19/02/2008 - Nightwish - Kraków @ Hala Wisły
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 19/02/2008 - Nightwish - Kraków @ Hala Wisły
Na pewno sie przejade! Chce w koncu zobaczyc ich pelen set. Nowy album dorownuje IMHO Once wiec licze, ze sie nie zawiode ich koncertowym show.
Bez napinki dobra? to nie było do Ciebie.Shalotka pisze:Ojoj, kolejny prawie-jak-moderator się znalazłMandrake pisze:O zespole i teledyskach masz topic w dziale Zespoły i AlbumyTutaj o ile wiem jest Koncerty i Spotkania. Nie róbmy bajzlu już na początek.
To już w temacie o koncercie nie można sobie nawet podyskutować czy też wspólnie zastanowić się, czy warto na ów koncert iść.
Może nam od razu mów, jaka powinna być treść naszych postów
Owszem mogę Ci zasugerować jak powinna wygladąć treść twoich postów. Nie interesuje Cię zespół i tym bardziej koncert? nie pisz w tym temacie. Proste
EOT
Why so serious?
A tak do rzeczy......... Wybiera sie ktos z Łodzi??? Z kim wypije browar przed koncertem?

Ja "prawie z Łodzi" się wybieram... Za tydzień będę studentem UŁ...Qba666 pisze:A tak do rzeczy......... Wybiera sie ktos z Łodzi??? Z kim wypije browar przed koncertem?![]()
Pińcet razy ładniejsza od Turunen ;jherki pisze:No i tak samo brzydka jak Tarja...
tak w ogóle to sie chyba przejde, zależy od ceny bietów.
Nie.Mandrake pisze:Proste
- Ironkostek
- -#Trooper

Tylko przytaknąć mogęAbstract pisze:A czemu zraziliście się do nich po Mystic?Bardzo przyjemny zespół jak dla mnie.
Oczywiście na koncercie mnie nie będzie
Ale wiadomość o nim mnie cieszy, a to dlatego, że może Mystic zda sobie sprawe, że koncerty w Polsce to nie tylko Stadion Śląski, Spodek + wszelakiej maści kluby.
No i może koncert będzie na tyle dużym sukcesem, że postanowią jednak więcej ich organizować i ściągną Testament, Nevermore, Exodus, Evergrey czy inne kapelki z ich katalogu, któych MMP na pewno nie zaprosi. Przy okazji może też cenami zrobią poważną konkurencję Metal Mindowi, który zdziera przy każdej okazji.
No i może koncert będzie na tyle dużym sukcesem, że postanowią jednak więcej ich organizować i ściągną Testament, Nevermore, Exodus, Evergrey czy inne kapelki z ich katalogu, któych MMP na pewno nie zaprosi. Przy okazji może też cenami zrobią poważną konkurencję Metal Mindowi, który zdziera przy każdej okazji.
-
Deleted User 357
Nie przeceniaj ich aż tak0/10
Kurde, ten nowy najtłisz trafia do mnie o wiele lepiej niż z tą tapetą co wcześniej śpiewała... Na koncercie będę na bank... 
- Ironkostek
- -#Trooper

Nie wykluczone, że mówisz tak, bo true metalowi nie wypada powiedzieć, że Nightwish jest przynajmniej niezły.slayer pisze:0/10
Tak samo jak większość osób przed Mystic Festival na Śląskim prywatnie zapytana twierdziła, że Nightwish to gówno, a potem dwie trzecie stadionu szalało
mnie bardzo to cieszy, bo to znaczy że Nightwish nie będzie supportem dla Ironów , niech sobie grają, mnie to nie interesuje wogóle, mimo że do postawy true-metala bardzo mi daleko ,nie moja muzyka poprostu
pewnie . true metalowi nie wypada.Ironkostek pisze:Nie wykluczone, że mówisz tak, bo true metalowi nie wypada powiedzieć, że Nightwish jest przynajmniej niezły.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Będę! 
Mi Anette bardziej od Tarji pasuje. Cieszy się ze śpiewania.
Mi Anette bardziej od Tarji pasuje. Cieszy się ze śpiewania.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Kurde, blisko mam i do tego pół roku, żeby sie do nowej wokalistki przekonać. Może i będę.
Za wielki brudas slayer jesteśslayer pisze:pewnie . true metalowi nie wypada.Ironkostek pisze:Nie wykluczone, że mówisz tak, bo true metalowi nie wypada powiedzieć, że Nightwish jest przynajmniej niezły.
Ty najlepiej wiesz 
Jazz is not dead, it just smells funny.
no i jest już info o koncercie na oficjalnej Nightwisha :]
- Ironkostek
- -#Trooper

to bardzo pięknie