07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
No promocja kasztan , tu LN chyba tak nie da ciała.Biorac pod uwage ile ludu zeszlo sie na RHCP , Genesis czy Mete.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W mieście Lorca.sekcjazwlok pisze:P.S Wicker a Lorca Rock w jakim miescie jest organizowane?
A z promocją będzie tym razem ok. Czuję, że doczekamy się nawet billboardów z Dziewicą.
EkstraWICKER MAN pisze:W mieście Lorca.sekcjazwlok pisze:P.S Wicker a Lorca Rock w jakim miescie jest organizowane?
A z promocją będzie tym razem ok. Czuję, że doczekamy się nawet billboardów z Dziewicą.
-
Deleted User 1499
Kurde to na Barcelone nie ma co liczyc?WICKER MAN pisze:W mieście Lorca.sekcjazwlok pisze:P.S Wicker a Lorca Rock w jakim miescie jest organizowane?
A orientujesz sie moze czy daleko jest Lorca od Barcy?
Btw, sekcja mozesz juz skasowac te czerwone "ł" w swoim podpisie 
Bilety w Lodzi są zarówno w bileterach EMPIKu, MEDIAMARKT a także STREFIE gdzie ja swój nabyłem w piątek bo wszędzie indziej byl błąd w systemie 
Po za tym takie info do Łodzian jeśli jest ktoś jest chętny na trasę Lodz - Wawa - Praga - Lodz to zgłaszajcie w strefie bo jak zbiorą ekipę 20 osób to zorganizują taki przejazd
Wyjazd do Pragi byłby tuz po koncercie w stolicy a wiec rano bylibyśmy na miejscu i mozna przed koncertem Prage pozwiedzać czy dobra miejscówkę pod stadionem
A ze bilety na dwa dni przed kocertem na allegro beda za polowe ceny to wiecej niz pewne
Po za tym takie info do Łodzian jeśli jest ktoś jest chętny na trasę Lodz - Wawa - Praga - Lodz to zgłaszajcie w strefie bo jak zbiorą ekipę 20 osób to zorganizują taki przejazd
Wyjazd do Pragi byłby tuz po koncercie w stolicy a wiec rano bylibyśmy na miejscu i mozna przed koncertem Prage pozwiedzać czy dobra miejscówkę pod stadionem
A ze bilety na dwa dni przed kocertem na allegro beda za polowe ceny to wiecej niz pewne
Skąd ta pewnośćBudziol pisze:Bilety w Lodzi są zarówno w bileterach EMPIKu, MEDIAMARKT a także STREFIE gdzie ja swój nabyłem w piątek bo wszędzie indziej byl błąd w systemie
gadałem z ta babka w strefie
Ja juz zglosilem chetna 6tke
Taaa będą tacy co teraz kupią 3 , będą czekać do siarpnia i...fru na AllegroBudziol pisze:gadałem z ta babka w strefie
Polak potrafi, ja mam nadzieję że trochę ludzi będzie
ciut nie na temat ale wiem o co chodzi 
no to sie przelicza bo tu nie Szwecja i w dniu koncertu bedzie je mozna nabyc po cenie albo i taniej
no to sie przelicza bo tu nie Szwecja i w dniu koncertu bedzie je mozna nabyc po cenie albo i taniej
O to chodzi:
"A ze bilety na dwa dni przed kocertem na allegro beda za polowe ceny to wiecej niz pewne"
"A ze bilety na dwa dni przed kocertem na allegro beda za polowe ceny to wiecej niz pewne"
a chodzi o to ze bilety na dwa dni przed koncertem na allegro beda za polowe ceny to wiecej niz pewne
ktorego slowa nie rozumiesz to chetnie wytlumacze
Ludzie zawsze kupuja bilety pol roku przed koncertem, potem cos wypadnie i pozbywaja sie za polowe ceny
Ja swojego egzemplarza juz na pewno nie sprzedam
ktorego slowa nie rozumiesz to chetnie wytlumacze
Ludzie zawsze kupuja bilety pol roku przed koncertem, potem cos wypadnie i pozbywaja sie za polowe ceny
Ja swojego egzemplarza juz na pewno nie sprzedam
Ja rozumiem wszystko, ale faust to faust 
herki pisze:Ja rozumiem wszystko, ale faust to faust
Fakt, u nas ostatnio nawet hale koncertowe wiatr owiewa , NIKT od dawna nie grał przy komplecie, nie znany jest los paru zapowiadanych gigów a ceny rosną. Czy publika dopisze, to od kilku czynników zależy - jednym z nich jest reklama innym chęciBudziol pisze:ciut nie na temat ale wiem o co chodzi
Jeszcze za wcześnie mówić o czymkolwiek, żeby tylko w Rumunii nie było więcej luda niż u nas, to byłby cyrk. Może tak wysłać zaproszenie do R.Nowaka z moim nickiem jako autora
- Elevatorman
- -#Clansman

kiedy będzie support znany?
juz jest to corka Harrisa 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Miejmy nadzieję, że jednak organizator pokusi się jeszcze o jakąś niespodziankę...
+ S1 pod stadionem ;ppppppherki pisze:"A ze bilety na dwa dni przed kocertem na allegro beda za polowe ceny to wiecej niz pewne"
Jazz is not dead, it just smells funny.