stfu dumbass!Szajba pisze:riverside ssie
Riverside: Rapid Eye Movement Tour 2007/2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Riverside: Rapid Eye Movement Tour 2007/2008
ja pojawię się w Białymstoku. tym razem nie mogę ich przegapić 
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
na 90% będę w Krakowie.
muszę jeszcze tylko nowej płyty posluchać, ale jakoś mi się nie chce
muszę jeszcze tylko nowej płyty posluchać, ale jakoś mi się nie chce
czytasz w mych myslachWrath pisze:muszę jeszcze tylko nowej płyty posluchać, ale jakoś mi się nie chce
Z godzinke temu wróciłem z koncertu w Mega.
Fajnie było w gruncie rzeczy
I na tym bym mógł poprzestać 
Generalnie to chyba mój pierwszy koncert Riverside (1,5 roku temu) nadal pozostanie tym który podobał mi sie najbardziej. Ale dziś też mi sie podobało. Było kilka naprawde pięknych momentów, a kulminacją było IMO "Second Life Syndrome".
Nowej płyty nie słyszałem, ale po tych utworach które dziś zagrali wydaje mi sie, że nie będzie moim zdaniem tak dobra jak "Out Of Myself" i "Second Life Syndrome". Jakoś tak średnio wypadły, mało solówek Grudzińskiego (a faceta uważam za duży atut tego zespołu).
Duda dobrze śpiewał.
No w ogóle zespół w dobrej formie, chyba nie można sie przyczepić, a że IMO jakiś magczny wieczór to nie był to trudno
Na pewno zagrali:
Conceiving You
Loose Heart
I Believe
Reality Dream I & II
Second Life Syndrome
Panic Room
Voices In My Head
Niekoniecznie w tej kolejności; nowych nie znam, ale było ich chyba niemało. A z 2-óch pierwszych pewnie coś mi jeszcze umknęło (na pewno to, co grali jak jeszcze w dordze byłem
)
I jakiś nowy zwyczaj zaczynam mieć - znowu sie spóźniłem na koncert
Chyba z 15 minut 
Tak jeszcze na koniec to przyznać musze, że bilety raczej drogie.
Bidd mi mignął przez chwilkę jak wychodził ale zajęty był rozmową
W Krakowie raczej również sie pojawie.
Fajnie było w gruncie rzeczy
Generalnie to chyba mój pierwszy koncert Riverside (1,5 roku temu) nadal pozostanie tym który podobał mi sie najbardziej. Ale dziś też mi sie podobało. Było kilka naprawde pięknych momentów, a kulminacją było IMO "Second Life Syndrome".
Nowej płyty nie słyszałem, ale po tych utworach które dziś zagrali wydaje mi sie, że nie będzie moim zdaniem tak dobra jak "Out Of Myself" i "Second Life Syndrome". Jakoś tak średnio wypadły, mało solówek Grudzińskiego (a faceta uważam za duży atut tego zespołu).
Duda dobrze śpiewał.
No w ogóle zespół w dobrej formie, chyba nie można sie przyczepić, a że IMO jakiś magczny wieczór to nie był to trudno
Na pewno zagrali:
Conceiving You
Loose Heart
I Believe
Reality Dream I & II
Second Life Syndrome
Panic Room
Voices In My Head
Niekoniecznie w tej kolejności; nowych nie znam, ale było ich chyba niemało. A z 2-óch pierwszych pewnie coś mi jeszcze umknęło (na pewno to, co grali jak jeszcze w dordze byłem
I jakiś nowy zwyczaj zaczynam mieć - znowu sie spóźniłem na koncert
Tak jeszcze na koniec to przyznać musze, że bilety raczej drogie.
Bidd mi mignął przez chwilkę jak wychodził ale zajęty był rozmową
W Krakowie raczej również sie pojawie.
-
Deleted User 357
Byłeś? Jakoś Cię nie zauważyłemZ godzinke temu wróciłem z koncertu w Mega.
