7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!

Wszystko na temat nowego tournee oraz koncertu w Polsce!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Jack
-#Trooper
-#Trooper

Re: 7 sierpnia 2008 - 50-te urodziny Bruce'a!

Post autor: Jack »

,,nie wspominając o zawiązaniu ich, co w normalnych warunkach nie jest aż tak łatwe a co dopiero w ścisku.''

heheh Boze .. to nie jest problem hehe Ale oki te ,,światło chemiczne'' to tez fajny pomysł.
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Jack_86 pisze:heheh Boze .. to nie jest problem hehe
Tak się wydaje ale ostatnio jak dmuchaliśmy baloniki na na stanowisku uczelni no to sporo osób miało problem z związaniem i to na trzeźwo ;-) Zawsze można dać te plastikowe końcówki na balony ale i tak połowa by poszła podczas samego nadmuchiwania. Ewentualnie można połączyć atrakcje i przygotować ileś balonów wcześniej tylko kto się zgodzi stać z nimi z boku a nie szaleć na koncercie. Jakby sie dogadać z organizatorem ewentualnie można by je rozprowadzić ze stanowiska dźwiękowców które zazwyczaj jest gdzieś na środku płyty
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Deleted User 804 pisze:
Jack_86 pisze:heheh Boze .. to nie jest problem hehe
Tak się wydaje ale ostatnio jak dmuchaliśmy baloniki na na stanowisku uczelni no to sporo osób miało problem z związaniem i to na trzeźwo ;-) Zawsze można dać te plastikowe końcówki na balony ale i tak połowa by poszła podczas samego nadmuchiwania. Ewentualnie można połączyć atrakcje i przygotować ileś balonów wcześniej tylko kto się zgodzi stać z nimi z boku a nie szaleć na koncercie. Jakby sie dogadać z organizatorem ewentualnie można by je rozprowadzić ze stanowiska dźwiękowców które zazwyczaj jest gdzieś na środku płyty
Zależy ile ludzi na koncert przyjdzie... :?:
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Beaver »

A nie moga byc te baloniki w jednym miejscu w wielkim peku i je wszystkie naraz puscic. Troche ten koncert zaczyna mi przypominac jakis festiwal disco polo w zadupiu dolnym
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Qba666 »

No dobra a jak chcecie te balony puscic w gore??? Tak jak sie je samemu nadmucha to raczej ciezko im bedzie. Dobry z chemi nie jestem ale chyba balony napelnione helem by sie przydaly.
Deleted User 804

nie no miały być do odbijania przez publikę :B
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

to swiatlo chemiczne robi efekt. Puszczenie balonow tez niegłupi pomysl

jak tak wszystko bedziemy negować to do niczego nie dojdziemy :)
Awatar użytkownika
Mr.Hankey
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Mr.Hankey »

Nie jest oby trochę za wcześnie aby już o tym dyskutować?
Deleted User 804

Nie. Wcześniej uzgodnimy co mamy zamiar zrobić, będzie więcej czasu by zebrać pieniądze, poszukać gdzie ewentualnie zamówić to co wybierzemy, no i ewentualnie dogadać się z livenation na co nam pozwolą by nie było żadnych problemów podczas koncertu. Myślę że w tym wypadku lepiej wziąć się za to za wcześnie niż za późno
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

ej, tylko wy sie tak przejmujecie krytyką, wiadomo, że nigdy nie bedzie stuprocentowej zgodności, jeśli jedna osoba coś neguje to nei rezygnujecie tak szybko. Jak większości spodoba sie pomysł to potem wystarczy zrobić ankiete i zobaczyć jak to wyglądą na forum a potem policzyć sobie jakby to wyglądało w ogólnej opinii ludzi, którzy bylybi na koncercie.

zimne ognie są super ale tylko na trybunach, ja bym nie chciałą żeby w tym ścisku mi coś na łep leciało, nie mówiąc jużo tym że może stać sie nieszczęście jakieś z okiem. ale trybuny ok.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Trybuny na Gwardii są tak małe i tak daleko od sceny, że raczej trzeba skupić się na czymś co nie będzie wymagało ich użycia. Warto rozważyć te baloniki tylko powinny być dmuchane helem na terenie stadionu. Myślę, że można byłoby to rozważyć z organizatorem.
Awatar użytkownika
Jack
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Jack »

Wiesz z helem jest napewno wiekrzy kłopot niz gdyby miały byc dmuchane powiwetrzem moze wystarczy samo powietrze.

