07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
jest sie czym jarac przynajmniej przez te 8 miesiecy;d dla niektorych jakis sie cel pojawil na horyzonie, wcale sie nie dziwie;)
raff oczywiscie bedziesz?:>
raff oczywiscie bedziesz?:>
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Jak dla kogo, ale sandały to nie jest najlepsza broń w pogo czy coś. Poza tym to nie owczarnia. To Maiden!Wrath pisze:Precz z glanami to jest dopiero wiocha :j
Stary menel i pantoflarz jesteś, to nie rozumiesz młodych fanów zbierających każdy wycinek o Maiden.Wrath pisze:tak w ogóle to nie przesadzacie? :> 8 miesięcy do koncertu a Wy już się na wspólny transport umawiacie
Nemesis...as one we stand!!
no tak, raff sam osattnio mowil , ze sie starzeje i ze go plecy bola
, oj starosc nie radosc 
Ty za mały na pogo przecież jesteś. Takim jak Ty powinni wyłącznie na sektory sprzedawać.Dani Filth pisze:Jak dla kogo, ale sandały to nie jest najlepsza broń w pogo czy coś. Poza tym to nie owczarnia. To Maiden!
wiesz, wiele sie może zdarzyć przez ten czas, ale powinienem się zjawić ;] i może nawet do Pragi sie wybiore, ale to zależy od finansów a z tymi róznie bywaOpra pisze:raff oczywiscie bedziesz?:>
Jak fani w RP taką postawę będą mieli to koncert odwołają :angryWrath pisze:Ty za mały na pogo przecież jesteś. Takim jak Ty powinni wyłącznie na sektory sprzedawać.Dani Filth pisze:Jak dla kogo, ale sandały to nie jest najlepsza broń w pogo czy coś. Poza tym to nie owczarnia. To Maiden!
wiesz, wiele sie może zdarzyć przez ten czas, ale powinienem się zjawić ;] i może nawet do Pragi sie wybiore, ale to zależy od finansów a z tymi róznie bywaOpra pisze:raff oczywiscie bedziesz?:>
w sęsie jaką? :]
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

To się pośpiesz lepiej co by nam Stani u podia nie wyprzedali.Madril pisze:Ale ja się zastanawiam na razie
Ja stani u podia to już w poniedziałek zamawiam...To się pośpiesz lepiej co by nam Stani u podia nie wyprzedali.
Autokar też nie będzie zły, szykuje się międzynarodowa ekipa.
dobra to teraz powiem trochę więcej jeśli chodzi o dojazdy
planujmy następujące kierunki, miasta:
- białystok (zambrów)
- bydgoszcz (toruń, włocławek)
- gdynia (gdańsk, elbląg)
- katowice (częstochowa, radomsko)
- kraków (kielce)
- łódź (łowicz jako opcja)
- lublin
- olsztyn (olsztynek, mława)
- poznań (września)
- wrocław (oleśnica, syców)
w sumie na dziś są 24 miasta :beer
zostaje jeszcze parę miast do rozpatrzenia (koszalin, opole, rzeszów, szczecin, z.góra)
mam nadzieję, że tym razem nikt nie zaśpi po koncercie i trafi do autokaru
ostrava pokazała, że nie jest to takie łatwe
po koncercie warszawskim przewidziany jest również autokar/bus do pragi
więcej szczegółów niebawem
- białystok (zambrów)
- kraków (kielce)
- lublin
- poznań (września)
w sumie na dziś są 24 miasta :beer
zostaje jeszcze parę miast do rozpatrzenia (koszalin, opole, rzeszów, szczecin, z.góra)
mam nadzieję, że tym razem nikt nie zaśpi po koncercie i trafi do autokaru
ostrava pokazała, że nie jest to takie łatwe
po koncercie warszawskim przewidziany jest również autokar/bus do pragi
więcej szczegółów niebawem
Ale ze w sensie dojazd na koncert tak?;]mhl999 pisze:dobra to teraz powiem trochę więcej jeśli chodzi o dojazdy
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Zły nie będzie, jednak autem i taniej i przede wszystkim zdecydowanie szybciej.Madril pisze:Autokar też nie będzie zły
A stolica? Nie każcie jechać od razu po koncercie w Warszawie...mhl999 pisze:- białystok (zambrów)
- kraków (kielce)
- lublin
- poznań (września)
I jeszcze mam pytanie odnośnie supportu. Będzie jakiś zespół, który Maiden zabiera na wszystkie gigi, czy wszystko pozostaje w gestii organizatora?
