Kwestia przeklinania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Kwestia przeklinania
A można posty moderatorów zgłaszać do moderatora czy też będzie to nadużycie?
za chwilę się przekonam 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
syzygy pisze:za chwilę się przekonam
Count to six.. and die...
no sory, ale wtrącenie S1 o tej mojej klasie to jakaś paranoja. Jak ma być dobrze, skoro moderatorzy robią większy syf od userów...?
i Ty reprezentujesz. Amenpanzerschreck pisze:Ale jak ktoś coś sobą reprezentuję
Czemu swoich postów nie można zgłaszać?
Widzę, że się rozumiemy w 100%EvE pisze:Problemem raczej jest to co się zaczyna wyprawiać. Wchodzę do tematu i widze "najebałem się". Takie coś nie przejdzie. I to się też tyczy wszelkiego pieprzenia i sraniu gównie kupie i dupie.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Trochę się kablowanie zacznie.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Jakie kablowanie? Zgłaszanie jest anonimowe, tylko moderatorzy wiedzą kto. A nam ułatwi to utrzymanie porządku.The Burczax pisze:Trochę się kablowanie zacznie.
-
The Burczax
- -#Moonchild

I co w związku z tym, że jest anonimowe? Nie zmienia to faktu, że donosi się na kogoś.Brand pisze:Jakie kablowanie? Zgłaszanie jest anonimowe
The Burczax ma rację to trochę takie donosicielstwo, konfidenctwo? 
ja myślę że to nie jest kablowanie. kablowanie to by było jakby sam admin tych postów nie widział
tutaj poprostu jest zgłaszanie czegoś co w jakiś sposób urazi.
chcecie mieć porządek, mówicie co was razi no to macie okazje konkretnie pokazać co. Zresztą chyba sie nie da zrobic tak zebyscie szczęśliwi byli.
Ale i tak będzie tak że najwięcej "kablować" będą Ci co sie udzielają najmniej zapewne, albo nienależą do wszelkich podgrup.
Ale i tak będzie tak że najwięcej "kablować" będą Ci co sie udzielają najmniej zapewne, albo nienależą do wszelkich podgrup.
-
Deleted User 804
Już sie zaczyna dyskryminacja uprzejmie donoszącychEvE pisze:Ale i tak będzie tak że najwięcej "kablować" będą Ci co sie udzielają najmniej zapewne, albo nienależą do wszelkich podgrup.
Skoro tak piszecie to ok, ja już postanowiłem cokolwiek zostanie wprowadzone to się zastosuję dziękuje. :closed
To może założymy wątek "rzecz o kablowaniu"EvE pisze:Ale i tak będzie tak że najwięcej "kablować" będą Ci co sie udzielają najmniej zapewne, albo nienależą do wszelkich podgrup.
A tak na serio to raportować należy tylko posty chamskie i obraźliwe czy również dyskusje o chlaniu i sraniu w tematach poza offtopownią?
-
The Burczax
- -#Moonchild

Lepiej już jak ktoś jawnie donosi, a nie tak za plecami.
To nie jest donoszenie, bo nie jesteśmy w szkole ani na milicji, tylko na forum, a tu trudno wymagać, żeby admini wczytywali się w każdy wątek i osobiście wywąchiwali każdą kupę. Raportując post nie szkodzi się użytkownikowi, bo admin/mod i tak może przeczytać jego post i się do niego odnieść, skraca się tylko czas.The Burczax pisze:Lepiej już jak ktoś jawnie donosi, a nie tak za plecami.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Otóż to.To nie jest donoszenie, bo nie jesteśmy w szkole ani na milicji, tylko na forum, a tu trudno wymagać, żeby admini wczytywali się w każdy wątek i osobiście wywąchiwali każdą kupę. Raportując post nie szkodzi się użytkownikowi, bo admin/mod i tak może przeczytać jego post i się do niego odnieść, skraca się tylko czas.
Yyy kiedy będzie zakończenie ankiety?