Poza tym bez helu beda sie fajnie odbijały ;)
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

WICKER MAN pisze:Trybuny na Gwardii są tak małe i tak daleko od sceny, że raczej trzeba skupić się na czymś co nie będzie wymagało ich użycia. Warto rozważyć te baloniki tylko powinny być dmuchane helem na terenie stadionu. Myślę, że można byłoby to rozważyć z organizatorem.
z balonikami z bhelem nie da rady bo trzeba by z nimi przez supportu byc na plycie to jest totalnie bez sensu bo kto to bedzie chcia ltrzymac i jak je uchronic przed popekaniem

a dmuchane sa ben sensu bo raz ze bedzie je ciezko nadmuchac w takim scisku a dwa ze ciezko sie je wiaze a co dopiero w takich warunkach. ja chcialam na sylwka trzy balony zawiazac, wkur.lam sie i nitka zawiazalam bo to nie taka prosta sprawa.
Beaver
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Beaver »

Nie przesadzaj, zawiazaqnie nadmuchane balona nie jest wcale takie trudne, nie mozna tylko ich pompowac za bardzo, zeby guma byla dalej rozciagliwa. Moim zdaniem akcja by kazdemu dac balona to glupota. Lepiej zeby sie tym ktos zajal, trzeba nadmuchac helem duza liczbe tych balonow, przywiazac je w kupie, a potem tylko odciac sznurek i fruuuuuuu. Pomysl ze kazdy dostaje balona jest dla mnie beznadziejny
Deleted User 804

Balony z helem trochę drogo wychodzą sam hel na 30 balonów 120 zł na 50 balonów 180 zł
ewentualnie tu
nadmuchanie helem 2 zł szt ewentualnie reduktor helowy wypożyczyć
Reduktory helowe : 300,00~500,00 zł wypożyczenie 10,00 zł (min 30,00 zł) + VAT 22%
Hel do balonów: 50,00 zł za 1 metr sześcienny
i samemu się z tym "bawić" tylko to raczej wcześniej trzeba by zacząć (metr sześcienny starcza na około 120 balonów)
Do tego trzeba doliczyć koszty balonów i czegoś z sznurkiem/taśemką do zawiązania ich

Może takie duże balony jak w teledysku do wicker mana
takie
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Tylko weźcie pod uwagę, że te balony miały by być puszczone w powietrze pewnie po wejściu na scenę zespołu po przerwie. Kidy będzie już ciemno. I połowa ludzi może tego nawet nie zauważyć. Już pomijam fakt, że dla mnie pomysł nie jest najlepszy, puszczenie w górę balonów wygląda fajnie wtedy gdy jest jasno i dobrze je widać no i wtedy gdy jest ich naprawdę dużo. A na taka ilość raczej tu się nie złożymy. No i jeszcze jedno tymi balonami musiał by się ktoś cały czas zajmować i chcąc nie chcąc stracić część show. Najładniej to by było gdyby to były zwykłe balony i spadły z dachu sceny na sama scenę no ale to jest nie do zrobienia. Mi tam wizja zimnych ogni sie naprawdę podoba, zwłaszcza po tym co pokazał juras w linku.
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

no też mi sie wydaje, że zimne ognie na trybunach + zapalniczki na płycię dadzą radę. pytanie tylko czy będzie mozna wejsc na stadion z czymś takim. jest to w końcu "ostre narzędzie"
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Ja chyba jednak kupię Becurowi koszulę od Arkadiusa. Mam nadzieję, że ubierze na następnej trasie.
Awatar użytkownika
Kamelot
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Kamelot »

Właśnie otrzymałam odpowiedź na wysłane przezemnie zapytanie ofertowe dotyczące maskotki odzwierciedlającej postać Bruca- wysokość pluszaka: 1,40.
Cena: 2000 zł netto. Cena "nie zabija" ale decyzja należy do Was.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

a mnie zabija :] ze 100 osob trzeba, zeby wyszlo znosnie dla kazdego..
ODPOWIEDZ