08/03/2008 - Metalmania 2008 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/03/2008 - Metalmania 2008 - Katowice @ Spodek
gosciem specjalnym na trasie immolation jest melechesh czyzby sie to powoli wyklarowywalo ? enslaved , rising dream , melechesh , artillery...no no czekamy na potwierdzenia..
O, czyli wreszcie sie zmobilizuje do zapoznania z nimi. Slayer, czy skłoni Cię to do przyjazdu ?herki pisze:Dillinger Escape Plan potwierdzony.
Co do Rage - no jakby ich jeszcze Dziubiński sprowadził to byłoby zajebiście. Ale jeśli sie nie uda to i tak wątpię bym pojechał do Czech na MM.
Choć już taki pomysł mi do głowy wpadł, a to w związku z sytuacją sprzed 2-óch lat, kiedy zarówno na polskiej jak i czeskiej Metalmanii grał Nevermore, z tym że u nas całe 45 minut a tam 80 bodajże. I sobie pomyślałem że jeśli taka sytuacja sie powórzy to też może i oleje polską, i sie porwe na czeską. Ale mysle, że set Megadeth będzie podobny na obydwu występach a o to mi głównie chodzi. Overkill pewnie tam dłużej zagra, ale u nas te 50 minut powinni mieć. A nawet absencja Rage u nas raczej nie skłoni mnie w tym wypadku do podjęcia wyprawy do Zlina.
Nie aż tak dużo, a poza tym to dla mnie akurat duży plus jeśli o czeską idzie. wolę jakość a nie ilość. Sam chętnie bym widział na Dużej Scenie w Spodku tak z 7-8 kapel najwyżej.Evil pisze:hm ale tam jest duzo mniej kapel
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2007 9:09 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
Błagam, dajcie Sodom.
fajnie :/Evil pisze:enslaved , rising dream , melechesh , artillery
Sprowadziliby ten Rage noooo...
tu sie zgodze , ale zalezy jakich kapelArtur pisze:Evil napisał/a:
hm ale tam jest duzo mniej kapel
Nie aż tak dużo, a poza tym to dla mnie akurat duży plus jeśli o czeską idzie. wolę jakość a nie ilość. Sam chętnie bym widział na Dużej Scenie w Spodku tak z 7-8 kapel najwyżej.
no i jeszcze raz pytam jest jakas strona czeskiej metalmanii ?
Spoko, to tylko spekulacje i nie wierze że wszystkie 4 wymienione zespoły zagrająWrath pisze:fajnie :/
No w tej chwili już masz:Evil pisze:tu sie zgodze , ale zalezy jakich kapel![]()
MEGADETH
OVERKILL
DILLINGER ESCAPE PLAN
IMMOLATION
VADER
już jest skład co najmniej dobry (patrząc na markę każdego z tych zespołów, już abstrahując od tego że Wiader na MM to żadna atrakcja jednak
Jeszcze ze 2-3 porządne kapele na Dużą Scenę i by wystarczyło. Każda mogłaby zagrać z godzine co najmniej.
A na czeskiej Metalmanii z reguły nie ma tych zespołów, które zaczynają u nas 'dużoscenową" stawkę. Ewentualnie tych ze środka.
Tyle z mojej strony, czekam na kolejne newsy.
Ja też nie wierzę, ale boję się, że zagrają inne, podobne do tych zespoły i wyjdzie na to, że Matalmania zacznie się dla mnie wraz z rozpoczęciem koncertu Megadeth ;] (ew. Overkill bo znam na razie jeden album i całkiem nieźle się zapowiadająArtur pisze:Spoko, to tylko spekulacje i nie wierze że wszystkie 4 wymienione zespoły zagrają![]()
- Ironkostek
- -#Trooper

Skład jest naprawde solidny jak na razie.
Mam tylko nadzieję, że dołożą już tylko kilka kapel, ale za to zacnych.
Bowiem wkurza mnie to sakramencko, iż z powodu nadmiaru kapel Metalmania kończy sie rokrocznie z coraz to wiekszym opóźnieniem, przez co pod koniec człowiek jest już styrany jak bóbr po budowie tamy
Mam tylko nadzieję, że dołożą już tylko kilka kapel, ale za to zacnych.
Bowiem wkurza mnie to sakramencko, iż z powodu nadmiaru kapel Metalmania kończy sie rokrocznie z coraz to wiekszym opóźnieniem, przez co pod koniec człowiek jest już styrany jak bóbr po budowie tamy
Zdaje się ,że ostatnia skończyła się ok. 3
No ja bym proponował jakiś zespół z kręgu heavy/power
gejów na MM nie chcemy, wystarczy ze w tym roku Jorn byłWrath pisze:Sprowadziliby ten Rage noooo...
z tego nurtu to tylko Iced Earth.Abstract pisze:No ja bym proponował jakiś zespół z kręgu heavy/power
już nie mam tu najwięcej postów

a czym oni sobie zasluzyli , ze gejami nie sa ? ..............Szajba pisze:Abstract napisał/a:
No ja bym proponował jakiś zespół z kręgu heavy/power
z tego nurtu to tylko Iced Earth.
- hail_the_leaf
- -#Invader

Bo to nie jest niemiecki gej sado maso leather pejcz rapsodi of faja metal tylko hamerykański power dla twardzieli. :jEvil pisze:a czym oni sobie zasluzyli , ze gejami nie sa ? ..............
ROTFL. Chyba nie wiesz o czym piszesz jeśli łączysz Rage z jakąkolwiek formą owego gej metaluSzajba pisze:gejów na MM nie chcemy, wystarczy ze w tym roku Jorn był
a Jag Panzer, Tad Morose, Agent Steel, Morgana Lefay ?Szajba pisze:z tego nurtu to tylko Iced Earth.
A'propos Iced Earth - szanse na ich występ są raczej małe, bo jak sami piszą na swojej oficjalnej stronie - na marzec/kwiecień planują trasę po USA.
napisal to ten co w playliscie na last.fm ma sonate arctice..Artur pisze:Szajba napisał/a:
gejów na MM nie chcemy, wystarczy ze w tym roku Jorn był
Też na to zwróciłem uwagę
A może Gamma Ray ? 
a tam piepapierujecie 
Rammagay mam na last.fm z powodu jednego kawałka, sonata to inna bajka i bynajmniej nie chciałbym ich na metalmani. iced earth to amerykancki power nie mający z europejskim nic wspoólnego. a z tym, Ragem to żartowałem
[Raff mode on] no pijany byłem, noooooooooo [Raff mode off]
Rammagay mam na last.fm z powodu jednego kawałka, sonata to inna bajka i bynajmniej nie chciałbym ich na metalmani. iced earth to amerykancki power nie mający z europejskim nic wspoólnego. a z tym, Ragem to żartowałem

-
Deleted User 357
Mów do niego po polsku;]Artur pisze: a Jag Panzer, Tad Morose, Agent Steel, Morgana Lefay ?
Już się nie tłumacz i tak jesteś gupi burakSzajba pisze: Rammagay mam na last.fm z powodu jednego kawałka, sonata to inna bajka i bynajmniej nie chciałbym ich na metalmani. iced earth to amerykancki power nie mający z europejskim nic wspoólnego. a z tym, Ragem to żartowałem
a Ty Jorna słuchasz