Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Jakby się uprzeć to może będą wtedy w Polsce, bo to niedługo po W:O:A
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sadze, ze nawet wiecej. Chyba, ze powiedza w Teleexpressie.herki pisze:Pewnie i tak 60% osób obecnych na koncercie, by o tych urodzinach nie wiedziała ;]
Sing live on stage with Iron Maiden! - takie coś jest na głownej
czyzby grali Heaven can wait?
hehehe, cozby innego mozna z nimi spiewać
czyzby grali Heaven can wait?
hehehe, cozby innego mozna z nimi spiewać
to juz od dawna wiadomo
na kazdym koncercie dla 3 osob z FC jest zaklepane miejsce plus po osobie towarzyszacej 
Czyli zanim oficjalnie Split potwierdzili juz jest Praga 
Oczywiście, ja czekam jak w RP się bilety pojawią i jadę , może będzie wyjazd z Lodzi? :closedBudziol pisze:Czyli zanim oficjalnie Split potwierdzili juz jest Praga
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem czy będzie akurat z Łodzi, ale jakieś wyjazdy na pewno zorganizujemy.faust pisze:Oczywiście, ja czekam jak w RP się bilety pojawią i jadę , może będzie wyjazd z Lodzi? :closedBudziol pisze:Czyli zanim oficjalnie Split potwierdzili juz jest Praga
Ostatnio zmieniony pn gru 10, 2007 6:37 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak przez Częstochowę coś będzie, to mogę chyba sporą ekipkę zorganizować.WICKER MAN pisze:Nie wiem czy będzie akurat z Łodzi, ale jakieś wyjazdy na pewno zorganizujemy.faust pisze:Oczywiście, ja czekam jak w RP się bilety pojawią i jadę , może będzie wyjazd z Lodzi? :closedBudziol pisze:Czyli zanim oficjalnie Split potwierdzili juz jest Praga
Ostatnio zmieniony pn gru 10, 2007 6:37 pm przez CubeX, łącznie zmieniany 1 raz.
na organizowanie przejazdow to jeszcze troszke mozna poczekac 
Nowa data: PORTUGAL July 9, 2008 Lisbon Super Bock Super Rock Festival
Coś dzisiaj przyspieszyli z potwierdzaniem koncertów
Abstract pisze:Coś dzisiaj przyspieszyli z potwierdzaniem koncertów
Biedni Chorwaci 
A może Iron Maiden to żart - taki jak Warszawafaust pisze:Abstract pisze:Coś dzisiaj przyspieszyli z potwierdzaniem koncertówSłuchajcie, a może ten Split to żart- taki jak Warszawa
:buahaha:
- Metalophil
- -#Moonchild

pytanie do zorientowanych w temacie (głównie Wickera): Jaki jest najbardziej prawdopodobny termin ewentualnego koncertu u nas? (mniej więcej). Czy jest w jakikolwiek sposób możliwe że to będzie np. 1 sierpnia? Po prostu muszę złożyć podanie o praktyki wakacyjne i chciałbym tam taki termin podać coby mi to nie kolidowało z ewentualnym koncertem. Oczywiście najbardziej prawdopodobna wydaje się data tuż przed Pragą, ale może są jakieś bardziej szczegółowe domysły? 
mnie się wydaje, ze najbardziej prawdopodobne jest między 2.08 a 8.08, ale to takie moje gdybania
- Metalophil
- -#Moonchild

tyle to i ja wiem, ale bardziej chodzi mi o ewentualne wykluczenie tego 1-go sierpnia, bo on mi burzy całą koncepcję wakacyjno-terminowąwojteq pisze:mnie się wydaje, ze najbardziej prawdopodobne jest między 2.08 a 8.08, ale to takie moje gdybania
Jak Ateny są 2 sierpnia, to na żadną Polskę 1 nie ma szans.
Dzis kupujac bilety na COME babeczka w strefie mowila ze na pewno MYSTIC juz nie robi koncertu i jesli juz to albo jednak LN albo MMP i w gre raczej wchodzi 7.08
- Metalophil
- -#Moonchild

Po dłuższym namyśle: w sumie racjaMadril pisze:Jak Ateny są 2 sierpnia, to na żadną Polskę 1 nie ma szans.