Thrash till death !
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Thrash till death !
ja nie nazywam blacka metallicy thrashowym za bardzo
a i Crusade słyszalem 2-3 razy
już nie mam tu najwięcej postów

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Brakuje przede wssytkim Anthrax, ale też Annihilatora, Sepultury (jednak), Pantery (jednak), Coroner
Ktoś mógłby jeszcze Nuclear Assault doda, ale ja tego nie znam
Ja nie głosuję- waham się między Slayerem, Testem a Kreaotrem 
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 9:14 pm przez panzerschreck, łącznie zmieniany 1 raz.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Przede wszystkim to brakuje Kata.
- Elevatorman
- -#Clansman

tylko o trasz ?? Ja myślałem że w ogóle wiadomoM@ti pisze:Chyba wiadomo kto jest namber łan jeśli o trasz chodzi.
a Crusade jest bardzo fajne ... mi się bardzo podoba
a dla mnie tej plyty wogole nie maSzajba pisze:ja nie nazywam blacka metallicy thrashowym za bardzo
mi tez, nowoczesny thrash , podkreslam nowoczesnyElevatorman pisze:a Crusade jest bardzo fajne ... mi się bardzo podoba
- Elevatorman
- -#Clansman

a dla mnie ta płyta jest genialna i gówno mnie obchodzi czy to trasz czy srasz.. geniuszEvil pisze:Szajba napisał/a:
ja nie nazywam blacka metallicy thrashowym za bardzo
a dla mnie tej plyty wogole nie ma![]()
Crusade jest bardziej thrashowe niż ostatni Exodus, który ssie pałę.
ja nie mowie , ze to thrash czy nie thrash . dla mnie tego albumy nie maa dla mnie ta płyta jest genialna i gówno mnie obchodzi czy to trasz czy srasz.. geniusz
- Elevatorman
- -#Clansman

ja tam nie lubię Anthraxpanzerschreck pisze:Brakuje przede wssytkim Anthrax
czymu ? a debiut Ci wogole nie podszedl ? dyc to miazgaElevatorman pisze:panzerschreck napisał/a:
Brakuje przede wssytkim Anthrax
ja tam nie lubię Anthrax
prowokacja?herki pisze:Crusade jest bardziej thrashowe niż ostatni Exodus, który ssie pałę.
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 9:45 pm przez Evil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Elevatorman
- -#Clansman

debiut jedynie właśnie może być reszta mi nie wchodzi muszę jeszcze spróbwać bo ale... zobaczymy
a co do Black Album ... to to twoje zdanie .. wiem że ten album nie wszystkim się musi podobać ale wherever I May Roam jesty boskie
a co do Black Album ... to to twoje zdanie .. wiem że ten album nie wszystkim się musi podobać ale wherever I May Roam jesty boskie
no wiesz sprobuj , spreading the disease i armed and dangerous powinno wejscElevatorman pisze:debiut jedynie właśnie może być reszta mi nie wchodzi muszę jeszcze spróbwać bo ale... zobaczymy
nie musiElevatorman pisze:a co do Black Album ... to to twoje zdanie .. wiem że ten album nie wszystkim się musi podobać ale wherever I May Roam jesty boskie
Niestety jest to taka sama prawda jak to, że nie ma lepszego zespołu od Venom. Najnowszy Exo dla mnie jest totalnie nie do zniesienia. Albo ich 'thrashowa ewolucja' idzie za szybko do przodu, albo ja jestem jakimś niedokurwem, ale jakby nie patrzeć to ten ich ostatni album jest dla mnie do dupy.Evil pisze:prowokacja?herki pisze:Crusade jest bardziej thrashowe niż ostatni Exodus, który ssie pałę.
No paniee, próbuj, próbuj. Musi się spodobać ;]Elevatorman pisze:debiut jedynie właśnie może być reszta mi nie wchodzi muszę jeszcze spróbwać bo ale... zobaczymy
- Elevatorman
- -#Clansman

