Cavalera Conspiracy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Cavalera Conspiracy
u mnie w domu
i do mnie wpada, juz wchodzi po schodach
Jazz is not dead, it just smells funny.
grzecznie.
bardzo syta ta nuta , tylko brzmienie takie przytlumione jakos
bo to promo pewnie i dlatego. na normalnej plycie bedzie lepiej. do minuty, jak sepa stara a potem jak soulfly...mniam 
-
El Dorado
Jak sie S1 lansujeS1MON pisze:wspanialy ten caly kawalek Sanctuary :]
Jakiś taki średni
http://pl.youtube.com/watch?v=NFq6P9Ohy ... re=related
Tutaj jest cały kawałek. Dla mnie wypas.
Ciekawi mnie tylko reakcja Sepultury na to co sie dzieje. Czy to aby nie są początki reunite w starym dobrym składzie. Pamiętam jak Derrick Green w wywiadzie na łamach Trash'em All strasznie się wkurzył gdy zadana mu pytanie o ewentualny powrót Maxa. W końcu cały bałagan z ich odejściem zaczął się od Glorii Bujnowski. Skoro bracia znów ze sobą rozmawiają to jakiś ferment na pewno powstanie. A Igor odchodząc z Sepy mówił, że się wypalił w metalu. Jakoś Cavalera Conspiracy tego nie potwierdzają.
No i do tego jeszcze dwuznaczny tutuł projektu. Oj będzie się działo...
Tutaj jest cały kawałek. Dla mnie wypas.
Ciekawi mnie tylko reakcja Sepultury na to co sie dzieje. Czy to aby nie są początki reunite w starym dobrym składzie. Pamiętam jak Derrick Green w wywiadzie na łamach Trash'em All strasznie się wkurzył gdy zadana mu pytanie o ewentualny powrót Maxa. W końcu cały bałagan z ich odejściem zaczął się od Glorii Bujnowski. Skoro bracia znów ze sobą rozmawiają to jakiś ferment na pewno powstanie. A Igor odchodząc z Sepy mówił, że się wypalił w metalu. Jakoś Cavalera Conspiracy tego nie potwierdzają.
No i do tego jeszcze dwuznaczny tutuł projektu. Oj będzie się działo...
a Kisser kiedys mowil, ze Greena nie wywali...a Igor odchodzac najpierw mowil, ze dziecko mu sie urodzilo i chce sie nicm zajac z rok a po paru tygodniach oglosil,ze odchodzi ze wzgledu na roznice muzyczne z zespolem
Wszystko zależy od sukcesu tego projektu. Jak wypali i będzie niesamowity oddźwięk to nigdy nie wiadomo.
z tym, ze Max od lat niemrawo mowi i ewentualnym reunion...a sukcesy to on ma teraz z soulfly 
mnie się nie chce tego słuchać chwilowo, bo mnie boli w jelitach
to nie sluchaj, bo Cie skreci
nie skreci a mi kał pójdzie
chyba nosem, bo woda z zada
paląca woda z zada
siarczyście
yeah nie ma to jak admin i spam
chwytliwy ten utwór. podobał mi się całkiem
-
El Dorado
hahaha
znajomy z forum soulfly woził dzisiaj Igora i Maxa. News:
rotfl. news z pierwszej ręki, Max zrzygał sie w samochodzie i zachowuje sie jak dziecko, chce dołaczyć do demonstracji nauczycieli i sam prowadzić fure
znajomy z forum soulfly woził dzisiaj Igora i Maxa. News:
rotfl. news z pierwszej ręki, Max zrzygał sie w samochodzie i zachowuje sie jak dziecko, chce dołaczyć do demonstracji nauczycieli i sam prowadzić fure