dziwkiClans pisze:no rime
ale tak czy inaczej, na trase promujaca płyty Powerslave/SiT/7 pojade
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
dziwkiClans pisze:no rime
Dokladnie tak, znajomy z MYSTIC to samo mowi ze "szef" cos kombinuje ale poki co tylko sie tajemniczo usmiechaMr.Hankey pisze:Odpowiedz Mystica na mojego maila odnośnie koncertu Maiden:
"Wszystko w swoim czasie. Proszę o cierpliwość. Jeżeli będziemy w stanie zorganizować ten koncetrt na pewno to zrobimy ale nie uprzedzajmy faktów. Na chwilę obecną nic nie jest potwierdzone-więc wszystko się może zdarzyć.
Pozdrawiam"
Czyli coś kombinują. Dobrze, że oni a nie Live Nation. Coś mam przeczucie, że gwiazdą Mystica na Śląskim będzie Maiden.
slayer pisze:taka trasa to nie na powietrzuuuu
Co z tego że większy jak ostatnio na Mysticu było tylko ok 30 tyś ludzi?widman pisze:poza tym slaski jest wiekszy
No, byłby mord.Levy pisze:Fajnie jak by zorganizowali koncert w Stodole...
Ale tak pewnie nie będzie.Madril pisze:Nad Śląskim jest się sens zastanawiać tylko w przypadku, gdyby koncert w Polsce był jedynym na Europę Środkowowschodnią.
a ja wlasnie uwazam ze bedzie tylko jeden w tej czesci Europy moze niekoniecznie u nas ale jeden zeby zapelnic jakis wielki stadionMadril pisze:Nad Śląskim jest się sens zastanawiać tylko w przypadku, gdyby koncert w Polsce był jedynym na Europę Środkowowschodnią.
No dokładnie. I wtedy staję sie on murowanym kandydatem na miejsce koncertu (z Polskich aren oczywiście).Madril pisze:Nad Śląskim jest się sens zastanawiać tylko w przypadku, gdyby koncert w Polsce był jedynym na Europę Środkowowschodnią.
Niby racja ale nie wydaje mi sie ze reklama chociazby w TVP1 czy POLSACIE przyciagnela duzo wiecej wiaryPiwowarus pisze:A zespoły na Mysticu były jednak dobre, tak patrząc na to, to skład był niezły, tylko właśnie reklama całkowicie zawiodła. Plakaty rozwieszane przez forumowiczów to jednak nie jest szczyt możliwości.
Budziol pisze:Niby racja ale nie wydaje mi sie ze reklama chociazby w TVP1 czy POLSACIE przyciagnela duzo wiecej wiaryPiwowarus pisze:A zespoły na Mysticu były jednak dobre, tak patrząc na to, to skład był niezły, tylko właśnie reklama całkowicie zawiodła. Plakaty rozwieszane przez forumowiczów to jednak nie jest szczyt możliwości.