ededi pisze:Myślę że dobry pomysł zrobić koszulkę reprezentacji Polski przód zostawić oryginalny tył z B .Dickinson z 50-tym numer i wręczyć mu na lotnisku może by w niej wystąpił :rocx :rocx
O Tez moim skromnym zdanie m świetny pomysł
A ja dziś w kolejce wpadłem na jeszcze inny Mozna by zrobić zrzutke mała i zakupic Fajna statuetke MIKROFONU z ładnym wygrawerowanym podpisem i zorganizować małe wreczenie poprzez jakis kontakt jesli ktos ma he Oczywiscie podkreslajac ze to od OFICJALNEGO FC Polski mysle ze ktos mógł by sie na to zgodzic Rozumiecie poprosic o takei 3 minutowe spotkanie !
Jack_86 pisze:Oczywiscie podkreslajac ze to od OFICJALNEGO FC Polski mysle ze ktos mógł by sie na to zgodzic Rozumiecie poprosic o takei 3 minutowe spotkanie !
Tylko, że Sanktuarium nikt nie nadał oficjalnie statusu oficjalnego.
ededi pisze:Myślę że dobry pomysł zrobić koszulkę reprezentacji Polski przód zostawić oryginalny tył z B .Dickinson z 50-tym numer i wręczyć mu na lotnisku może by w niej wystąpił :rocx :rocx
SUPER POMYSŁ!
Koszulka, jakiś inny prezent, no i oczywiście akcja stadionowa. Fajnie by było odpalić 50 rac, albo rozdać masę zimnych ogni, które zostałyby odpalone podczas "Happy Birthday", hm?
gdyby udało się dogadać z organizatorem to można by zaszaleć
Koszulka byłaby bardzo fajnym pomysłem. Ewentualnie ktoś o zdolnościach artystycznych mógłby się pokusić o portret Bruca
Do tego podczas koncertu duży napis na trybunach Happy birthday Bruce najlepiej zasłonięty czymś przed koncertem a gdyby organizator się zgodził to w trakcie koncertu oświetlić napis i ewentualnie jakieś efekty pirotechniczne koło niego by były(np zwykłe wulkany postawić). Zawsze też można zrobić napis farbą fluorescencyjną by świecił w ciemności.
A co do odśpiewania Happy birthday to by wszyscy widzieli koło każdej bramki można jakiś plakat z napisem że dziś urodziny Bruca i po jakimś konkretnym kawałku śpiewamy
lepsza by była akcja Maiden klap! klap! klap! po Trooperze no i Happy Birthday to You po Iron Maiden ,przed bisami no i flagę rzucić na scenę z podpisami, nie wiem tylko czy Polacy umią się bawić tak jak Grecy ,chyba nie ten temperament i poziom szaleństwa, po Chorzowie mam wątpliwości, no ale wszystko jakoś można zgrać
Nomad pisze:lepsza by była akcja Maiden klap! klap! klap! po Trooperze no i Happy Birthday to You po Iron Maiden ,przed bisami no i flagę rzucić na scenę z podpisami, nie wiem tylko czy Polacy umią się bawić tak jak Grecy ,chyba nie ten temperament i poziom szaleństwa, po Chorzowie mam wątpliwości, no ale wszystko jakoś można zgrać
Nie wiem co akcja "klap klap klap" ma wspólnego z urodzinami Bruce'a - w końcu to standard na każdym koncercie. Flaga czy śpiewanie to dobre pomysły, ale przydałoby się coś bardzo wyjątkowego na co z pewnością zasługuje ten wyjątkowy człowiek w tak wyjątkową rocznicę.
Polacy nie umią bawic się tak jak Grecy czy Włosi. To nie podlega żadnej dyskusjji.