spróbuję spróbuję...Evil pisze:Elevatorman napisał/a:
debiut jedynie właśnie może być reszta mi nie wchodzi muszę jeszcze spróbwać bo ale... zobaczymy
no wiesz sprobuj , spreading the disease i armed and dangerous powinno wejsc![]()
a tak na marginesie ma ktoś jakieś szunrki do horrorscope? bo ja nic nie mam ich
zobacz na pw za chwilke... cos powinienem dla Ciebie miec...a tak na marginesie ma ktoś jakieś szunrki do horrorscope? bo ja nic nie mam ich
hm...ostatnio na probach wbijaja mi to do glowy , ze tylko venom jest true..a mi sie na prawde nie chce grac at war with satan...herki pisze:Evil napisał/a:
herki napisał/a:
Crusade jest bardziej thrashowe niż ostatni Exodus, który ssie pałę.
prowokacja?
Niestety jest to taka sama prawda jak to, że nie ma lepszego zespołu od Venom. Najnowszy Exo dla mnie jest totalnie nie do zniesienia. Albo ich 'thrashowa ewolucja' idzie za szybko do przodu, albo ja jestem jakimś niedokurwem, ale jakby nie patrzeć to ten ich ostatni album jest dla mnie do dupy.
co do tej ewolucji...skrocik kawalki i bedzie wypas...ciezko faktycznie moze jest nadazyc za ta nowoczesnoscia..ale nowy exo kopie po ryju...z tym , ze machine head nie pobije
Nie tylko Venom jest true, ale Venom jest najlepszy. Ale jak gracie na próbach całe At War With Satan to szacun \m/ Na koncertach też macie zamiar wałować? 
A co do nowoczesności - właśnie to jej najbardziej nie lubię w zespołach typu Machine Head, Trivium, nowe Exo, DEP itd itp...
A co do nowoczesności - właśnie to jej najbardziej nie lubię w zespołach typu Machine Head, Trivium, nowe Exo, DEP itd itp...
- Elevatorman
- -#Clansman

łe lepszy exo jest mi się bardzo podoba nowe exo zwłąszcza tempo i właśnie atrocity.. shovel jest troszke gorsza ale też daję radę ... bardziej mi się podoba ten styl od grania tego z Impacta, Force OF Habit czy Fabulous Disaster chodź tamte też są zajebisteco do tej ewolucji...skrocik kawalki i bedzie wypas...ciezko faktycznie moze jest nadazyc za ta nowoczesnoscia..ale nowy exo kopie po ryju...z tym , ze machine head nie pobije( dla mnie )
- Elevatorman
- -#Clansman

łe lepszy exo jest mi się bardzo podoba nowe exo zwłaszcza tempo i właśnie atrocity.. shovel jest troszkę gorsza ale też daję radę ... bardziej mi się podoba ten styl od grania tego z Impacta, Force OF Habit czy Fabulous Disaster choć tamte też są zajebisteco do tej ewolucji...skrocik kawałki i bedzie wypas...ciezko faktycznie moze jest nadazyc za ta nowoczesnoscia..ale nowy exo kopie po ryju...z tym , ze machine head nie pobije( dla mnie )
herki to jedyna osoba tu, słuchająca thrashu, której nowy Exo NIE podchodziEvil pisze:prowokacja?
jak Ci Evil nie da to ja poszukamElevatorman pisze:a tak na marginesie ma ktoś jakieś szunrki do horrorscope? bo ja nic nie mam ich
bo nie mus. machinehad sam przy Exo wysiadaEvil pisze:ze machine head nie pobije( dla mnie )
już nie mam tu najwięcej postów

taki ze mnie sluchacz i znafca thrashu choby wcale ale powiem że chyba z sentymentu to Testament, ale do mnie to wchodzi maniami, i nie pogardze Exo np czy Anthraxem czy czymkolwiek. Tzn ogólnie niemiecki thrash to tak sobie, wole amerykański, ale Slayer mi np w ogóle nie wchodzi. nie że mi się podoba, ale jak go słucham to pozostaje bez echa, troche lipnie. Ostatnio Panetra mnie cieszy :j