Oprócz tego mile widziane byłyby inne pliki video piosenek z albumu BALLS TO PICCASSO oprócz tears of the dragon (ten już mam
Poszukuję borin in 58 video
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Poszukuję borin in 58 video
Uhh. temat mniej lub bardziej związany z ironami. Nie mnie to oceniać. Poszukuję video piosenki "Born in in '58" Bruca Dickinsona z albumu tattoed millionaire i ważne, zeby nie był to link typu youtube, tylko do ściągnięcia. Jeśli ktoś by posiadał na swoim dysku owy plik, to proszę, żeby się nim ze mną podzielił 
Oprócz tego mile widziane byłyby inne pliki video piosenek z albumu BALLS TO PICCASSO oprócz tears of the dragon (ten już mam
). Gdzieś mi się obiło o uszy, że ponoć "shot all the clowns" ma swoje video. Dlatego, jeśli macie to dajcie 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Poszukuję borin in 58 video
Na Emulu znajdziesz wszystko bezproblemowo.
Na bearshare też sporo jest teledysków dickinsona 
Mr.Hankey the christmas poo
. South Park rlz.
Mr.Hankey the christmas poo
No ale wlasnie o to chodzi, ze akurat born in 58 nie mogę za cholerę znaleźć. Sporo innych mam, ale tego właśnie nie.
Edit
Ok, dzieki Deleted User 804
Edit
Ok, dzieki Deleted User 804
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 3:19 pm przez Glacial, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 804
Jak nikt Ci nie da to przypomnij mi na początku przyszłego tygodnia to dostaniesz. Zgrałbym z antologii już dziś ale została w domu