trzymamy za słowoYaaqb pisze:W sumie to zaczelo mi go brakowac, chyba znow zaczne tu pisac.
ja chyba teraz przystopuję trochę wreszcieslayer pisze:przeciez caly czas na wlasna odpowiedzialnosc poznajemy nowe ; )
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
trzymamy za słowoYaaqb pisze:W sumie to zaczelo mi go brakowac, chyba znow zaczne tu pisac.
ja chyba teraz przystopuję trochę wreszcieslayer pisze:przeciez caly czas na wlasna odpowiedzialnosc poznajemy nowe ; )
raczej od tego, co się słucha ostatniocellman pisze:głupio się układa taki ranking, bno to zależy od nastroju w sumie
no tak, np. teraz nie słucham Audioslave prawie, ale ogólnie to rewelacyjna kapela i uwielbiam wszystkie ich płyty, tak samo z Deep Purple. jakbym miał robić ranking z tego, czego obecnie słucham, wyszłoby dość śmiesznie..syzygy pisze:raczej od tego, co się słucha ostatniocellman pisze:głupio się układa taki ranking, bno to zależy od nastroju w sumieChociaż ja już mam wprawę w takich durnoctwach i myślę, że w miarę rzetelnie zrobiłem swój ostatni ranking, nie poddając się ostatnim maniom itd
a tak w ogóle, to powoli dochodzę do wniosku, że takie rankingi są troszkę głupie i staram się walczyć z chęcią robienia rankingu co miesiącDlatego następny zrobię w grudniu najwcześniej :j
Choć już nie odczuwam takiej potrzeby, kiedyś to bym robił ranking po każdej nowopoznanej płycie, teraz mi to wisieć nareszcie zaczyna :j
na czym ta "dziwność" tam polega? Tacy fanatycy ?P.S Na overkillu mnie nie znajdziesz, bo podejście ludzi do Mety jest tam "dziwne"...