Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
tysic kuron
czyli jakieś 120zł. bilet do australi 500 zł. i co Ci sie bardziej kalkuluje ? 
już nie mam tu najwięcej postów

jak mi zalatwisz bilet za 500 zeta do australi to lece tam chocby jutro ;]
A pozatym nie chodzi o wielkosc mandatu tylko o zasade. Nie place naszych mandatow to czeskich tez placic nie bede. Ostatnio mi srodki zablokowali na koncie za mandat, ale blokada trwala 3 dni i kasa na konto wrocila. Nie wiem co to za akcja, ale sie odzywac nie bede ;]
A pozatym nie chodzi o wielkosc mandatu tylko o zasade. Nie place naszych mandatow to czeskich tez placic nie bede. Ostatnio mi srodki zablokowali na koncie za mandat, ale blokada trwala 3 dni i kasa na konto wrocila. Nie wiem co to za akcja, ale sie odzywac nie bede ;]
A ja uderzę w prowokacyjny ton, i napisze, że szczerze mówiąc wolałbym, żeby zagrali w Czechach zamiast w Polsce... Zlinczujcie mnie, czekam.Madril pisze:No ja też wolę, żeby koncert był u nas
To chyba do Australii pod Lęborkiem.Szajba pisze:czyli jakieś 120zł. bilet do australi 500 zł. i co Ci sie bardziej kalkuluje ?
Ja też w sumie.Michałi pisze: A ja uderzę w prowokacyjny ton, i napisze, że szczerze mówiąc wolałbym, żeby zagrali w Czechach zamiast w Polsce... Zlinczujcie mnie, czekam.![]()
A ja wolę, żeby był, i u nas, i w Czechach (i do tego Hammersmith jeśliby mi kasy starczyło
). 
Na pewno w Czechach będzie łatwiej o barierkę.
Na pewno w Czechach będzie łatwiej o barierkę.
no wlasnie koncet w hali jet mozliwy ale w UK na zakonczenie trasy dla Clive'a. Hammersmith czy Brixton. Normalnie bym nie liczyl na halowe koncerty.
wypad do Czech tez by mi byl na reke, extra atmosferka, klimacik wyjazdu, tanie pifko hranolki z vyprazanym seremMichałi pisze:A ja uderzę w prowokacyjny ton, i napisze, że szczerze mówiąc wolałbym, żeby zagrali w Czechach zamiast w Polsce... Zlinczujcie mnie, czekam.Madril pisze:No ja też wolę, żeby koncert był u nas
To chyba do Australii pod Lęborkiem.Szajba pisze:czyli jakieś 120zł. bilet do australi 500 zł. i co Ci sie bardziej kalkuluje ?![]()
zyc nie umierac
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Czechy mają jeszcze jedną zaletę - łatwo się dostać bliżej barierek 
Brand --> Tylko teraz walcz wcześniej, bo z tego, co pamiętam, w Ostrawie się dopiero koło połowy pojawiłeś. ;P
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Trzymałem jedną ręką barierkę już od Gate Crashera 
Teraz nie będą już zważał na Czeskie "korwa"
Teraz nie będą już zważał na Czeskie "korwa"
Tam jedną ręką, jedna ręka się nie liczy. 
Ogólnie w Czechach łatwo wejść od razu pod barierkę, bo przy wchodzeniu był luz duży niecałe 3h przed koncertem - u nas też czegoś takiego nie ma.
Ogólnie w Czechach łatwo wejść od razu pod barierkę, bo przy wchodzeniu był luz duży niecałe 3h przed koncertem - u nas też czegoś takiego nie ma.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Odpowiedz Mystica na mojego maila odnośnie koncertu Maiden:
"Wszystko w swoim czasie. Proszę o cierpliwość. Jeżeli będziemy w stanie zorganizować ten koncetrt na pewno to zrobimy ale nie uprzedzajmy faktów. Na chwilę obecną nic nie jest potwierdzone-więc wszystko się może zdarzyć.
Pozdrawiam"
Czyli coś kombinują. Dobrze, że oni a nie Live Nation. Coś mam przeczucie, że gwiazdą Mystica na Śląskim będzie Maiden.
"Wszystko w swoim czasie. Proszę o cierpliwość. Jeżeli będziemy w stanie zorganizować ten koncetrt na pewno to zrobimy ale nie uprzedzajmy faktów. Na chwilę obecną nic nie jest potwierdzone-więc wszystko się może zdarzyć.
Pozdrawiam"
Czyli coś kombinują. Dobrze, że oni a nie Live Nation. Coś mam przeczucie, że gwiazdą Mystica na Śląskim będzie Maiden.
Na Legii mogliby zrobić. Ten Śląski już się przejadł.Mr.Hankey pisze:Coś mam przeczucie, że gwiazdą Mystica na Śląskim będzie Maiden.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ano mogliby, jednak nie sądzę żeby w lipcu/sierpniu decydenci Legii zgodzili się wpuścić dziki tłum ludzi na płytę.M@ti pisze:Na Legii mogliby zrobić
Każdy ma swoją cenę.Mr.Hankey pisze:Ano mogliby, jednak nie sądzę żeby w lipcu/sierpniu decydenci Legii zgodzili się wpuścić dziki tłum ludzi na płytę.
ja bym ta jednak wolał żeby to był SpodekM@ti pisze:Na Legii mogliby zrobić. Ten Śląski już się przejadł.
Byłby, żeby to nie była trasa stadionowa.klabut pisze:ja bym ta jednak wolał żeby to był Spodek