na dziś wieczór polecam :

3 - The End Is Begun
bardzo fajne, progresywno-alternatywne granie, dobre do zrelaksowania się po ciężkim tygodniu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

tak jak behemothaDani Filth pisze:EDIT: Na tym albumie jest tyle skrajnie różnych emocji, że można słuchać bez względu na nasz humor
oj... ja tak ni mam. Jak chcę posłuchać muzyki, to nie "siadam do kompa"Szajba pisze:często jest tak, że siadamy przed tym kompem, chcemy posłuchać muzyki
Matek pisze:polecić możecie coś co nie ma w nazwie taga ani progresywne ani metalowe
Ano Ossian niezły,choć IMO z Węgierskiego hm o wiele lepszy PokolgepAbstract pisze:Ossia - Acelsziv i iltetnap. Metal w klimatach MaidenówCzerpią garściami z ich twórczości. Wiem nawet ,że Adrian słuchiwał tego kiedyś
znam dobrze (tzn daft punk, nie tą płytę). wyżej zapomniałem dodać że oprócz progresywnego i metalowego grania to pragnąłbym czegoś co nie ma nic wspólnego z elektronikąslayer pisze:DAFT PUNK | Alive 2007
fantastyczne przyjecie, entuzjazm wykonawcow jak i fanow no i swietne elektroniczne dzwieki. to jest clubbing
sam śmierdziszMatek pisze:gary śmierdzi :]
No to posłuchaj JuTu.Matek pisze:posłuchałbym czegoś lajtowego, rockowego, kompletnie niewymagającego.