KelThuzzaR - słowiańskie Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
KelThuzzaR - słowiańskie Iron Maiden
Zapraszam do wysłuchania całego materiału nowego, polskiego zespołu na heavy/powermetalowej scenie - KelThuzzaR. Wielu z was pewnie kojarzy twórcę zespołu, ale mogliście nie słyszeć jego najnowszego projektu. Miażdżące kompozycje, riffy pochodzenia boskiego, moc żelaznego topora i czysto słowiańskie teksty. Jednym słowem absolutne zniszczenie, młot na pozerów.
http://kelthuzzar.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3R ... YuaHRtbA==
http://kelthuzzar.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3R ... YuaHRtbA==
Re: KelThuzzaR - słowiańskie Iron Maiden
Wypasione tytuły kawałków. 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
zbyt pisze:absolutne zniszczenie, młot na pozerów.

-
Deleted User 1309
Chyba mamy pare hitów na ,,zlot"
. Chociaż bardziej wole balladki w stylu zajebane lewackie ścierwo .
- Metalophil
- -#Moonchild

Kelthuz śpiewa pieśń na cześć UPR - chyba nikomu wcześniej nie udało się do tego stopnia ośmieszyć tej partii 
On kiedyś też śpiewał jakąś pieśń na cześć Swarożyca i innych bogów słowiańskich. Ten kolo ma coś z głową?
-
Deleted User 622
A lepiej jakby śpiewał na cześć szatana jak połowa kapel ktorych słuchasz? 
Ja nie słucham satanistycznych kapel.metal pisze:A lepiej jakby śpiewał na cześć szatana jak połowa kapel ktorych słuchasz?
kelthuzzzz my love <serduszka>
Slava zbycie!!!zbyt pisze:Miażdżące kompozycje, riffy pochodzenia boskiego, moc żelaznego topora i czysto słowiańskie teksty. Jednym słowem absolutne zniszczenie, młot na pozerów.
dzięki Ci za oświecenie obecnych tu ślepych i ożywienie umarłych, tych którzy czekali na powrót wielkiego Kelthuza modląc się do jego nieśmiertelnych koni o kolejne boskie hymny na cześć najznakomitszych panów. Niech Warraha zabrzmi, a Kelthuzar zapędzi nas na zlodowaciałe szlaki prawdziwej i jedynej słusznej drogi. Niech będzie sława temu, który pozwala na to wszystko, aby nieświadome duszę, mógł oświecać blask metalicznej rękojeści miecza wysyłanego na bogów.
Ave Korwin!
Jazz is not dead, it just smells funny.
o ja pier**** taki wstyd, nawet tu trafil.... żal... i ja mieszkam w kielcach ;p
https://www.uptheirons.info - strona o iron maiden
\m/
w ogóle kto jak kto, ale KelThuz to wie jak robić profesjonalne klipy do profesjonalnej muzyki - wczoraj z Marqiem niemałą część jego wideografii na youtube sobie przejrzeliśmy (w ramach przypomnienia jak i poznania czegoś... nowego
)- Mistrz \m/
najbardziej lubie jego solówki gitarowe na basie
Zwłaszcza ta w coverze Manowar ("Mountains") niszczy obiekty \m/
a poza tym wysportowany chopak, sztuki walki lubi
w ogóle kto jak kto, ale KelThuz to wie jak robić profesjonalne klipy do profesjonalnej muzyki - wczoraj z Marqiem niemałą część jego wideografii na youtube sobie przejrzeliśmy (w ramach przypomnienia jak i poznania czegoś... nowego
najbardziej lubie jego solówki gitarowe na basie
a poza tym wysportowany chopak, sztuki walki lubi
a ja myślę, że ten kawałek bardzo pasuje do upr. mozna powiedzieć że to świetne połączenie
a sam koleś jest nie do podrobienia, od razu człowiek ma lepszy humor
a sam koleś jest nie do podrobienia, od razu człowiek ma lepszy humor
-
Deleted User 357
To że wszystko czego się kelthuz dotknie staje się kvltem wiadomo już od dawna,jest to aksjomat\m/ Ostatnio najbardziej mi do gustu przypadła jego pogańska wersja piosenki z gumisiów