Czy skasowac temat o koncercie z 2005 roku ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Czy skasowac temat o koncercie z 2005 roku ?
Z reka na sercu - czy ktos tam jeszcze zaglada ? Wiem, ze mile wspominki, ale ja sam przez 2 lata zajrzalem tam tylko raz do tematu o zlocie po koncercie. Linki do video czy fot juz pewnie daaawno wygasly,temat, jakie kosmiczne byly ceny wody chyba kazdy pamieta a stosowny temat nawet o tym jest...a 13k postow lezy...a oprocz tego starym wyjadaczom utnie posty, wiec Szajba sie ucieszy. Czekam na opinie.
Re: Czy skasowac temat o koncercie z 2005 roku ?
Jasne ,kasuj!!! :beer
pfffffffS1MON pisze:Szajba sie ucieszy
zaorać
już nie mam tu najwięcej postów

odważam się stanąć po stronie S1MONA. tzn po skasowaniu tego tematu wielu z zarejestrowanych userów straci swoje jedyne posty, ale ci nadal aktywni przecież będą nadal aktywni. Pozatym moich postów tam nie ma 
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ale po co to kasować? Skoro nikt tam nie zagląda, to chyba nie obciąża za bardzo forum?
wiesz...jakis czas temu juz osiagnalem wiek, ze nie patrze na ilosc swoich postow...doroslem
2 lata temu to ciachalem je rowno, zeby miec duzo...wiem, ze kiedys mialem z 5,5k
ale teraz mam 3,5 a pisze teraz roznie...jak zaszaleje to 10 na dzien a czasem w dzien ani jednego. Taka dygresja to byla. A co do wywalania dzialu-moze jestem jakis zimny dran, ze takie sentymenty, jak dzial po 2,5 roku przynajmniej mi nie sa potrzebne
Glosujcie i piszcie swoje opinie 
po co to komu
Spokojnie myslę ,że można to wywalić. Będzie następny koncert, będzie następny taki temat.
Można wywalić ..aż do kolejnego show!!!!!
pewnie ze zamknac bylo minelo w 2008 bedzie nastepne show u nas w kraju 
... poza tym zrobi się więcej wolnego miejsca na forum i może będzie ono działało bezawaryjnie
wiara czyni cuda podpisuje sie pod tym...Budziol pisze:w 2008 bedzie nastepne show u nas w kraju
Ja chciałbym się dowiedzieć, czy z powodu, że to sie tam znajduje forum działa wolniej, szybciej wykańcza sie limit, czy trzeba płacić więcej za serwer? Bo jeśli żaden z tych problemów to nikomu nie zaszkodzi, żeby to archiwum się znajdowało. Zawsze jest przecież lepiej mieć coś, by zaglądać tam nawet raz na rok niż tego nie mieć.
Się zgadzam.Piwowarus pisze:Ja chciałbym się dowiedzieć, czy z powodu, że to sie tam znajduje forum działa wolniej, szybciej wykańcza sie limit, czy trzeba płacić więcej za serwer? Bo jeśli żaden z tych problemów to nikomu nie zaszkodzi, żeby to archiwum się znajdowało. Zawsze jest przecież lepiej mieć coś, by zaglądać tam nawet raz na rok niż tego nie mieć.
Poza tym tam są moje pierwsze wieśniackie posty i zawsze warto czasem do nich zajrzeć xd
Aha i o co chodzi z ankietą:
Wybierz tylko 2 odpowiedzi
(więcej odpowiedzi będzie ignorowane)
tak lub nie
-tak
-nie
ROTFL
:laughAbstract pisze:... poza tym zrobi się więcej wolnego miejsca na forum i może będzie ono działało bezawaryjnie
Teoretycznie rzecz biorąc wpływ powinien być znikomy, szczególnie że Sanktuarium jakimś wielkim forum nie jest. Nie wiem ile miejsca te posty w bazie zajmują i jak to się ma do ogólnego limitu dla Sanktuarium, ale ogólnie dane tekstowe jakieś strasznie miejscożerne nie są.Piwowarus pisze:Ja chciałbym się dowiedzieć, czy z powodu, że to sie tam znajduje forum działa wolniej, szybciej wykańcza sie limit, czy trzeba płacić więcej za serwer? Bo jeśli żaden z tych problemów to nikomu nie zaszkodzi, żeby to archiwum się znajdowało. Zawsze jest przecież lepiej mieć coś, by zaglądać tam nawet raz na rok niż tego nie mieć.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Na chwilę obecną nie ma to żadnego związku z przyczynami technicznymiPiwowarus pisze:Ja chciałbym się dowiedzieć, czy z powodu, że to sie tam znajduje forum działa wolniej, szybciej wykańcza sie limit, czy trzeba płacić więcej za serwer? Bo jeśli żaden z tych problemów to nikomu nie zaszkodzi, żeby to archiwum się znajdowało. Zawsze jest przecież lepiej mieć coś, by zaglądać tam nawet raz na rok niż tego nie mieć
Jak nie zaciaża forum jakoś to niech zostanie.
Chudy pisze:Jak nie zaciaża forum jakoś to niech zostanie.
Zostawić, przynajmniej do czasu ogłoszenie oficjalnego, że będzie koncert w Polsce! :rocx
nie zostawiac bo koncert bedzie! (bylem u jasnowidza!)bud pisze:będzie koncert w Polsce!