Pakiet VIP miażdży pały
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Lol, przeciez masz potwierdzenie na LiveNation
Włamał na stronę, lol Abstract co ty pierniczysz xd
Pakiet VIP miażdży pały
Za te 450 zł to by trzeba było wypić jakieś 5 litrów dobrej wódy żeby się opłacało 
Pakiet VIP miażdży pały
Bo jakoś nadal mi się to nie widzi poprostu. Nie dziw się mojej podejrzliwości, bo już się dałem zrobić z koncertami 29 i 31 lipca
Ja już wtedy chciałem bilety zamawiać 
Nie bój się. Dzisiaj też będzie na oficjalnej 
Ale wtedy nigdzie nie miałeś potwierdzenia prócz Sanktuarium.........
Strona FC. Wydawało mi się ,że to mimo wszystko w miarę wiarygodne źródło. Mam nadzieję ,że teraz będzie inaczej. Aczkolwiek przeszkadza mi te jeden rodzaj biletów. Ale cóż.... Maiden w Polsce 
Abstract wrzuć na luz:)
A widziałeś tą stronę FC? :>
Ej, ale na Gwardii są chyba bilety, bo mi kumpel opowiadał że siedział na Metallice tam. Chociaż może byłem już wtedy zbyt pijany i nie pamiętam...
Ej, ale na Gwardii są chyba bilety, bo mi kumpel opowiadał że siedział na Metallice tam. Chociaż może byłem już wtedy zbyt pijany i nie pamiętam...
LiveNation to poważna firma, więc nie ma się co martwić:) A na oficjalnej potwierdzą:) Zresztą już kilka koncertów było poprzedzanych na stronie organizatora, a potem na oficjalnej:)
No widziałem tylko screen z niej
No siedzące tam są na bank tylko jestem ciekaw jak to wszystko wygląda. Szukam zdjęć stadionu w necie i ni ma
Kijowo, że bilety po 130 wszystkie. Pewnie będzie znowu szał pał i kto pierwszy do sektora pod sceną. O ile takowy będzie 
No tak teraz interia i onet wyjda na to ze cos wiedzialy ale nie do konca
Debile 
A na VIP generalnie nie ma zwyczaju spotkania z gwiazdami. Poprostu masz koncert w "eksluzywnych" warunkach.
PS. Ktos tu komus chyba loda ma zrobic?? :>
A na VIP generalnie nie ma zwyczaju spotkania z gwiazdami. Poprostu masz koncert w "eksluzywnych" warunkach.
PS. Ktos tu komus chyba loda ma zrobic?? :>
Bende
:rocx
Jeśli ktoś się włamał, to musiał jeszcze powysyłać newslettery, bo stamtąd wziąłem infoAbstract pisze:A jaką masz pewność ,że nie jest tak jak z poprzednim info o koncercie w Polsce? Obawiam się ,że ktoś im się włamał na stronkę. Uwierzę jak zobaczę datę na stronie oficjalnej
no i fajnie..tylko nie wiem czy maiden jeszcze budzi we mnie tyle emocji, zeby jechac na 2 koncerty dzien po drugim 
Czyli jednak pewne ?
AAA:D
U mnie budzi tylko, że do koncertu ponad 8 miesięcy więc człowiek na razie dosyć chłodno do tego podchodzi 
Byłem na Gwardii na Metallice. Cena biletów jedna, bo wszytskie miejsca są takie same. Czyli kto pierwszy ten lepszy niestety.
Aha i z tego co pamietam, to nawet paski zabierali. Generalnie kijowa organizacja była tego koncertu.
Aha i z tego co pamietam, to nawet paski zabierali. Generalnie kijowa organizacja była tego koncertu.
-
Deleted User 1499
A jak sam obiekt?Bo slyszalem od kumpla co byl na R.Watersie , ze nie byl to najlepszy wybor co do stadionu , niewiem czy mu chodzilo ze maly czy co.
Wygląda to nie zaciekawie. Trybuny bardzo niskie (dla tych co lubią siedzieć i oglądać a nie isć w młyn pod scenę to duży minus). Generalnie te 8 lat temu strasznie zapyziały, rozwalony, zaniedbany. Przejeżdżam tam codziennie i jakoś nie widzę, by standard się podniósł. Mam tylko nadzieję, że pomieszczenia dla muzyków nie wyglądają jak cała reszta.