu w trasie....... Zegnajcie inne plany!! 
Nawet bym sie nad australia zastanowil. Choc tam bilety lotnicze sa drozsze. No i jak mam jechac to wolalbym uniknac wypadu na "weekend"- tylko po koncercie bym sie chetnie zapuscil gdzies w glab kontynentu. A urlop u mnie stanowi lekki problem :/ Poczekjmy na daty 

Co do rzekomego spoilera to jest tylko wiazanka marketigowa Rod'a - nie ma nic wspolnego z prawdziwymi zamiarami zespolu. Kazdy by te utwory wymyslil, takie zalozenie. A seta beda pewnie ukladac za jakis czas.
jesli o mnie chodzi to ja zawsze chetnie zobacze kawalek swiata i przy okazji maidenMichałi pisze:Reflektowałby ktoś na wyjazd do Brazylii w zimie? Zdaje się, że kiedyś Szymon i Edyta byli chętni na jakiś trip tam
S1MON pisze:skad wy tyle kasy na to macie...
ja na stypendium jestem za glupi, dlatego w moim przypadku jest to praca x2Michałi pisze:W moim przypadku praca+stypendium naukowe.
Co do rzekomego spoilera to jest tylko wiazanka marketigowa Rod'a - nie ma nic wspolnego z prawdziwymi zamiarami zespolu. Kazdy by te utwory wymyslil, takie zalozenie. A seta beda pewnie ukladac za jakis czas.
Wydaje mi się że 90% seta jest już gotowe, bo gotowa już jest scena. A wiadomo że oprawa graficzna i inne piramidy są przygotowywane pod utwory. Najwyżej zmienią trochę kolejność, albo dorzucą jakiegoś Wrathchilda żeby zdawało się ze jest więcej w secie. Ale równocześnie zgadzam się z twierdzeniem ze set będzie się różnił od tego który zmyślił Rod.
Why so serious?
To co podał Rod raczej będzie ,bo raczej cięzko sobie nie wyobrazić by nie było Rime'a ,Troopera,Can I Play? czy Wasted Years , myslę że zagrają jeden utwór którego mało kto się będzie spodziewał ,coś niespodziewanego np.Alexandra, nie wiem może Only the Good Die Young albo Loneliness ,tak strzelam,ale coś takiego powinno być.
No wiecie, narazie to są nasze tylko pobożne życzenia. Pewnie zagrają dużą część z tej set listy ,która tu krąży po forum, ale myślę ,że ten spoiler Roda był tylko swego rodzaju zaproszeniem na trasę
Ale porpsotu żeby fani mieli o czym gadać 
Afraid i Feara na 100 nie bedzie... a co do sea of madness lub can I play with madness to wolałbym usłyszeć The Loneliness of the long distance runnerMichałi pisze:run to the hills
aces high
2 minutes
clairvoyant
revelations
wasted years
666
hallowed
powerslave
sea of madness/can I play with madness
Iron Maiden
Caught somewhere in time
Rime
Trooper
Heaven can wait
Afraid to shoot strangers (?)
Fear of the dark (?)
a co do całości setu nie mam nic przeciwko
nie ide,jesli nie zagraja infinite dreams.
Zgadzam się, biorąc pod uwagę że na miejscu ceny są naprawdę w porządku nie ma sensu lecieć tam na kilka dni. Problem w tym, że Brazylia to ogromny kraj, i w 2-3 tygodnie to można zwiedzić tylko Rio, Sao Paolo i Fortalezę... Ale pokombinujemy jak już będą daty.Szymon pisze:jesli o mnie chodzi to ja zawsze chetnie zobacze kawalek swiata i przy okazji maidenNawet bym sie nad australia zastanowil. Choc tam bilety lotnicze sa drozsze. No i jak mam jechac to wolalbym uniknac wypadu na "weekend"- tylko po koncercie bym sie chetnie zapuscil gdzies w glab kontynentu. A urlop u mnie stanowi lekki problem :/ Poczekjmy na daty
Znowu ktos wspomina o fear of the dark na historycznej trasie. Nie robmy wiosk tak jak na Mysticu prosze Was ludzie
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No to bankowo zostajesz w domu. :laughS1MON pisze:nie ide,jesli nie zagraja infinite dreams.
mowi sie trudno ;]
potem bedziesz załowac
Opra wie, bo już była na koncercie