Niekoniecznie. Być może już dzisiaj dowiesz się dlaczego.Madril pisze:Autokar też nie będzie zły, szykuje się międzynarodowa ekipa.
Napewno będzie to Lauren HarrisI jeszcze mam pytanie odnośnie supportu. Będzie jakiś zespół, który Maiden zabiera na wszystkie gigi, czy wszystko pozostaje w gestii organizatora?
ZASTANAWIAM się , dlaczego pod tematem o gigu w POLSCE dyskutujecie o... PRADZEAbstract pisze:Napewno będzie to Lauren HarrisI jeszcze mam pytanie odnośnie supportu. Będzie jakiś zespół, który Maiden zabiera na wszystkie gigi, czy wszystko pozostaje w gestii organizatora?A poza tym mysle ,że w każdym państwie bedzie jakiś zespół wybrany przez organizatora
jak to mówię dojazd to pestka, najgorzej jest wrócićZły nie będzie, jednak autem i taniej i przede wszystkim zdecydowanie szybciej.
dolicz jeszcze koszt winiety za przejazd autostradą +parkingu (100-250kc)
od biedy noclegu, bo spanie w samochodzie jest niezbyt mile, a ponad 1000km za kółkiem w ciągu 24h dla jednego kierowcy to nie lada wyczyn.
w autokarze zresztą też wyśpisz się połowicznie, ale autobus jedzie a ty śpisz.
faktem jest, że samochodem jest szybciej, autokar ma ten minus, że max.może jechać 100-110 km/h ale jak spotkasz "krokodyli" to pada pytanie, gdzie pan ma w polsce te autostrady
inna sprawa, że w większej grupie zawsze raźniej
przejazd do pragi jest do dogrania. faktem jest, że trzeba wyjechać ok 6:00 bo to jednak 9/10h jazdy. po drodze mogą zdarzyć się różne niespodzianki (wypadek, transport wiaduktu (rhcp-2006), kontrola policji) których nikt nie przewidzi a potrafią się wydarzyć dlatego lepiej mieć zapas czasowyA stolica? Nie każcie jechać od razu po koncercie w Warszawie...
konkretniej w sensie dojazdu na koncert i powrót po koncercieAle ze w sensie dojazd na koncert tak?;]
w przypadku jazdy w jedną stronę mówimy o 80% ceny wyjściowej.
Mam nadzieje, ze chcesz mnie mile zaskoczyc.Da5id pisze:Niekoniecznie. Być może już dzisiaj dowiesz się dlaczego.Madril pisze:Autokar też nie będzie zły, szykuje się międzynarodowa ekipa.
Ja juz bilecik mam, nie jest taki brzydki - ladniejszy niz do Ostravy.
A teraz na laborki... ;/
znając tego organizatora to support będzie totalnie nie w klimacieAbstract pisze:Napewno będzie to Lauren HarrisI jeszcze mam pytanie odnośnie supportu. Będzie jakiś zespół, który Maiden zabiera na wszystkie gigi, czy wszystko pozostaje w gestii organizatora?A poza tym mysle ,że w każdym państwie bedzie jakiś zespół wybrany przez organizatora
może zróbmy konkurs na najbardziej BEZZSENSOWNY support ale i tak myślę że nikt nie przebije organizatorów - dla nich jak tylko w zespole jest basista to już jest jeden rodzaj muzyki.
oto moje propozycje
TOKIO HOTEL
HIM
DODA
BLOG27
VIOLETTA VILLAS
ICH3
FIELL (to jest nawet prawdopodobne)
ps.
szkoda że to nie Mistyc organizuje Maidenów oni by dali konkretne supporty
Walnąłbyś fotę albo przynajmniej opisał jak wygląda ?Madril pisze:Mam nadzieje, ze chcesz mnie mile zaskoczyc.
Ja juz bilecik mam, nie jest taki brzydki - ladniejszy niz do Ostravy.
Wszystkie bilety Ticketpro wyglądają tak samo.Abstract pisze:Walnąłbyś fotę albo przynajmniej opisał jak wygląda ?Madril pisze:Mam nadzieje, ze chcesz mnie mile zaskoczyc.
Ja juz bilecik mam, nie jest taki brzydki - ladniejszy niz do Ostravy.Masz z Ticket Pro czy LN?