Masters Of Rock 2008

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Masters Of Rock 2008

Post autor: Evil »

to ja jakiś dziwny jestem :D

ja sie ciesze z Moonspella , Amona , Angry , Avantasii...Communic...głupi jakiś czy com ?:D
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Evil pisze: ja sie ciesze z Moonspella , Amona , Angry , Avantasii...Communic...głupi jakiś czy com ?:D
Po prostu co kto lubi.
Deleted User 357

BLOODBOUND is young, talented and budding metal band. This year they have released their second studio CD „Book Of The Dead“. Their debut album „Nosferatu“ was very succesfull and opened for them doors to the world. They played with Hamerfall, Arch Enemy, Dark Tranquility, Evergrey, Pretty Maids…etc. With the new material they are ready to strike again music fields around the world, Masters Of Rock festival included! Charismatic frontman Urban Breed came back to the band after more than half a year pause, so we can expect great show! www.bloodbound.se
Zieeeew
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

nic specjalnego ale zespolik fajny
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

doszedl arakain z orkiestra symfoniczna
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: CubeX »

Evil pisze:doszedl arakain z orkiestra symfoniczna
Jak dla mnie to kolejny argument "za". Po pierwsze Arakain podobał mi się w Vizowicach dwa lata temu, po drugie rok trmu Rage jak wystąpił z orkiestrą, to mnie prawie na kolana powalił. Nieczęsto dane mi jest zestawienie "metal plus orkiestra" na żywca łykać, więc moje "za" jest bardzo mocne.

Inna sprawa, że nieobiektywny jestem. Te "za" to sobie będę chyba na siłę wynajdywał. Bo poza muzycznymi doznaniami, ten festiwal niesie dla mnie z sobą zarąbisty ładunek emocjonalny. O klimacie mówię. Kto nie poczuł itak nie skuma, więc kończę wywód.
Awatar użytkownika
Ironkostek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkostek »

CubeX pisze:
Evil pisze:doszedl arakain z orkiestra symfoniczna
Jak dla mnie to kolejny argument "za". Po pierwsze Arakain podobał mi się w Vizowicach dwa lata temu, po drugie rok trmu Rage jak wystąpił z orkiestrą, to mnie prawie na kolana powalił. Nieczęsto dane mi jest zestawienie "metal plus orkiestra" na żywca łykać, więc moje "za" jest bardzo mocne.
Rage mnie też rozwalił. Koncert rok temu bez orkiestry był fajny, ale z orkiestrą był już zajebisty :twisted:
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Rage mnie też rozwalił. Koncert rok temu bez orkiestry był fajny, ale z orkiestrą był już zajebisty :twisted:
ja ich widziałem tylko z orkiestrą i warto było wreszcie poznać ten zespoł :)
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Ironkostek pisze: Rage mnie też rozwalił. Koncert rok temu bez orkiestry był fajny, ale z orkiestrą był już zajebisty :twisted:
Zgadzam się w stu procentach. W ubiegłym roku Rage mi się podobał, ale było też parę innych koncertów na tamtym MOR-ze, które zrobiły na mnie duże wrażenie. A w tym roku Rage z orkiestrą to dla mnie był już absolutny numer jeden festiwalu.

Przyznam się, że po powrocie z festiwalu pomknąłem do sklepu muzycznego i zakupiłem sobie klika krążków Rage i po paru przesłuchaniach doszedłem do wniosku, że jednak w studyjnych nagraniach nie ma tej mocy, co na koncercie. Dużo bardziej od tych sterylnych nagrań wolę kawałki z oficjalnego dvd ubiegłorocznego MOR. Są tam cztery, a ile na tegorocznej płytce jeszcze nie wiem. Ale dowiem się lada dzień, bo znajomy zakupił mi to na zimowym MOR, ale jeszcze mi nie dostarczył. Nie mogę sie doczekać. Rage'a w szczególności.
Awatar użytkownika
Ironkostek
-#Trooper
-#Trooper

A widział ktoś to dvd Rage z Petersburga?
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

kolejna gwiazda Within Temptation
Deleted User 357

Evil pisze:kolejna gwiazda Within Temptation
Też mi "gwiazda" :laugh Widziałem ich przez 10 minut w 2006 i poszedłem spać :laugh
Awatar użytkownika
Ironkostek
-#Trooper
-#Trooper

Żelazny pisze:
Evil pisze:kolejna gwiazda Within Temptation
Też mi "gwiazda" :laugh Widziałem ich przez 10 minut w 2006 i poszedłem spać :laugh
nie dośc, że w ogóle usypiają to jeszcze pora była dośc późna (ok. 2 o ile mnie pamięć nie myli)
Nie to jest to na pewno zachęta do wypadu do Vizovic w przyszłym roku...
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Marnie to wygląda na razie...
www.MetalSide.pl
Deleted User 357

Jak dla mnie to najsłabsza edycja masters do tej pory ;]
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Jestem po seansie oficjalnego dvd z tegorocznego festiwalu. Znów (bo podobne wrażenie miałem oglądając ubiegłoroczne wydawnictwo) widzę, że sporo z fajnych rzeczy dziejących się na scenie, mnie ominęło. No, ale cóż nie tylko, dla oglądania koncertów tam jeżdżę. I tylko dlatego biorę też pod uwagę wyjazd przyszłoroczny, bo program faktycznie, jak na razie przynajmniej, marnie wygląda w porównaniu z minionymi edycjami.
Deleted User 357

Mógłbyś załatwić to jakoś?;]
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Żelazny pisze:Mógłbyś załatwić to jakoś?;]
Załatwiłem po prostu kupując. Ubiegłoroczne przez internet, a tegoroczne przywiózł mi koleżka z zimowego MOR. Kiepski ze mnie komputerowiec, więc ze skopiowaniem ubiegłorocznego dvd miałem nie lada problem (zabezpieczenia? dwuwarstwowa płyta?), ale przy wsparciu dało radę. Tegorocznego jeszcze nie próbowałem kopiować.
Deleted User 357

Sabaton będzie- czyli pierwszy zespół godny uwagi na tym feście,ale na samo Sabaton nie pojadę;]
Evil
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Sabaton co roku bedzie hehe
ODPOWIEDZ