Madril pisze:Jak rozumiem pozostałe 180osób to z Sanktuarium? To jeszcze nie tak źle...
Tak w ogóle to się zastanawiam czy nie wziąć samochodu i tak do Pragi jechać, jakby się znalazły 3-4 dodatkowe osoby z Wawy, to pewnie wyszłoby najtaniej...
Niestety nie z SanktuariuM.
Problem w tym, że 9-godzinna droga po koncercie może byc śmiertelnie (dosłownie? ) męcząca...
WICKER MAN pisze:Niestety jeśli już to raczej na odwrót... Albo wszyscy na raz. A 300 osób w kolejce do FTTB niczym nie różni się od normalnej kolejki.
Z HCW będzie piekielnie trudno skoro wygrywają tylko 3 osoby z IMOC.
Jak rozumiem pozostałe 180osób to z Sanktuarium? To jeszcze nie tak źle...
Tak w ogóle to się zastanawiam czy nie wziąć samochodu i tak do Pragi jechać, jakby się znalazły 3-4 dodatkowe osoby z Wawy, to pewnie wyszłoby najtaniej...
Ja mógłbym się pisać w sumie, ale prowadził nie będę, bo na bank nawalę się na urodzinach Bruca.
Borys1978 pisze:A w którym hotelu będą spali, wiadaomo.
Robert może wiesz kto może załatwić wejściówkę na taką imprezę?
Mogę solidnie zapłacic, poważnie.
Ja Ci załatwię, jeśli w zamian załatwisz mi 3,0 z KPA.
Szymon pisze:hehe bilety lotnicze widze po ladnych cenach. 470 dolkow a do usa koszuje 550 Ja musze chyba auto miec - nie ma wyjscia
jak cos to bylbym chetny na transport samochodowy z Wawy do Pragi po koncercie (2 osoby, oczywiscie dorzucamy sie do paliwa i jeszcze wódke od Jespera dorzucimy ;p)
szatanista pisze:jak cos to bylbym chetny na transport samochodowy z Wawy do Pragi po koncercie (2 osoby, oczywiscie dorzucamy sie do paliwa i jeszcze wódke od Jespera dorzucimy ;p)
WICKER MAN pisze:Niestety jeśli już to raczej na odwrót... Albo wszyscy na raz. A 300 osób w kolejce do FTTB niczym nie różni się od normalnej kolejki.
Z HCW będzie piekielnie trudno skoro wygrywają tylko 3 osoby z IMOC.
Jak rozumiem pozostałe 180osób to z Sanktuarium? To jeszcze nie tak źle...
Ja mógłbym się pisać w sumie, ale prowadził nie będę, bo na bank nawalę się na urodzinach Bruca.
Borys1978 pisze:A w którym hotelu będą spali, wiadaomo.
Robert może wiesz kto może załatwić wejściówkę na taką imprezę?
DAVID, jakiego chcesz loda :solo
Mogę solidnie zapłacic, poważnie.
Ja Ci załatwię, jeśli w zamian załatwisz mi 3,0 z KPA.
Madril pisze:Tak w ogóle to się zastanawiam czy nie wziąć samochodu i tak do Pragi jechać, jakby się znalazły 3-4 dodatkowe osoby z Wawy, to pewnie wyszłoby najtaniej...
No to już masz jedną, a być może nawet dwie. Mam prawko więc można by się zmieniać za kółkiem. Czym byśmy jechali i jak myślisz ile by nas to wyniosło?