Mnie dziewczyna wyciągnęła,mimo że kojarzę ze 2 piosenki Riverside :laugh Ale całkiem przyjemnie było
<serduszka> w zasadzie to po tym mogłabym wyjśćArtur pisze:Loose Heart
I Believe
jak spisal sie totentanz? bo mam zamiar isc na nich i come do mega w grudniu, w sumie to te dwa zespoly sa podobne do siebie jak dwie krople wody 
-
Deleted User 357
W Kato nie było supportuBonzo pisze:jak spisal sie totentanz?
Byłeś byłeśŻelazny pisze:Byłeś? Jakoś Cię nie zauważyłem![]()
A powiem Ci, że kogo jak kogo ale Ciebie bym sie na gigu Riverside nie spodziewał
No to sie może spotkamy jak dobrze pójdzieBonzo pisze: come do mega w grudniu
Swoją drogą bardzo dużo było ludzi w Mega, tzn. może na jakichś było już więcej ale na tych na któych ja byłem to nawet połowy tego co wczoraj nie było chyba.
był koncert wyprzedany?Artur pisze:Swoją drogą bardzo dużo było ludzi w Mega, tzn. może na jakichś było już więcej ale na tych na któych ja byłem to nawet połowy tego co wczoraj nie było chyba.
-
Deleted User 357
Sporo ludzi kupowało bilety w kasach,więc raczej nie 
Bez przesadyNorka pisze:był koncert wyprzedany?
ale jeden koncert w nowym Mega zdaje sie był już wyprzedany - Coma, pod koniec zeszłego roku bodajże.
pytam, bo jak ja byłam ostatnio i przedostatnio to było ciężko z biletami
-
Deleted User 357
Tak,kumpel chciał iść,ale w dniu koncertu go odesłali z kwitkiem przy kasie.ale jeden koncert w nowym Mega zdaje sie był już wyprzedany - Coma, pod koniec zeszłego roku bodajże.
BTW,w końcu byłem w tym nowym Mega i jakoś wątpię aby tam się odbywały inne koncerty poza polskimi zespołami. Nawet jak się ktoś zgodzi przyjechać,to jak poczuje ten fetor koło klubu to ucieknie :laugh
Loos, w sumie sie nie dziwie, na kwietniowy koncert w zeszłym roku bilety dostałem ledwo ledwo. Ale jednak nowe Mega troche większe.Norka pisze:pytam, bo jak ja byłam ostatnio i przedostatnio to było ciężko z biletami
Tak patrząc na ilość ludzi sobie też pomyślałem, że to niesłychane wręcz że taki zespół ściąga tak liczną widownie.
Nie no, jakieś zagraniczne będą (już zresztą był - Marduk) na pewno ale po tych szumnych zapowiedziach myślałem, że sporo większy jednak będzie ten klub. 1000 ludzi ja tam nie wiem jak oni by chcieli upchnąćŻelazny pisze:BTW,w końcu byłem w tym nowym Mega i jakoś wątpię aby tam się odbywały inne koncerty poza polskimi zespołami. Nawet jak się ktoś zgodzi przyjechać,to jak poczuje ten fetor koło klubu to ucieknie
-
Deleted User 357
Bo Marduk jest trv i im smród nie przeszkadza;]Artur pisze:Marduk
W szatni :laughArtur pisze:1000 ludzi ja tam nie wiem jak oni by chcieli upchnąć
Generalnie też maława ta scena no i ogólnie....słabo
No to już wiedzą jaki target obraćŻelazny pisze:Bo Marduk jest trv i im smród nie przeszkadza;]
Niech znowu przeniosąŻelazny pisze:Generalnie też maława ta scena no i ogólnie....słabo![]()
Dziś kupiłem sobie bilet na koncert do Studia. Miłe zaskoczenie, że kosztował 25 zł czyli zawsze te 3 zeta mniej niż do Mega.
To kto jeszcze będzie ?
Opra, Michcio & Raf ?
To kto jeszcze będzie ?
Opra, Michcio & Raf ?
o kurde! to trzeba by sie wreszcie wybrac po ten bilet! no raczej bediemy z Michciem jak se bilety kupimy
mowisz, ze warto??
mowisz, ze warto??