Masters Of Rock 2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Masters Of Rock 2008
W sumie z tradycji zakładam temat o przyszłorocznym MOR,bo niestety te kapele które potwierdzili do tej pory, to IMO jakiś żart. Skład jest naprawdę słabiutki i nie wiem co by musieli dać żebym jechał za rok...W każdym razie wygląda to tak:
Avantasia, Apocalyptica, Sonata Arctica, Ministry, Amon Amarth, Moonspell, Gotthard, Angra, Oomph!, Die Apokalyptischen Reiter, Tristania, Sirenia, Communic, Tři sestry, E!E, Nil...
Avantasia, Apocalyptica, Sonata Arctica, Ministry, Amon Amarth, Moonspell, Gotthard, Angra, Oomph!, Die Apokalyptischen Reiter, Tristania, Sirenia, Communic, Tři sestry, E!E, Nil...
Re: Masters Of Rock 2008
Avantasia , Angra , Moonspell , Amon Amarth , Sonata , Communic ....to jest wg Ciebie nic nie warty sklad ? skad to info wogole....
Sonata jest warta wszelkich piniędzy.
Jak dodadzą coś jeszcze to chętnie Avantasie zobacze.
Jak dodadzą coś jeszcze to chętnie Avantasie zobacze.
dziwne zeby juz podali takie info , skad je zelazny masz... AA , Moonspell....nie no...za dobrze
Skład ultragejowy ;]
-
Deleted User 357
Z forum MOR,w jakiejś czeskiej gazecie metalowej już to info daliEvil pisze:skad je zelazny masz...
Dla mnie takEvil pisze:.to jest wg Ciebie nic nie warty sklad ?
-
Deleted User 622
Gotthard jest świetny... ale tylko dla nich i Communic bym nie jechał 
-
Deleted User 1309
To już jest dla mnie wystarczającym pretekstem żeby jechać .Amon Amarth, Moonspell
tragiczny ten skład
Faktycznie merytoryczna zawartość zacytowana powyżej wypada przy dwu ostatnich edycjach (do nich porównuję, bo tylko na nich byłem) gorzej. Ale to na pewno nie koniec listy, która może się jeszcze bardzo uatrakcyjnić. Kumple wyjechali na dzisiejszą zimową edycję, może w jej trakcie organizatorzy ujawnią coś więcej. A najbardziej się cieszę, że przywiozą mi dvd z letniego festiwalu. Może znów się gdzieś załapałem?
w 2006 r. był bardzo dobry skład ,oczywiście jak na ten festival
Widziałem raz i więcej nie mam zamiaru oglądać tej kapeli. Bida z nędzą O_oEvE pisze:Sonata jest warta wszelkich piniędzy
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 357
Lol,na liście podanej teraz na stronie MOR nie ma Ministry,fani mogą mieć zonka;]
A w tym to mooocno od biedy bym Avantasie i Amon Amarth zobaczył,ale tak ogólnie to nie ma nic co by było nawet w mojej top 30,więc jeśli nie potwierdzą np. Grave Diggera,Dio i Saxon jednocześnie to mnie zabraknie;] No chyba że Iced Earth będzie,wtedy tylko na nich mogę jechać,reszta mi wisi
A w tym to mooocno od biedy bym Avantasie i Amon Amarth zobaczył,ale tak ogólnie to nie ma nic co by było nawet w mojej top 30,więc jeśli nie potwierdzą np. Grave Diggera,Dio i Saxon jednocześnie to mnie zabraknie;] No chyba że Iced Earth będzie,wtedy tylko na nich mogę jechać,reszta mi wisi
-
Deleted User 622
Zainteresuj się Gotthard ale płytami przed Domino Effect (bo im się nie udal ten album)Żelazny pisze:Lol,na liście podanej teraz na stronie MOR nie ma Ministry,fani mogą mieć zonka;]
-
Deleted User 357
No słyszałem że to taki hard rock,ale twórczości kompletnie nie znam,więc się nie wypowiadałem. Masz coś na mp3?To byś mi podrzucił koło żytniej kiedyś.
- Ironkostek
- -#Trooper

Jak na razie do dwóch poprzednich edycji się nie umywa.
ej zią, to była ironia ;]gumbyy pisze: Widziałem raz i więcej nie mam zamiaru oglądać tej kapeli. Bida z nędzą O_o
Żelazny pisze:Moonspell
tyle bym chciał zobaczyć. Jeszcze ewentualnie Angrę, z ciekawości.Żelazny pisze:Communic
Czyli "mój pierwszy raz" na Masters musi jeszcze poczekać
skład lipny... na Moonspella i ewentualnie na sonatę nie będę jechał, więc
j/wArtur pisze:Czyli "mój pierwszy raz" na Masters musi jeszcze poczekać
już nie mam tu najwięcej postów