"Daremna muzyczna koniunktura w tym kraju"?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: "Daremna muzyczna koniunktura w tym kraju"?
nigdzie
mogę Ci uploadować 
niezly
jakbys mogl, ta ostatnia
jakbys mogl, ta ostatnia
Jazz is not dead, it just smells funny.
dobry wybórslayer pisze:jakbys mogl, ta ostatnia
ale powiem Ci, ze po odsluchaniu probek z myspace interesujace sie wydaja rowniez wczesniejsze krazki. Slyszales?
Słyszałem, ale o ile na pierwszych dwóch płytach byli bardzo interesującym zespołem, to na Cigarette Smoke Phanotm pokazali prawdziwą wielkość, dwie klasy wyżej wskoczyli.slayer pisze:ale powiem Ci, ze po odsluchaniu probek z myspace interesujace sie wydaja rowniez wczesniejsze krazki. Slyszales?
Ten album wrzucę Ci wieczorem, bo jak upload doszedł do połowy, to moja machina tego nie wytrzymała
spokojnie, kiedy tam bedziesz mial okazje 
Swoją drogą, wracajac do tematu, slucham probek takiego SLE, doceniam ich , chce byc calkiem uczciwy i kupic ich album. Wklepuje w google, nie moge znalezc, pytam na forum dostaje odpowiedz , ze nie moge kupic. Czy to nie jest sytuacja krytyczna jesli chodzi o mlodych, ambitnych? Przeciez potencjalny sluchacz, jesli determinacji nie ma na tyle duzo, rzuci takich w pizdu.
Swoją drogą, wracajac do tematu, slucham probek takiego SLE, doceniam ich , chce byc calkiem uczciwy i kupic ich album. Wklepuje w google, nie moge znalezc, pytam na forum dostaje odpowiedz , ze nie moge kupic. Czy to nie jest sytuacja krytyczna jesli chodzi o mlodych, ambitnych? Przeciez potencjalny sluchacz, jesli determinacji nie ma na tyle duzo, rzuci takich w pizdu.
No, to jest już zupełna paranoja, w empiku nie mają, w saturnie nie mają, w mm nie mają.
Ja miałem nawet zamiar u wydawcy tej płytki szukać, ale na hasło "post post recordings" google zwraca echo.
Tym gorzej, że zespół się rozleciał, więc na ewentualne reedycje nie ma co liczyć. Ale przynjamniej nowy album Potty Umbrella można w MM dostać. 
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Apropos młodych polskich zespołów- na myspace jest zespół syna Anny Fotygi
Całkiem ciekawe 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
...ale co jak album Potty Umbrella nie bedzie juz nowy?sobota pisze: Ale przynjamniej nowy album Potty Umbrella
To będzie bieda, daltego kupować, kupować jak najprędzej.
A poważnie, to nie wiem czy jest to problem z wydawcami czy z odbiorcami. Bo istnieją na świecie wytwórnie "niezależne" i nieźle się trzymają, nie ma problemu z płytami, jest dobry odbiór takiej muzyki. A ja na ten przykład trzeci rok czekam na reedycje płyt Ścianki, która wydawało mi się takim całkiem undergroundem nie jest i w sumie obrosła już trochę legendą, a nikt nie podejmuje się tego materiału wznowić. W sumie to nie będę się dziwił, gdy te co ciekawsze polskie kapele zaczną się wydawać wyłącznie za granicą, bo tu panuje totalne olewactwo.
A poważnie, to nie wiem czy jest to problem z wydawcami czy z odbiorcami. Bo istnieją na świecie wytwórnie "niezależne" i nieźle się trzymają, nie ma problemu z płytami, jest dobry odbiór takiej muzyki. A ja na ten przykład trzeci rok czekam na reedycje płyt Ścianki, która wydawało mi się takim całkiem undergroundem nie jest i w sumie obrosła już trochę legendą, a nikt nie podejmuje się tego materiału wznowić. W sumie to nie będę się dziwił, gdy te co ciekawsze polskie kapele zaczną się wydawać wyłącznie za granicą, bo tu panuje totalne olewactwo.
Ale PU jest cieniutkie , wiec nie ma po co kupowac ;psobota pisze:To będzie bieda, daltego kupować, kupować jak najprędzej.
Mysle, ze problem jest i z tymi i z tymi. Bo tak naprawde, te albumy nie sprzedaja sie najlepiej. Wezmy na przyklad calkiem niedawno wydany drugi krazek Neumy. Zreszta naprawde swietny. Są i nazwiska, jest i promocja poprzez Kobong no jakby nie patrze ... i co z tego ? plyty Kobong tez sa nieosiagalne.
kobong tak na prawde tez jest niemalze legendarny a wiekszosc metalowcow czy ludzi ktorych ogolnie muzyka rockowa w polsce interesuje - przynajmniej tych mlodych dajmy na to 17-24 lata tego i tak nie znaslayer pisze:plyty Kobong tez sa nieosiagalne.
to mi też możesz dać przy okazjisobota pisze:mogę Ci uploadować
a dwie plyty Kobong to materialy z muza duzo nowsza od tej obecnie wydawanej. Obie kocham, ale za cholere nie moge ich kupic...
kurde .... na egayu chyba widzialem ale nie jestem pewien , chmury byly bodajajze.
i tak kobong wyprzedzil swoj czas
i tak kobong wyprzedzil swoj czas
- likipiki
- -#Lord of the flies

o czym Ty gadasz? ja sobie idę spokojnym krokiem do MusicCornera, patrzę na półce CSP pięknie się do mnie uśmiecha. kupuję i wychodzę, co za problem?sobota pisze:No, to jest już zupełna paranoja, w empiku nie mają, w saturnie nie mają, w mm nie mają.Ja miałem nawet zamiar u wydawcy tej płytki szukać, ale na hasło "post post recordings" google zwraca echo.
Tym gorzej, że zespół się rozleciał, więc na ewentualne reedycje nie ma co liczyć. Ale przynjamniej nowy album Potty Umbrella można w MM dostać.
tylko, że to było z rok temu, nie wiem jak sytuacja na froncie obecnie wygląda.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
no, promocja przez kobong w Polsce, to żadna promocja, bo kto tu tego słucha tak naprawdę...slayer pisze:Mysle, ze problem jest i z tymi i z tymi. Bo tak naprawde, te albumy nie sprzedaja sie najlepiej. Wezmy na przyklad calkiem niedawno wydany drugi krazek Neumy. Zreszta naprawde swietny. Są i nazwiska, jest i promocja poprzez Kobong no jakby nie patrze ... i co z tego ? plyty Kobong tez sa nieosiagalne.
to jak się następnym razem przejdziesz i się do Ciebie uśmiechnie, to kup też dla mnieo czym Ty gadasz? ja sobie idę spokojnym krokiem do MusicCornera, patrzę na półce CSP pięknie się do mnie uśmiecha. kupuję i wychodzę, co za problem?
no malo...ale jednak sa odbiorcy. Jest to pewna legenda , jak i wyznacznik takiego grania w Polsce.sobota pisze:no, promocja przez kobong w Polsce, to żadna promocja, bo kto tu tego słucha tak naprawdę...
a co sądzicie o polskim zespole Animations, którym na forum DT wszyscy się podniecają? :>
Ja ich nie słyszałem nigdy.
Ja ich nie słyszałem nigdy.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Instrumentalna zżynka z Dream Theater. Nic ciekawego, chyba, że ktoś lubi takie łomotanie, i pseudowirtuozerskie popisy.