azerskie brudasy ....M@ti pisze:Budziol napisał/a:
to zes stary sie popisal
O co Ci chodzi?
LPR(tfu!) zasmierdzialo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
azerskie brudasy ....M@ti pisze:Budziol napisał/a:
to zes stary sie popisal
O co Ci chodzi?
Budziol pisze:azerskie brudasy ....
LPR(tfu!) zasmierdzialo
ja bardzo licze na polske katowice chorzowfaust pisze:Oj, na koncert w Polsce to są małe szanse
nie no luz ale zes wyjechal z tymi brudasamiM@ti pisze:Budziol pisze:azerskie brudasy ....
LPR(tfu!) zasmierdzialoZa kogo Ty mnie masz?
nie ma to jak przynajmniej 2 optymistowBudziol pisze:Bedzie dobrze
Musi byc! Zobaczycie zaczna od nas jak dwadziescia lat temu! :rocx
Żartobliwie IMO, i nie odnosiłem się tu do rasy czy narodu. Chodziło mi bardziej o azerskich metali. :jBudziol pisze:nie no luz ale zes wyjechal z tymi brudasami
oby to prawda bylaVol 7 pisze:Gruby z metalshopu na Grodzkiej w Krakowie, niedawno się widział z Maiden, mówił, że jeśli przyjadą do Czech to do Polski także wpadną... ale nie mam więcej informacji...

Nie przesadzaj, Budziol. To nie bylo obrazliwe tylko smieszne. Brudasy = "metalowcy".Budziol pisze:azerskie brudasy ....
LPR(tfu!) zasmierdzialo
Taaaa. Ciekawe... On sie z nimi przez kilka sekund widzial w Ostrawie - bodajze na lotnisku. A do tego nie zna angielskiego. Wiec zbytnio bym mu nie ufal.Vol 7 pisze:Gruby z metalshopu na Grodzkiej w Krakowie, niedawno się widział z Maiden, mówił, że jeśli przyjadą do Czech to do Polski także wpadną... ale nie mam więcej informacji...
Sa problemy techniczne z dystrybucja biletow w Nowej Zelandii ze wzgledu na strajk golebiarzy (tam poczte rozsyla sie za pomoca golebi pocztowych) wiec wstrzymano sie troche z ogloszeniem daty koncertu. Spokojnie, niedlugo juz bedzie!!!!!faust pisze:Jak dotąd nie ma kolejnych dat na luty i marzec...a miały być po weekendzie!!!!
ano chyba ze tak to sie nie czepiamWICKER MAN pisze:Budziol napisał/a:
azerskie brudasy ....
LPR(tfu!) zasmierdzialo
Nie przesadzaj, Budziol. To nie bylo obrazliwe tylko smieszne. Brudasy = "metalowcy".![]()
No to będzie spora niespodzianka w secie :rocxfaust pisze:Ja osobiście jestem przekonany że zagrają Węgry
nie zagraja przeciez nic co wyszlo po Seventh Son of a Seventh SonWICKER MAN pisze:(np. Afraid To Shoot Strangers) moga niespodobac sie wojskowej juncie w tym kraju...