Mój bilet zamówiony na Live Nation 13.12 doszedł dopiero dzisiaj Polecam Pocztę Polską Zamówiony póxniej bilet na koncert w Paryżu doszedł dwa dni wcześniej
Abstract pisze:Mój bilet zamówiony na Live Nation 13.12 doszedł dopiero dzisiaj Polecam Pocztę Polską Zamówiony póxniej bilet na koncert w Paryżu doszedł dwa dni wcześniej
Abstract pisze:Mój bilet zamówiony na Live Nation 13.12 doszedł dopiero dzisiaj Polecam Pocztę Polską Zamówiony póxniej bilet na koncert w Paryżu doszedł dwa dni wcześniej
Przecież to wina Live Nation, a nie poczty polskiej. Nie od dziś wiadomo, że totalnie obsysają jeśli chodzi o wysyłanie biletów.
Abstract pisze:Mój bilet zamówiony na Live Nation 13.12 doszedł dopiero dzisiaj Polecam Pocztę Polską
... zwróć uwagę wieśniaku kiedy przesyłka została nadana - bo akurat kumpel także kupił bilet przez Live Nation 13 grudnia 2007 a przesyłkę dostał wczoraj z datą nadania 8 stycznia 2008 - no ale cóż jak to słodko być idiotą :closed
mam bardzo czesto doczynienia z PP i ich praca to jakas porazka. Paczki i polecone priorytetowe dochodza po 3 tygodniach, a jestem w trakcie wyjasniania zagubienia przez nich dwoch poleconych:]
tyle ze cenowo nie wychodzi na to samo
a wydaje mi sie ze skro ktos bierze pieniadze za konkretna usluge i zobowiazuje sie do jej wykonania to chyba ma obowiazek slowa dotrzymac?
Whatever, akzdy wie jak pracuje nasza ukochana poczta
Budziol pisze:tyle ze cenowo nie wychodzi na to samo
Ale dostajesz wybór - płacisz więcej i dostajesz usługi na poziomie, albo płacisz mniej i dostajesz kaszanę. Odwieczne prawo wszechświata.
Budziol pisze:Whatever, akzdy wie jak pracuje nasza ukochana poczta
Jak pracuje? Ja nie mam do PP praktycznie żadnych zastrzeżeń - listy i paczki zawsze dochodzą w terminie, jeszcze nigdy nie zdarzyło się żeby poczta mi cokolwiek zgubiła. Jedyne co mam im do zarzucenia to gigantyczne kolejki w urzędach.
to już wole PP nie wiem, ale UPS nie lubi sie fatygować do domu, przynajmniej kurier upsowski nie lubi odwiedzać raciborza. często mnie nie zastawał w domu, w godzinach gdy akurat na bank w nim byłem. UPS to kupa. jak coś posłać, to tylko TNT, ale to nie dla śmiertelników
Abstract pisze:Może bez wieśniakowania..... Data nadania.... 17 grudnia :closed
... taaaaaa - jasne ... mimo wszystko najważniejsze że ten list otrzymałeś - a swoją drogą patrząc na osoby które zamawiały bilety przez Live Nation widać jak ta firma wali w ptaka - wszyscy znajomi którzy zamawiali bilety przez LN [w grudniu] otrzymali je w tym tygodniu.
Mam takie pytanko. Czy ktos zamawial przejazdy z tej strony topbilety? Jesli tak czy dostal potwierdzenie zaplaty? JA juz wyslalem do nich 2 maile i nie odpisuja, i nie wiem co jest grane
w zeszłym roku nie było z nimi problemów - myslę że i w tym bedzie dobrze - tyle że oni potwierdzenia itp wysyłali na kilka dni przed koncertem więc masz kuuuuuuuuuupeeeee czasu