stadion jest w płd-zach Londynie, 6 mil od Heathrow, 20 mil od Gatwick, wpisz w google Twickenham stadium i ci nawet jego stronka wyskoczyAbstract pisze:No wchodzi jeszcze w grę nocleg prawdopodobnie tam. Orientuje się ktoś w jakich okolicach jest stadion i z jakiego lotnika jest najbliżej?
05/07/2008 - Londyn, ENG @ Twickenham Stadium
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/07/2008 - Londyn, ENG @ Twickenham Stadium
ja to jednak olewam, licze na to ze w ladku zdroju zrobia znowu specjalny gig na koniec trasy...... A jak nie to trudno - bede na kilku innych koncertach 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Luzer saker jestes. Bys sie chociaz przyznal czemu odpuszczasz ten gig choc Ci slinka leci.Szymon pisze:ja to jednak olewam, licze na to ze w ladku zdroju zrobia znowu specjalny gig na koniec trasy...... A jak nie to trudno - bede na kilku innych koncertach
Ja mam na zbyciu, mogę Ci sprzedać za trzy.Budziol pisze:no jak ma ktos na zbyciu ze dwa tysie to jestem za
no dobra...... mama mnie nie chce puscicWICKER MAN pisze:Bys sie chociaz przyznal czemu odpuszczasz ten gig choc Ci slinka leci.
a ja za 2,5Da5id pisze:Ja mam na zbyciu, mogê Ci sprzedaæ za trzy.
wchodze w toSzymon pisze:Da5id napisał/a:
Ja mam na zbyciu, mogê Ci sprzedaæ za trzy.
a ja za 2,5
za 2,5 czego ?
Ja lecę. Tylko mam prośbę/pytanie. Gdzie można dostać bilet lub czy ktoś pomógłby mi w jego zakupie?
WICKER Jeśli jesteś w stanie sprawdzic i jakoś wstepnie powiedziec ile myslisz ze by cuś takeigo kosztowało to moze napisz. Bo Mi Pomysł sie podoba 
......miliona funtowBudziol pisze:wchodze w to
za 2,5 czego ?
sam wypad do londynu na weekend?? jakis 1000 z malym hakiem zalezy czy tylko koncert Cie ineteresuje czy bauns. Tygodniowy wyjazd 2x Paryz plus Londyn to juz wydasz mysle 2,5 - 3 tys. Wszystko oczywiscie zalezy jak masz zamiar zycJack_86 pisze:WICKER Je¶li jeste¶ w stanie sprawdzic i jako¶ wstepnie powiedziec ile myslisz ze by cu¶ takeigo kosztowa³o to moze napisz. Bo Mi Pomys³ sie podoba
A HA no dzieki, tak przypuszczałem ze około tylu to wychodzi. Jeślichodzi o życie to wiesz ruznie mozna nawet z mała iloscia kasy;] w kazdym razie tak najwazniejszy jest dla mnie koncert ! 
no to wiesz mozna leciec w dzien koncertu rano i wracac dzien po. Wtedy jak sie uda to za 300 zeta samolot 250 bilet na koncert,nocleg pod golym niebem, jakies dojazdy z na lotnisko i inne pierdoly to sie w 700 zeta mozesz zmiescic. Ja w kazdym razie wydalem duzo wiecejJack_86 pisze: w kazdym razie tak najwazniejszy jest dla mnie koncert !
Myśle ze nawet gdyby miało to kosztować tyle co mowisz zyjac skromnie (700 zł) to jest to piekna opcja na ktora mozna sobie pozwolić. a tym bardziej jest to realne jesli zajmie sie sprawa wczesniej tzn: bilet na samolot.
Ja wkazdym razie gdyby ktoś zbierał ekipe to bardzo chetnie sie z wami zabiore !! tylko jak ktos mi kupi bilet ;p bo nigdy sam tego nie robiłem i nie wiem jak ( tak wiem jestem luzer )
Ja wkazdym razie gdyby ktoś zbierał ekipe to bardzo chetnie sie z wami zabiore !! tylko jak ktos mi kupi bilet ;p bo nigdy sam tego nie robiłem i nie wiem jak ( tak wiem jestem luzer )
Może ja na paryskie koncerty się nie piszę, ale Londyn z żoną jak najbardziej.WICKER MAN pisze:Kto jeszcze wybiera sie na, ponoc jedyny, koncert Dziewicy na Wyspach w 2008 roku?
W kilka osob zastanawiamy sie nad polaczeniem wycieczki na oba paryskie koncerty z wyjazdem do Londynu. Kto bylby chetny?
Ps. Czekam na dalsze info :rocx
Kurde ten Londyn po mnie chodzi...tylko ta opcja "ekonomiczna"
Wszystko zalezy od tego czy bedzie koncert w Polsce...bo jesli mam podrozowac to wolalbym gdzies indziej niz czechy/slowacja 
Zamiast Londynu wybrałem Paryż 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czyste z***stwo! Bilety na plyte na Twickenham Stadium kosztuja 50 funtow czyli o wiele wiecej niz np. na charytatywnych koncertach w Brixton czy Hammersmith (40 funtow), nie mowiac juz o koncertach halowych (ok. 35 funtow)... Razem z oplatami cena biletu do Londynu wyniesie pewnie ok. 300-310 PLN. Faktycznie Paryz to przy tym pestka. 
Wicker, ja liczę na show w Czechach , bo na Polskę nie ma co liczyć :angry
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem czy zagraja w Czechach... Mysle, ze logiczniej byloby zorganizowac zbiorowy gig na Stadionie Slaskim dla Polakow, Czechow i Slowakow - tak jak to robili np. RHCP, Pearl Jam czy U2... Chociaz jesli nie dogadaja sie z naszymi promotorami to wszystko mozliwe. Koncert w Czechach na pewno niezle by sie sprzedal, a i organizatorow maja tam o wiele sprawniejszych niz u nas.faust pisze:Wicker, ja liczę na show w Czechach , bo na Polskę nie ma co liczyć :angry
Oczywiscie z tymi negocjacjami nic nie wiadomo ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak naprawde to gdyby byly jakies przecieki to zle by to wrozylo koncertowi... Jesli nie ma to znak, ze rozmowy jeszcze sie tocza... Pozostaje trzymac kciuki!Dziku pisze:Oczywiscie z tymi negocjacjami nic nie wiadomo ?