koszulki by Piospy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: koszulki by Piospy
ja sobie jakis czas temu zrobilem z allegro koszulke Sodom (bo nikt z forum nie chcial :closed ) dalem 28 zł i jakosc jest zajebista (Fruit..) no i napis tez sie złowieszczo prezentuje, jak bede mial robic jeszcze kiedys to z pewnoscia tam tez sie zglosze, bo jestem bardzo zadowolony 
daj link
dzieki a to zrobiles sobie koszulke jakas taka wybajerowana czy tylko logo ?
samo logo, bo juz za stary jestem zeby chodzic w koszulkach z jakimis szatanami i szkieletami
, zapytaj moze da sie zrobic cos wiecej niz logo, ale mysle ze bedzie to mialo bardzo ograniczony format
A jak ta forma nadruku , tj. cos jak t-shirty sanktuarium? i jak z praniem? 
Jazz is not dead, it just smells funny.
ja z tego co zamawialem na zamowienie kiedys koszulke Sabaton to do dzis chyba lepszego t-shirta mi nawet pio nie zrobil
nie wiem jakie byly gowniane koszulki sanktuariumslayer pisze:A jak ta forma nadruku , tj. cos jak t-shirty sanktuarium? i jak z praniem?
jest napisane na stronie aukcji wszytsko, co do pranie to wrzucilem do pralki i koszulka pachnie swiezoscia
Ja mam koszulkę Sodom z roku 1990, wyprodukowana zaraz po wydaniu Better Of Dead. Jest tak wyblakła, że prawie biała, ale kołnierzyk trzyma się zajebiście
Kupiłem ją w takim stanie na allegro, bo na zdjęciu prezentowała się "nieco" lepiej xd
mozliwe...
a co do tej koszulki z allegro...
to ja nie robie flexem... bo jest po prostu kiepski (w stosunku do sita)
a moze tak hirax ?
a o testamencie byla mowa ?
Hehe, może też się skuszę dla kolegi 
http://www.aria.ru/pics/photos/other/wind-11.jpg
Dałoby się zrobić coś podobnego? Niekoniecznie z płomieniami na rękawach, ale też żeby były podobne bajerki, no i napis z przodu.
Dałoby się zrobić coś podobnego? Niekoniecznie z płomieniami na rękawach, ale też żeby były podobne bajerki, no i napis z przodu.
ja na wakacje sobie Evergrey zrobie z firmy na allegro, bo Sodom zajebiscie mi sie trzyma 
Drogie to?
patrz moj post, pierwszy na tej stronie
1. Metalmetal pisze:będą koszulki Whitesnake?
2. syzygy
...