to Ty robisz syf srając w gacie czy bilety będą po 10 stycznia. Będą nawet w dniu koncertu, tak jak w 2005.Sortis pisze:jak masz takie posty pisac nie pisz ich w ogóle bo syf w temacie robisz
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Dobre.Grom pisze:to Ty robisz syf srając w gacie czy bilety będą po 10 stycznia. Będą nawet w dniu koncertu, tak jak w 2005.Sortis pisze:jak masz takie posty pisac nie pisz ich w ogóle bo syf w temacie robisz
Nudzi Ci się, idż na piwo :angryGrom pisze:Nie, już wyprzedano milion.
jak wyprzedadzą 20tys. to będzie normalna liczba. 25tys. to by było bardzo dobrze a na więcej nie liczę. O bilety nie ma się co martwić 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
wiecie czy mozna te bilety kupowac w empikach itp. miejscach, bo przez neta nie chce mi sie kupowac i doplacac za przesylke, no i nie chce mi sie tez przekopywac tego tematu w poszukiwaniu odpowiedzi
Ja dzisiaj byłem w ticketpro w galerii mokotów i pani stwierdziła że nie wie nic o żadnym koncercie iron maiden :buahaha: Jutro przejadę się do empiku w centrum może coś o koncercie wiedzą 
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

Mógłbyś rozwinąć?Da5id pisze:Jeśli zamówiłeś w Ticketpro to niebawem. Jeżeli w LN to nieprędko.
Oczywiście, że tak. Bilet kupisz w np. Empiku lub w punkcie Ticketpro.pl. Ja też tak będę kupował bo szkoda mi kasy za przesyłkę.Siwy pisze:wiecie czy mozna te bilety kupowac w empikach itp. miejscach, bo przez neta nie chce mi sie kupowac i doplacac za przesylke, no i nie chce mi sie tez przekopywac tego tematu w poszukiwaniu odpowiedzi
A co tu jest do rozwijania? LN w kwestii realizacji zamówień obsysa i tyle.Satil Devan pisze:Mógłbyś rozwinąć?Da5id pisze:Jeśli zamówiłeś w Ticketpro to niebawem. Jeżeli w LN to nieprędko.
Ja pamiętam ,że dość długo czekałem na bilet na Pearl Jam. Ale mimo wszystko mam nadzieję ,że bilet przyjdzie 
sie kur*a nie jarajcie, kupiliscie bilet, to dobrze, ja tez kupilem i kupy w majty nie robie... bedzie co bedzie, 8 miesiecy do gigu, spokojnie, sie lepiej uczcie spiewac te kawalki co graja bo zadnego Fear of the dark nie bedzie hahaha
Dupa
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 2:45 pm przez Kro, łącznie zmieniany 2 razy.
To kto kopiuje bilet Kro? 
Wiedza, wiedza, wlasnie bilet kupowalem w empiku w centrum, na pewno dostanieszThor pisze:Ja dzisiaj byłem w ticketpro w galerii mokotów i pani stwierdziła że nie wie nic o żadnym koncercie iron maiden :buahaha: Jutro przejadę się do empiku w centrum może coś o koncercie wiedzą
-
Deleted User 1499
I dobrze ze nie bedzie , ile mozna sluchac.widman pisze:sie kur*a nie jarajcie, kupiliscie bilet, to dobrze, ja tez kupilem i kupy w majty nie robie... bedzie co bedzie, 8 miesiecy do gigu, spokojnie, sie lepiej uczcie spiewac te kawalki co graja bo zadnego Fear of the dark nie bedzie hahaha
Ja bilet zamowie w styczniu dopiero , mam nadzieje ze beda jeszcze.
A bilet wygladem to samo co na Ostrave.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już skopiowałem bilet Kro i nie muszę kupowac swojego.
Dzięki ziom!! 
sekcja - w Hiszpanii będą 11-12 lipca. Prawdopodobnie festiwale Lorca Rock na południu i znowu Bilbao BBK Live.
sekcja - w Hiszpanii będą 11-12 lipca. Prawdopodobnie festiwale Lorca Rock na południu i znowu Bilbao BBK Live.
Tyle ze mam dowod zakupu, a gdyby skopiowanie bylo takie proste to bylby to totalny bezsens 
zastanawiam sie czy juz jutro jechac i kupic czy dopiero w poniedzialek....
pewnie nie wytrzymam i juz jutro pojade
ale ta wlasciwie z tym to niezle pojechali:
pewnie nie wytrzymam i juz jutro pojade
ale ta wlasciwie z tym to niezle pojechali:
rownie dobrze sam moge koczowac pod brama i wejsc jako jeden z pierwszych juz o tej 16. dla mnie to jest bez sensu. rozumiem zagwarantowane miejsca pod sama scena, tak ze moge sobie na nie wejsc na 5 sek. przed rozpoczeciem wlasciwego show. To by byla okazjaBy umożliwić fanom w Warszawie dostanie się jak najbliżej zespołu podczas koncertu Iron Maiden fan club organizuje specjalną akcję, która umożliwi wejście 60 zwycięzcom z osobą towarzyszącą jako pierwszym na teren koncertu i zajęcie miejsc w pierwszym rzędzie zaraz przy barierkach przed sceną. Więcej szczegółów na www.ironmaiden.com.
Jest bardzo proste. I co z tego, że masz dowód zakupu?Kro pisze:Tyle ze mam dowod zakupu, a gdyby skopiowanie bylo takie proste to bylby to totalny bezsens
bo nie umiała znaleść - oczywiście że empiki mają - musi wejść w kompie w ticketpro i wpisać IRONMAID w wyszukiwarke - albo po dacie niech szuka - u mnie tez twierdzila ze nie maja takich biletow ale potem znalazlaThor pisze:Ja dzisiaj byłem w ticketpro w galerii mokotów i pani stwierdziła że nie wie nic o żadnym koncercie iron maiden :buahaha: Jutro przejadę się do empiku w centrum może coś o koncercie wiedzą