07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Stranger jest bardzo mozliwy , a drugi bym nie liczyl.
Co do ulotek na koncercie Mety , to uwazam to za swietny pomysl.
Masz rację , ten FC działa na zasadzie kręgu wzajemnej adoracji...Satil Devan pisze:Hahaha, śmieszą mnie takie wypowiedzi, tak samo, jak "Ohohoh, dzieciaki będą płakać, nie ma FOTD". Ktoś się przyzna, że słucha jakiegoś bardzo popularnego kawałka maidenów, to takie "tru-metal-warriory" od razu go obrzucą błotem, że jest dzieciak. Phi, żałosne.Nomad pisze:jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszećZobaczymy, czy komuś z wielkich Sanktuarnianych fanów będzie się chciało wydać chociaż 10zł na promocję, skoro już wydali "aż 130zł na koncert".faust pisze:Fan Klub winien zaangażować się w te zabiegi...
Nawet poinformować administratorów witryn reklamowych o zmianie adresu strony się nie chce ,, to bardziej taka towarzyska gawiedż - dlatego NIGDY nie zapisałem się do FC, z roku na rok działają gorzej a z tego co wiem ludzie tracą do SANKTUARIUM zaufanie...
SZKODA , tak dobrze się zapowiadało
Właśnie, to nie jest drogie a zadziałać może lepiej niż jakieś plakaciki,- postery będą w punktach sprzedaży :buahaha:sekcjazwlok pisze:Stranger jest bardzo mozliwy , a drugi bym nie liczyl.
TUTAJ trafimy w sedno - jestem przekonany, że wiele osób się skusi po MECIE na MAIDEN, dla porównania,- JAKO Fan Hard Rocka TEŻ BYM TAK ZROBIŁ
W przypadku mediow, w Radio Polskim i TV reklama IRONS nie zdaje egzaminu, tam nie przyjdą ludzie przypadkowi - To Pewne. Lepiej w wybranych programach , czy magazynach muzycznych... TerazRock, najlepszy polski magazyn- może pojawią się reklamy w Metal Hammer... Ale fani też powinni się organizować. :beer
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spokojnie, nie panikujcie z tą promocją. Do koncertu zostało jeszcze blisko 8 miesięcy! Oczywiście zajmiemy się zarówno rozdawaniem ulotek przed największymi imprezami jak i plakatowaniem na masową skalę - ale to wszystko dopiero po Nowym Roku, prawodpodobnie najwcześniej w okolicach lutego! 
Nawet marzec...WICKER MAN pisze:Spokojnie, nie panikujcie z tą promocją. Do koncertu zostało jeszcze blisko 8 miesięcy! Oczywiście zajmiemy się zarówno rozdawaniem ulotek przed największymi imprezami jak i plakatowaniem na masową skalę - ale to wszystko dopiero po Nowym Roku, prawodpodobnie najwcześniej w okolicach lutego!
-
Deleted User 1499
No w gazetach muzycznych to jest pewne ze beda pisac , co do TV i radia to juz cienko to widze.Swoja droga LN sie tym bawi wiec moze reklama bedzie pozadna , bo mimo tego ze moze Maiden nie jest u nas tak popularny jak meta to na pozadna reklame rownierz zasluguje.faust pisze:Właśnie, to nie jest drogie a zadziałać może lepiej niż jakieś plakaciki,- postery będą w punktach sprzedaży :buahaha:sekcjazwlok pisze:Stranger jest bardzo mozliwy , a drugi bym nie liczyl.
TUTAJ trafimy w sedno - jestem przekonany, że wiele osób się skusi po MECIE na MAIDEN, dla porównania,- JAKO Fan Hard Rocka TEŻ BYM TAK ZROBIŁ
W przypadku mediow, w Radio Polskim i TV reklama IRONS nie zdaje egzaminu, tam nie przyjdą ludzie przypadkowi - To Pewne. Lepiej w wybranych programach , czy magazynach muzycznych... TerazRock, najlepszy polski magazyn- może pojawią się reklamy w Metal Hammer... Ale fani też powinni się organizować. :beer
No ale poczekajmy jeszcze sporo czasu zostalo :rocx
Każdy z artystów "zasługuje" na poważną reklamę...w końcu to obowiązek organizatorów.sekcjazwlok pisze:No w gazetach muzycznych to jest pewne ze beda pisac , co do TV i radia to juz cienko to widze.Swoja droga LN sie tym bawi wiec moze reklama bedzie pozadna , bo mimo tego ze moze Maiden nie jest u nas tak popularny jak meta to na pozadna reklame rownierz zasluguje.faust pisze:Właśnie, to nie jest drogie a zadziałać może lepiej niż jakieś plakaciki,- postery będą w punktach sprzedaży :buahaha:sekcjazwlok pisze:Stranger jest bardzo mozliwy , a drugi bym nie liczyl.
No ale poczekajmy jeszcze sporo czasu zostalo :rocx
Jakby Bruce był w stanie jeszcze zaśpiewać Caughta to dałbym mu 50 gr.Mr.Hankey pisze:Dla Ciebie może i tak, dla mnie zdecydowanie nie. Zamiast 4 kawałków z Powerslave wolał bym 2 z SIT - Strangera i tytułowy, ale raczej nie ma na nie co liczyć.Nomad pisze: i tak będzie najlepsza od 1999 r.
