IRON MAIDEN - GRECJA, Terra Vibe Olimpic Park 02.08.08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
IRON MAIDEN - GRECJA, Terra Vibe Olimpic Park 02.08.08
Zagrają w Grecji , na Terra Vibe to wspaniałe wieści :solo
-
szatanista
- -#Long distance runner

Re: IRON MAIDEN - GRECJA, Terra Vibe Olimpic Park 02.08.08
Jak dla kogo. Bogaci Starzy chyba juz maja dosyc sponsorowania co poniektórym kolejnych wypadów na Maidenfaust pisze:Zagrają w Grecji , na Terra Vibe to wspaniałe wieści :solo
Oczywiście, że nie mają. Ale w Grecji już raz Maiden widziałem - starczy. 
- Metalophil
- -#Moonchild

jak tam kupić bilety?
Tickets go on sale to the public at 10.00am on Tuesday December 18th, but members of the Iron Maiden fan club will get special and exclusive first access to purchase tickets on Monday 17th December. Watch the www.ironmaiden.com and www.didimusic.com for further information!
- Metalophil
- -#Moonchild

Bardziej mi chodziło o to jak taki zakup przeprowadzić w praktyce, bo nigdy nie kupowałem przez neta biletów na zagraniczne koncerty. Ale może sobie jakoś poradzę 
Klik tu, klik tam, stukasz w klawiaturę, znów klik tu, klik tam, potem pewnie stukasz numer karty, klik i albo dostajesz do wydrukowania, albo pocztą.Metalophil pisze:Bardziej mi chodziło o to jak taki zakup przeprowadzić w praktyce, bo nigdy nie kupowałem przez neta biletów na zagraniczne koncerty. Ale może sobie jakoś poradzę
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czemu wspaniałe?faust pisze:Zagrają w Grecji , na Terra Vibe to wspaniałe wieści :solo
a bedziesz tam na wakacjach czy specjalna wyprawe robisz ?Metalophil pisze:Bardziej mi chodziło o to jak taki zakup przeprowadzić w praktyce, bo nigdy nie kupowałem przez neta biletów na zagraniczne koncerty. Ale może sobie jakoś poradzę
bo ja planuje wakacje w Grecji i mozna by polaczyc przyjemne z pozytecznym
tyle ze kilka dni pozniej koncerty w naszej czesci Europy
- Metalophil
- -#Moonchild

to wszystko zależy od pewnych okoliczności nazwijmy to "praktykowo-zawodowych", ale oczywiście priorytetem są koncerty w Pradze i ew. u nas. A jakbym już jechał do Grecji to i na zwiedzanie (dłuższa wyprawa)Budziol pisze:a bedziesz tam na wakacjach czy specjalna wyprawe robisz ?Metalophil pisze:Bardziej mi chodziło o to jak taki zakup przeprowadzić w praktyce, bo nigdy nie kupowałem przez neta biletów na zagraniczne koncerty. Ale może sobie jakoś poradzę
bo ja planuje wakacje w Grecji i mozna by polaczyc przyjemne z pozytecznym
tyle ze kilka dni pozniej koncerty w naszej czesci Europy
no wlasnie i tego raczej nie da sie pogodzic z koncertami blizej nas 
trudno Grecje zwiedze bez MAIDEN, a Prage nazajutrz po koncercie
tylko jakis nocleg trzeba bedzie skolowac
trudno Grecje zwiedze bez MAIDEN, a Prage nazajutrz po koncercie
tylko jakis nocleg trzeba bedzie skolowac
- Metalophil
- -#Moonchild

ja też już sobie Grecję daruję na rzecz ewentualnego "drugiego" Paryża
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety raczej nie będzie drugiego Paryża, bo dzień wcześniej Maideni grają w Holandii...Metalophil pisze:ja też już sobie Grecję daruję na rzecz ewentualnego "drugiego" Paryża
no ze wzgledu na terminy polsko-czeskie tez odpuszczam bo wakacje w Grecji spedze w czerwcu w takim wypadku 
Z cyklu durne pytania : czy lecąc do Grecji samolotem potrzebuje paszport czy wystarcza dowód osobisty
?
Lecac to nie wiem bo jadac busem to tak bo przejezdza przez Serbie a ona jak wiadomo nie jest w Unii
Pytanie faktycznie durne, ale odpowiem. Wystarczy dodód.Kuba pisze:Z cyklu durne pytania : czy lecąc do Grecji samolotem potrzebuje paszport czy wystarcza dowód osobisty?
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 12:54 pm przez Da5id, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm, a po wejściu z końcem marca do powietrznej strefy Schengen, to paszport będzie dalej wymagany? No bo chyba już nie.
czyli że przy odprawie wyciągam tylko dowód osobisty i jest git? Czyli termin "odprawa paszportowa" ciut stracił ? Czy podobnie jest kiedy do Grecji wybieram się na wakacje za pośrednictwem biura podróży ? 
Przecież nie ma już żadnej kontroli granicznej. Dowód osobisty jest potrzebny tylko do ewentualnej kontroli wewnętrznej, no i żeby potwierdzić swoją tożsamość przy odbieraniu karty pokładowej.Kuba pisze:czyli że przy odprawie wyciągam tylko dowód osobisty i jest git? Czyli termin "odprawa paszportowa" ciut stracił ? Czy podobnie jest kiedy do Grecji wybieram się na wakacje za pośrednictwem biura podróży ?