Dokładnie. Poprosiłem bogatego starego, żeby załatwił mi śpiewanie HCW na gwiazdkę. Ściągam Maiden na prywatny wigilijny koncert w moim pokoju, a potem afterparty na pasterce.Szymon pisze:....chyba bogaty stary Ci to zalatwi, nie??WICKER MAN pisze:Ale ja stanê na g³owie i tak czy siak bêdê na HCW na jakim¶ gigu. Nie ma bata.
08/08/2008 - Praga, CZR @ Stadion Eden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 08/08/2008 - Praga, CZR @ Stadion Eden
W którym kościele ta pasterka?WICKER MAN pisze:Dokładnie. Poprosiłem bogatego starego, żeby załatwił mi śpiewanie HCW na gwiazdkę. Ściągam Maiden na prywatny wigilijny koncert w moim pokoju, a potem afterparty na pasterce.
Pod wezwaniem Szandora la Veya.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jednak zagrają na innym stadionie, a nie na starym Evžena Rošického. W jego miejsce powstaje nowy Stadion Eden, na którym będzie grała Slavia Praha! Otwarcie planowane jest na marzec 2008 więc będzie to mega-nowoczesny i wypasiony stadion!!
http://www.eside.cz/en
http://www.worldstadiums.com/stadium_me ... eden.shtml
http://en.wikipedia.org/wiki/Stadion_Eden
CENY VSTUPENEK: STÁNÍ 695,- Kč / STÁNÍ U PÓDIA 1095,- Kč / SEZENÍ PLATINUM 1495,- Kč / SEZENÍ GOLD 1195,- Kč / SEZENÍ SILVER 995,- Kč / SEZENÍ BRONZE 795,- Kč
Czyli Stani u Podia za ok. 150 zł. U nas wyjdzie pewnie ze 180 zł, ale to i tak taniej niż na zachodzie! :rocx
http://www.eside.cz/en
http://www.worldstadiums.com/stadium_me ... eden.shtml
http://en.wikipedia.org/wiki/Stadion_Eden
CENY VSTUPENEK: STÁNÍ 695,- Kč / STÁNÍ U PÓDIA 1095,- Kč / SEZENÍ PLATINUM 1495,- Kč / SEZENÍ GOLD 1195,- Kč / SEZENÍ SILVER 995,- Kč / SEZENÍ BRONZE 795,- Kč
Czyli Stani u Podia za ok. 150 zł. U nas wyjdzie pewnie ze 180 zł, ale to i tak taniej niż na zachodzie! :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W mojej domowej szatanistycznej kaplicy.Madril pisze:W którym kościele ta pasterka?WICKER MAN pisze:Dokładnie. Poprosiłem bogatego starego, żeby załatwił mi śpiewanie HCW na gwiazdkę. Ściągam Maiden na prywatny wigilijny koncert w moim pokoju, a potem afterparty na pasterce.
To się nazywa good news. Choćby w Polsce grali, w Pradze jestem bankowo!! Nie ma bata!
jak nie będzie koncertu u nas to jade
już nie mam tu najwięcej postów

Zajebisty ten stadion! Będzie naprawdę przednia atmosfera.
-
szatanista
- -#Long distance runner

ja bede odprawialWICKER MAN pisze:
W mojej domowej szatanistycznej kaplicy.![]()
![]()
Stadion śliczniusi. Celuje w bilet na "Stani u podia". Duzo ich bedzie?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Hmm... Pewnie tak ze 2000-3000 najmniej.
:rocx
Jak zawsze w Czechach.Mirdaroh pisze:Zajebisty ten stadion! Będzie naprawdę przednia atmosfera.
Ostatnio zmieniony pn gru 10, 2007 6:41 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja słyszałem, że oni strasznie sztywni sąWICKER MAN pisze:Jak zawsze w Czechach.:rocx

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie. Tym lepiej dla nas.Szajba pisze:a ja słyszałem, że oni strasznie sztywni sąWICKER MAN pisze:Jak zawsze w Czechach.:rocx
Zresztą bawią się dobrze - po prostu nie robią takiego bydła jak u nas i chodzą na koncerty w sandałach.
a czy ja mówie ze nie ?WICKER MAN pisze:No właśnie. Tym lepiej dla nas.![]()
bydła? nie byłem na kocnercie gdzie było jakieś bydłoWICKER MAN pisze:Zresztą bawią się dobrze - po prostu nie robią takiego bydła jak u nas
na Sleju też widziałem takiego agentaWICKER MAN pisze:chodzą na koncerty w sandałach.

-
szatanista
- -#Long distance runner

ten nowy stadion jest wiekszy od obiektu w Ostravie?
Zdecydowanie. W Ostravie to malutki mają obiekt + dość stary.
Skubani mogli by tą trasę dać całą od razu, a nie teraz pytanie czy będzie koncert w Polsce czy nie. No bo 17 wypadało by kupić bilety Stani u Podia. Choć z drugiej strony w Ostravie tak szybko nie zeszły. Bo na dwa koncerty mimo wszystko nie mam zamiaru wydawać kasy.
Ale koniec końców dobrze, że jednak koncert jest w miarę blisko.
No to jedziemy!
Mirdaroh bierz bilety na Silver 
nie taki malutki bo z tego co się orientuje to ma jakieś 18 tysięcy miejsc siedzących cztyli w naszej lidze miałby chyba 3 miejsce (po Wiśle i lechu)Mirdaroh pisze:W Ostravie to malutki mają obiekt
inna sprawaMirdaroh pisze:dość stary.

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bez przesady. To nie jest zwykła albumowa trasa, a specjalny tour więc wypada zaliczyc więcej niż jeden koncert!Piwowarus pisze:Skubani mogli by tą trasę dać całą od razu, a nie teraz pytanie czy będzie koncert w Polsce czy nie. No bo 17 wypadało by kupić bilety Stani u Podia. Choć z drugiej strony w Ostravie tak szybko nie zeszły. Bo na dwa koncerty mimo wszystko nie mam zamiaru wydawać kasy.
Chłopaki, nie wymiękajcie i bierzcie "stani u podia"!!Budziol pisze:No to jedziemy!Mirdaroh bierz bilety na Silver
ja na sepie i childrenach takiemu stopy podeptalem...Szajba pisze:WICKER MAN napisał/a:
chodzą na koncerty w sandałach.
na Sleju też widziałem takiego agenta