Też Slavi to chyba tenherki pisze:Ej ten stadion co gra Meta to ten sam co Maideni?
28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Ja nie wiem czy by mi się chciało zobaczyć 10 razy ten sam koncert. O ile na dwa (tak jak w tym roku się wybieram) to można pójść tak tych 10 nie rozumiemStormshield pisze:Ja bym nie potrafił...
- Elevatorman
- -#Clansman

też tak chceHAMMERS pisze:U mnie wygląda to tak, że zawsze ktoś na wsi potrzebuje pomocy(buduje się, zbieranie siana, ziemniaki) i potrzebuje ludzi to się idzie i można zarobić. Rodzice mają firme, więc też tam sporo robię i może nie tyle co zarabiam ale mi właśnie dadzą na bilet na koncert lub przejazd:) Babcia też da raz na miesiąc mi daje i to nie mało. Więc nie narzekam.
może Was to zdziwi ale ja też bym nie chciał, 3 na trasie maxymalnie ,poza tym ja wolę zobaczyć IM powiedzmy raz na rok/dwa lata i wtedy ten kolejny koncert to jest święto, te wyczekiwanie wiadomo, a tak to koncert staję się czymś normalnymAbstract pisze:Ja nie wiem czy by mi się chciało zobaczyć 10 razy ten sam koncert. O ile na dwa (tak jak w tym roku się wybieram) to można pójść tak tych 10 nie rozumiemStormshield pisze:Ja bym nie potrafił...
- Elevatorman
- -#Clansman

dokładnie!! bez sensu dla mnie jeżdzić więcej niż 2-3 razy na ten sam koncert wolałbym pójść/pojechać na inny koncert....Nomad pisze:może Was to zdziwi ale ja też bym nie chciał, 3 na trasie maxymalnie ,poza tym ja wolę zobaczyć IM powiedzmy raz na rok/dwa lata i wtedy ten kolejny koncert to jest święto, te wyczekiwanie wiadomo, a tak to koncert staję się czymś normalnym
Ale weź pod uwage, że można połączyć koncert i zwiedzanie miasta w którym gra zespół. Przyjemne z pożytecznym 
- Elevatorman
- -#Clansman

no pewnie żem ożna i to jest fajne ale ile trzeba szmalu mieć:|
Ale czemu zwiedzać miasta przy koncercie tego samego zespołu ? Lepiej tak jak Nomad pisał iść na 2 koncerty i ewentualnie inne koncerty. Dobrze, że ja nie mam tego problemu. Stać mnie na 1-2 porządne koncerty w roku i to mi starcza 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
no widzisz dla kazdego cos milego , zeby tylko na MH fest nie sciagneli kogos mega ( kogo?) bo juz tych gigow w przyszlym roku jest za duzo ...vyrus pisze:Stać mnie na 1-2 porządne koncerty w roku i to mi starcza
ale ja tak wcale nie napisałem, napisałem tylko że bym nie chciał iść na Maiden tyle razy nie bo bym wolał tą kasę dać na inne kapele tylko bo by to nie miało tego smaku, nie byłoby żadnego oczekiwania, takie zaliczanie, lista zespołów która chce zobaczyć na żywo nie jest zbyt długa, poza tym ja nie jestem jakimś maniakiem koncertów ,większośc kapel które lubię to mi starczy ich posłuchać w domu, a takie rzeczy co bym naprawdę chciał zobaczyć to jest to niestety nierealne np.Purple z Blackmoremvyrus pisze:Ale czemu zwiedzać miasta przy koncercie tego samego zespołu ? Lepiej tak jak Nomad pisał iść na 2 koncerty i ewentualnie inne koncerty. Dobrze, że ja nie mam tego problemu. Stać mnie na 1-2 porządne koncerty w roku i to mi starcza
No to dziwny z Ciebie fan muzyki Nomad.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
El Dorado
ROTFL. Człowieku. Idź gdziekolwiek, zapytaj o pracę a Ci ją dadzą.Elevatorman pisze:też tak chceHAMMERS pisze:U mnie wygląda to tak, że zawsze ktoś na wsi potrzebuje pomocy(buduje się, zbieranie siana, ziemniaki) i potrzebuje ludzi to się idzie i można zarobić. Rodzice mają firme, więc też tam sporo robię i może nie tyle co zarabiam ale mi właśnie dadzą na bilet na koncert lub przejazd:) Babcia też da raz na miesiąc mi daje i to nie mało. Więc nie narzekam.
wie ktoś czy już są w sprzedaży normalne bilety? Czy tylko wydruki w stylu ticketpro itp.
Nie będzie innych biletów jak Livenation organizuje...
No to dzięki, że mnie uświadomileś bo bym czekał jak głupi
Spoko
Tylko nie kupuj w sieciach Eventim i TopTicket, bo tam dopiero te bilety wyglądają jak gówno
TicketPro najlepsze.
w tym przypadku musze sie zgodzić, dramat. Mam z tegorocznego Metal Hammer Festival, aż chcieliśmy z qmplem dorwać na/po koncercie jakiegoś naiwniaka żeby sie wymieniłherki pisze:Tylko nie kupuj w sieciach Eventim i TopTicket, bo tam dopiero te bilety wyglądają jak gówno
Swoją drogą, niby taki szczegół, ale jednak wolę jak bilety na koncert są takie fajne, kolorowe, z grafiką z płyty czy cuś, dlatego i tak te z TicketPro nieszczególnie mi sie podobają i gdyby była szansa, to bym zrobił tak jak Benedkyt właśnie chciał.
No jasne, że takie drukowane specjalnie na koncert są 100000 razy lepsze, ale te z TicketPro w ostateczności takie fatalne nie są ;]
zgoda, ujdą w tłokuherki pisze:ale te z TicketPro w ostateczności takie fatalne nie są ;]
Mógłbyś rozwinąć?Elevatorman pisze:bez sensu dla mnie jeżdzić więcej niż 2-3 razy na ten sam koncert
TopTicket to ci od żółtych biletów?herki pisze:SpokoTylko nie kupuj w sieciach Eventim i TopTicket, bo tam dopiero te bilety wyglądają jak gówno
TicketPro najlepsze.
Może i koszmarne nie są, ale trochę psuje mi wizję artystyczną fakt posiadania w kolekcji zużytych kilkunastu takich samych biletów, różniących się tylko logo.herki pisze:No jasne, że takie drukowane specjalnie na koncert są 100000 razy lepsze, ale te z TicketPro w ostateczności takie fatalne nie są ;]