Nie chodzi o to czy trzeba badz nie płacic za ewentualne spotkanie z zespołem a raczej o to czy i jak jest to możliwe. Wiec nie widze w tym nic złego zeby robic cokolwiek zeby do osiagnać.
I tak nie ma sensu o tym dyskutowac wiec mniejsza o to.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
To znaczy, że w KAŻDYM Empiku mogę bilet zakupić, czy tylko w wybranych, tych największych?piter pisze:bo nie umiała znaleść - oczywiście że empiki mają - musi wejść w kompie w ticketpro i wpisać IRONMAID w wyszukiwarke - albo po dacie niech szuka - u mnie tez twierdzila ze nie maja takich biletow ale potem znalazlaThor pisze:Ja dzisiaj byłem w ticketpro w galerii mokotów i pani stwierdziła że nie wie nic o żadnym koncercie iron maiden :buahaha: Jutro przejadę się do empiku w centrum może coś o koncercie wiedzą
To oswiec mnie geniuszu. W takim wypadku musilabym ukrywac bilet przed calym swiatemDa5id pisze:Jest bardzo proste. I co z tego, że masz dowód zakupu?Kro pisze:Tyle ze mam dowod zakupu, a gdyby skopiowanie bylo takie proste to bylby to totalny bezsens
Ja planuje zakupić w marcu- kwietniu z nadzieją że jeszcze będą.sekcjazwlok pisze:Ja bilet zamowie w styczniu dopiero , mam nadzieje ze beda jeszcze.
Ciekawe czy już w Łodzi są...może i będą!!!M@ti pisze:Ja planuje zakupić w marcu- kwietniu z nadzieją że jeszcze będą.sekcjazwlok pisze:Ja bilet zamowie w styczniu dopiero , mam nadzieje ze beda jeszcze.
Fakt, były rażące, ale nie uraziły mnie. Porawiłem je po to, żebyś ich więcej nie popełniał.Jack_86 pisze:Dziekuje bardzo za twoja wyczerpujaca uwage Da5id - Przepraszam ze tak bardzo uraziły Cie moje dwa nad wyraz rażace błedy.![]()
Nie chodzi o to czy trzeba badz nie płacic za ewentualne spotkanie z zespołem a raczej o to czy i jak jest to możliwe. Wiec nie widze w tym nic złego zeby robic cokolwiek zeby do osiagnać.
I tak nie ma sensu o tym dyskutowac wiec mniejsza o to.
Chyba we wszystkich, ale głowy nie daję. Na www.ticketpro.pl jest ich lista w każdym razie.CubeX pisze:To znaczy, że w KAŻDYM Empiku mogę bilet zakupić, czy tylko w wybranych, tych największych?
W zasadzie to wystarczy tylko wydrukować e-ticket z Twoim kodem kreskowym, i nie będę miał problemów z wejściem na stadion, jeśli zrobię to przed Tobą. Kilka osób z oficjalnego forum już nacięło się w ten sposób, i od tamtego czasu nikt nie wkleja tam skanów biletów. ;]Kro pisze:To oswiec mnie geniuszu. W takim wypadku musilabym ukrywac bilet przed calym swiatem
Na bank będą.M@ti pisze:Ja planuje zakupić w marcu- kwietniu z nadzieją że jeszcze będą.sekcjazwlok pisze:Ja bilet zamowie w styczniu dopiero , mam nadzieje ze beda jeszcze.
Dzięki, podobno dojazd też ma być...ekstraMirdaroh pisze:W Łodzi już są od wczoraj bilety. Strefa Biletów na Piotrkowskiej.
tylko w takich które prowadzą sprzedaż biletów jak mniemam :]. A nie każdy Empik się tym zajmuje, taki nasz wiejski zabrzański empik chyba nie wie co to bilet jest :].CubeX pisze: To znaczy, że w KAŻDYM Empiku mogę bilet zakupić, czy tylko w wybranych, tych największych?
I to jest dobry przykład, myślę że LN stanie na wysokości zadania i zadba o promocję - wszak frekwencja jest tu ważna!!! :rocxEvE pisze:tylko w takich które prowadzą sprzedaż biletów jak mniemam :]. A nie każdy Empik się tym zajmuje, taki nasz wiejski zabrzański empik chyba nie wie co to bilet jest :].CubeX pisze: To znaczy, że w KAŻDYM Empiku mogę bilet zakupić, czy tylko w wybranych, tych największych?
Podziwiam Was, 8 miesięcy a Wy sie juz tak cieszycie, ja chce do świąt wogle dożyć ;]. Ale oczywiste że będę, jak będzie sprzyjać mi dobra passa to do Pragi sie też zabiore.
Koniec świata dopiero w 2012EvE pisze:a co jak będzie koniec świata o ktorym mi mówiłes![]()
Koniec świata to będzie jak się Maideni rozwiążą :buahaha:Invader pisze:Koniec świata dopiero w 2012EvE pisze:a co jak będzie koniec świata o ktorym mi mówiłes![]()
yupEvE pisze:i ze prezentują tym dobry przykład :> ?
To będzie dupa blada. :j Poza tym proszę nie offtopować w tak ważnym temacie.EvE pisze:a co jak będzie koniec świata o ktorym mi mówiłes?
Kto Ci to mówił? Ja wiem lepiej.Invader pisze:Koniec świata dopiero w 2012

Bilety ładne a jaka promocja "WSPANIAŁA" ad.'05sekcjazwlok pisze:Oz w morde jaki bilet :laugh .
Najladniejszy to w 2005 byl , mystic sie postaral.
P.S Wicker a Lorca Rock w jakim miescie jest organizowane?