SzacuN
Cellman - pytanko mam
A jeśli DVD to jak to wypada na ekranie ?
bo sie tak zastanawiam nad tym, byłaby piękna pamiątka z jednego z najlepszych koncertów jakie widziałem .
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
to jest tylko CD niestety, nie zdecydowałem się na wersję limitowaną, co nie znaczy, że DVD nie kupię, pamiątka z koncertu musi być. Widziałem Mob Rules z tego DVD i muszę przyznać, że kopie dupę, tak więc nie obawiałbym się o jakość DVD. W ogóle Dio świetnie brzmi, nie wiem, czy go poprawiali czy co, ale śpiewa świetnieArtur pisze:Cellman - pytanko mamW jakim formacie nabyłeś ten koncert H&H ? Bo ciekaw jestem tej limitowanej edycji (DVD + 2CD), wiesz coś o niej może (poza tym że jest cholernie droga ;] ) ? Chyba że ją właśnie kupiłeś :>
A jeśli DVD to jak to wypada na ekranie ?
bo sie tak zastanawiam nad tym, byłaby piękna pamiątka z jednego z najlepszych koncertów jakie widziałem .

Sporo tegorocznych nowości chodziło po nieco wyższych cenach.Stormshield pisze:Normalna cena.

A nie wiem, nie kupowałem nowości. OstatnioKing też chyba w limitowanej był po 48zł.M@ti pisze:Sporo tegorocznych nowości chodziło po nieco wyższych cenach.