Ale połowiczny zakaz to czysty absurd. Może jeszcze- "nie wolno przeklinać w godzinach 9:00- 10:25, oprócz piątków. Nie dotyczy matek karmiących i Herkiego"?Abstract pisze:Ja jestem za wprowadzeniem zakazu przeklinania (oczywiście w ramach normy i bez przesady )
Kwestia przeklinania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: Kwestia przeklinania
Heh dobre!Tomek(JMM) pisze:Ale połowiczny zakaz to czysty absurd. Może jeszcze- "nie wolno przeklinać w godzinach 9:00- 10:25, oprócz piątków. Nie dotyczy matek karmiących i Herkiego"?Abstract pisze:Ja jestem za wprowadzeniem zakazu przeklinania (oczywiście w ramach normy i bez przesady )
Ja bym w ogóle dodał formalnie taki punkt, że mnie nie dotyczy regulamin cały i tak dalej.
Nic dodać, nic ująć.herki pisze:Ja bym w ogóle dodał formalnie taki punkt, że mnie nie dotyczy regulamin cały i tak dalej.
wprowadzić bezwzględny zakaz przeklinania
Dupa! Dupa! Dupa!syzygy pisze:wprowadzić bezwzględny zakaz przeklinania
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Czy można dać temu panu powyżej choćby zakaz pisania?
A co ty, w Rydzyka się bawisz?Tomek(JMM) pisze:Czy można dać temu panu powyżej choćby zakaz pisania?
Ps. Demony kościoła, ogarniają forum .:: SanktuariuM ::.! :guns
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 7:33 pm przez aces high, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Nie wiem, może kolega lubi przebywać wśród osób które jawnie okazują chamstwo i brak wychowania, ale ja to tak nie bardzo...
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Też nie, ale dajmy nowemu szansę.Tomek(JMM) pisze:ale ja to tak nie bardzo...
aces high pisze:Ps. Demony kościoła, ogarniają forum .:: SanktuariuM ::.!
Tomek(JMM) Nie wiem w czym masz problem, słowo dupa tak ci sumienie gniecie? O_o

Wielki.Żal.
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 7:36 pm przez aces high, łącznie zmieniany 1 raz.
Dupa dupa dupa raczej wiele do tematu nie wnosi
forumowy Dani Filth 2?aces high pisze:Ps. Demony kościoła, ogarniają forum .:: SanktuariuM ::.!
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Koniec offtopu, proszę.
Nie! Choć do Cradle Of Filth, nic nie mam...forumowy Dani Filth 2?
Ja już właśnie skończyłem.Brand pisze:Koniec offtopu, proszę.
Bum cyk, cyk bum cyk, cyk...Dupa dupa dupa raczej wiele do tematu nie wnosi
Ps. Co złego to nie ja!
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 7:54 pm przez aces high, łącznie zmieniany 2 razy.
hahaha jaki koleś 
chodzi o usera o takim niku, kóry się wypowiada przeważnie w równie żenującym stylu.aces high pisze:Nie choć do Cradle Of Filth, nic nie mam...
sory Brand, już milknę :j
:buahaha:

Thor pisze:hahaha jaki koleś
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 7:45 pm przez aces high, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

To kto jeszcze chcę, żeby dyskusje na tym forum wyglądał
I jeszcze tak do ankiety- to kto chce, żeby na forum dalej panowały dyskusje na poziomie "dupa dupa dupa"?
Przepraszam, ale muszę sie do tego ustosunkować- nie wiem, może kolega obraca się w środowiskach w których słowo "dupa", to przejaw kulturalnego zachowania, ale musze powiedzieć, że bardzo mi przykro, ale w normalnych miejscach tak nie jest. Zwłaszcza, że kolega jest tutaj nowy, i chyba chce się dać poznać z takiej właśnie strony- pisania postów pozbawionych nie dość, że treści to jeszcze kultury. czasem warto pomyśleć, zanim sie coś palnie, chyba, że to tak bardzo boliaces high pisze:Tomek(JMM) Nie wiem w czym masz problem, słowo dupa tak ci sumienie gniecie?
I jeszcze tak do ankiety- to kto chce, żeby na forum dalej panowały dyskusje na poziomie "dupa dupa dupa"?
Tomek(JMM) Dobra jak cię to tak uraziło to napisz skargę. Ja nie mam zamiaru się tłumaczyć ze słowa dupa, no sorry. Dobra olewam ten temat zbyt stresujący! :closed