Więc na RIRio-Madrit nie zagrająWICKER MAN pisze:Prawodpodobnie festiwale.faust pisze:Możesz wyjawic na jakich obiektach? :rocxHAMMERS pisze:11 i 12 lipca prawdopodobnie zagrają w Hiszpanii:)
Dodatkowo pojawiły się plotki o koncercie w Szwajcarii w sobotę 28 czerwca i w Holandii 2 dni później.
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Dodatkowo pojawiły się plotki o koncercie w Szwajcarii w sobotę 28 czerwca i w Holandii 2 dni później
21-22 czerwca na sto procent nastepna edycja Fields of Rock.Maiden w tych dniach nie gra takze mysle ze bedzie grac w Holandii.
21-22 czerwca na sto procent nastepna edycja Fields of Rock.Maiden w tych dniach nie gra takze mysle ze bedzie grac w Holandii.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na Fields of Rock ma byc ponoc Metallica. Maideni zagrają w Holandii 30 czerwca... Obstawiam Gelredome w Arnhem.qracoss pisze:Dodatkowo pojawiły się plotki o koncercie w Szwajcarii w sobotę 28 czerwca i w Holandii 2 dni później
w Arnhem to hala,a obiecali obskoczyc wazniejsze Festiwale.A moze bedzie na Fields i Maiden i Meta ???W tym roku bylo Maiden i Ozzy to czemu mialo by nie byc Maidenow z Metallica
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maiden nie będzie na Fields of Rock. W Holandii zagrają 30-ego czerwca. Ta hala w Arnhem jest gigantyczna i mieści z 30.000 osób!!
Gelredome to nie hala, to stadion piłkarski z zasuwanym dachem. Jeszcze z Euro 2000 pamiętam.
ciagle widzę "pojawiły się plotki" a gdzie Wy je wyłapujecie ??
w superexpresie 
Jak będą 30 czerwca w Arnhem, a ceny biletów nie będą z kosmosu, to chętnie bym się wybrał, bo mam znajomych mieszkających niedaleko.
Iron Maiden ma wystąpić w Rumuni... tak sobie myślę... w każdym kraju w którym grają mówią coś dobrego o tym kraju, fanach ciekawe co powiedzą w Rumuni 
Masz coś do Rumunów?Sortis pisze:Iron Maiden ma wystąpić w Rumuni... tak sobie myślę... w każdym kraju w którym grają mówią coś dobrego o tym kraju, fanach ciekawe co powiedzą w Rumuni
-
szatanista
- -#Long distance runner

mi sie wydaje, ze w Rumunii zamiast pałeczek, kostek itd. beda rzucali kanapki z szynką (choc istnieje duze prawdopodobienstwo, ze czesc Rumunow nie skapnie sie w ogole co to jest).
już nie przesadzaj.
Jazz is not dead, it just smells funny.
no to widze ze rasizm nie jest tu obcy nikomu 
nie chcielibyscie wiedziec co inni mowia i sadza o Polakach
no wiemy wiemy... ale troche smiechu chyba nikomu nei zaszkodziło 
Racja, miałem okazję rozmawiać z Amerykanami - ich żartów o Polkach nie przytoczę...Budziol pisze:no to widze ze rasizm nie jest tu obcy nikomu
Trochę kultury
ale mnie to serio ciekawi, nie wiem dlaczego odebraliście to w ten sposób ksenofoby
ostatnio w MM widziałem jak 2 ludzi tej nacji kradło słuchawki....
ostatnio w MM widziałem jak 2 ludzi tej nacji kradło słuchawki....
nie chcialem zeby zabrzmialo AZ tak powaznie 
ale nie wiesz co dobrego mozna powiedziec o Rumunii a o Polsce?
ale nie wiesz co dobrego mozna powiedziec o Rumunii a o Polsce?
o Rumuni: piękny kraj ze wspaniałą przyrodą.Warto odwiedzić. A ludzie - jak wszedzie - sa dobrzy i zli - prtoste
P.S ciekawe czay ktos przyjdzie tam na koncert
P.S ciekawe czay ktos przyjdzie tam na koncert
zeby nie wiecej ludzi niz u nas