Oby dał radę Aces High zaryczeć, bo chyba to dadzą na wstęp. Innego openera sobie nie wyobrażam.
a ja nie jestem "dzieciakiem" ale i tak liczę na klasyki 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jasne jest, że nie zaśpewa tego tak jak na płycie (już podczas trasy promującej SIT miał z tym problemy), ale jestem przekonany, że byłbyś o 50gr uboższy.herki pisze:Jakby Bruce był w stanie jeszcze zaśpiewać Caughta to dałbym mu 50 gr.
A ja bez problemu.M@ti pisze:Innego openera sobie nie wyobrażam
czytamy ze zrozumieniemSatil Devan pisze:Hahaha, śmieszą mnie takie wypowiedzi, tak samo, jak "Ohohoh, dzieciaki będą płakać, nie ma FOTD". Ktoś się przyzna, że słucha jakiegoś bardzo popularnego kawałka maidenów, to takie "tru-metal-warriory" od razu go obrzucą błotem, że jest dzieciak. Phi, żałosne.Nomad pisze:jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszećZobaczymy, czy komuś z wielkich Sanktuarnianych fanów będzie się chciało wydać chociaż 10zł na promocję, skoro już wydali "aż 130zł na koncert".faust pisze:Fan Klub winien zaangażować się w te zabiegi...
mam pyt. wysłalem w zeszły piatek kasę na bilet IM w Warszawie ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od livenation.pl mimo ,iz wysłałem do nich kilka maili z zapytaniem czy uWas to samo?
U nich to normalka. Trzeba było zamawiać przez Ticketpro.Premus pisze:mam pyt. wysłalem w zeszły piatek kasę na bilet IM w Warszawie ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od livenation.pl mimo ,iz wysłałem do nich kilka maili z zapytaniem czy uWas to samo?
Musisz dzwonić do firmy z zapytaniem...Premus pisze:mam pyt. wysłalem w zeszły piatek kasę na bilet IM w Warszawie ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia od livenation.pl mimo ,iz wysłałem do nich kilka maili z zapytaniem czy uWas to samo?
To nie uczciwe :rocx
Ja w zeszłym piątek chyba zamawiałem bilety. Dostałem maila namiarami gdzie mam im wpłacić kasę, po czym od razu wysłałem należną sumę. Od tego momentu nie dostałem zadnego potwierdzenia, mail... nic. Czy mam się martwić ? 
I takie gadanie jest włąsnie śmieszne drogi Satil Devan. Ty napewno jestes "tru-metal-warriory" a nie zrozumiałes tego co napisał kolega ktorego zreszta popieram. Tez miałem swoj pierwszy koncert IM i wyobraz sobie ze tak ! chciałem zeby były wszystki najwieksze hiciory i miałem w D czy ktos uzna mnie za dzieciaka. KOncert jest w polsce i prawdopodobnie przyjdzie mnustwo dzieciakow poraz pierwszy na ich koncert i kazde z nich liczy na te kawałki.Satil Devan pisze:Hahaha, śmieszą mnie takie wypowiedzi, tak samo, jak "Ohohoh, dzieciaki będą płakać, nie ma FOTD". Ktoś się przyzna, że słucha jakiegoś bardzo popularnego kawałka maidenów, to takie "tru-metal-warriory" od razu go obrzucą błotem, że jest dzieciak. Phi, żałosne.Nomad pisze:jak dla mnie to Trooper czy Hallowed Be thy Name musi być na każdym koncercie, po za tym dzieciaki co idą pierwszy raz chcą to usłyszećZobaczymy, czy komuś z wielkich Sanktuarnianych fanów będzie się chciało wydać chociaż 10zł na promocję, skoro już wydali "aż 130zł na koncert".faust pisze:Fan Klub winien zaangażować się w te zabiegi...
Bardzo bym chciał zeby zamiast nich poleciały takie jak Wasted Years, Infinte Dreams, Can i play... , Czy wielel wiele innych raczej nie granych. Ale nie uwazam zeby to było smieszne i dziecinne ze ktos chciał by usłyszec stare i oklepane a szczegolnie małolaty poraz pierwszy na koncercie. WIEC przypomnij sobie swoj pierwszy koncert jesli wogule był i nie nabijaj sie z tego
Pozdrawiam
Musisz dzwonićAbstract pisze:Ja w zeszłym piątek chyba zamawiałem bilety. Dostałem maila namiarami gdzie mam im wpłacić kasę, po czym od razu wysłałem należną sumę. Od tego momentu nie dostałem zadnego potwierdzenia, mail... nic. Czy mam się martwić ?
Jack_86, mnÓstwo 
Oszukali Was powinnisice natychmiast tam jechac i zrobic porzadek bo inaczej ani kasy ani biletow nie dostaniecie
Oszukali Was powinnisice natychmiast tam jechac i zrobic porzadek bo inaczej ani kasy ani biletow nie dostaniecie
Nie strasz kolegów :buahaha: . To pewno sprawa POCZTY POLSKIEJ :angryBudziol pisze:Jack_86, mnÓstwo