Bruce Air 2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Air 2008
Może przeczytasz dokładnie post Wickera 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bardzo możliwe, że do końca stycznia samolot ten pojawi się jeszcze w Krakowie lub w Warszawie. Jeśli ktoś z Was jest plane spotterem to dam Wam cynk jak będę znał datę przylotu. 
Mam nadzieję, że siódmego w WawieWICKER MAN pisze:Bardzo możliwe, że do końca stycznia samolot ten pojawi się jeszcze w Krakowie lub w Warszawie. Jeśli ktoś z Was jest plane spotterem to dam Wam cynk jak będę znał datę przylotu.
Ja nie jestem, bo nawet nie wiem co to znaczy, ale daj mi znać ;]WICKER MAN pisze:Bardzo możliwe, że do końca stycznia samolot ten pojawi się jeszcze w Krakowie lub w Warszawie. Jeśli ktoś z Was jest plane spotterem to dam Wam cynk jak będę znał datę przylotu.
-
szatanista
- -#Long distance runner

jw.herki pisze:WICKER MAN napisał/a:
Bardzo możliwe, że do końca stycznia samolot ten pojawi się jeszcze w Krakowie lub w Warszawie. Jeśli ktoś z Was jest plane spotterem to dam Wam cynk jak będę znał datę przylotu.
Ja nie jestem, bo nawet nie wiem co to znaczy, ale daj mi znać ;]
Według ling.pl:
Plane - wiadomo
Spotter - hobbysta, osoba interesująca się czymś.
I wszystko jasne
Plane - wiadomo
I wszystko jasne
Spotterzy mają do siebie też to, że ganiają wszędzie z aparatami i skanerami do podsłuchiwania przekazów radiowych. A po zrobieniu zdjęcia 2 dni siedzą nad nim w programie graficznym, żeby było ładne i można by było je zamieścić na stroniedkruczek pisze: Plane - wiadomo
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

Patrzą głównie na oznaczenia samolotów, tzn. ich numery itp, a potem jeśli go zobaczą np. rok później w innym kraju to srają ze szczęścia. 
no to maja ludziska hobby 
To ja taki cynk chetnie przyjme
zawsze fajna okazja zeby w kilka osob wyskoczyc na piwko . tylko niech to bedzie w Wawie ;p
Jeżeli będzie to w Krakowie to postaram się podskoczyć na Balice i strzelić kilka fotek temu samolotowi 
proste ze bede wtedy 
Mam kilka pytań;) :
Czy ktoś rozważa przelecieć się BirthDay Bomber'em Bruce'a?
Czy wszystkie Loty BruceAir666 są z Londynu?
Wicker Ty masz doświadczenie w takich podróżach, czy 700£ wystarczy na wszystko ?
Wicker Ty masz doświadczenie w takich podróżach, czy 700£ wystarczy na wszystko ?
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

B-day Bomber jest już wyprzedany. Wszystkie loty są z London Gatwick.Eol_Eddie pisze:Mam kilka pytań;) :
W przypadku najtańszych tripów powinno wystarczyć ok. 2500 zł (1700 zł Bruce Air, przelot na Gatwick w zależności od linii lotniczej od 250 do 600 zł, nocleg w hotelu pod lotniskiem, ewentualna kasa na zwiedzanie Londynu).
nie jestem plane spotterem ale mam "dojścia" na lotnisku więc gdyby coś było wiadomo....WICKER MAN pisze:Bardzo możliwe, że do końca stycznia samolot ten pojawi się jeszcze w Krakowie lub w Warszawie. Jeśli ktoś z Was jest plane spotterem to dam Wam cynk jak będę znał datę przylotu.
a jest miejsce z którego można spokojnie robić zdjęcia samolotom?
Pas startowy.Abstract pisze:a jest miejsce z którego można spokojnie robić zdjęcia samolotom?
A takie łatwiej dostępne ? 
jajco? a jakby było coś wiadomo to można by się z Tobą zabrać ? Może i Bruce by pilotował ? Bo w sumie to on dorabia na tym, i myślę, że lubi prowadzić "własny" samolot