Nefer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nefer
Oni są niestety z Łodzi, a tego/tą wokalistę/kę spotkałem na koncercie Normalsów. Żal.pl, grają bo tata któregoś jest z Lady Pank czy jakiegoś tam znanego gówna i załatwił kontrakt i pisze piosenki. No żal, a fajne kapele w stylu mojego Bloodstone grają po starych fabrykach. Hehe.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

A ten jak śledzi ich karieręlikipiki pisze:http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,4865753.html
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
W tym pierwszym linku nacisnąłem omyłkowo NASTĘPNA GALERIA, a chciałem przerzucić tylko zdjęcie. I się nieco zdziwiłem. Sprawdźcie sami zresztą xd
A Korzeni -> po pierwsze primo Lady Pank nie jest gównem, a po drugie primo córką byłego perkusisty Lady Pank jest Tola z Blog 27, a nie ktoś z tego zespołu.
A Korzeni -> po pierwsze primo Lady Pank nie jest gównem, a po drugie primo córką byłego perkusisty Lady Pank jest Tola z Blog 27, a nie ktoś z tego zespołu.
Ostatnio zmieniony pt sty 25, 2008 7:00 pm przez herki, łącznie zmieniany 1 raz.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ja zrobiłem dokładnie to samo wcześniejherki pisze:W tym pierwszym linku nacisnąłem omyłkowo NASTĘPNA GALERIA, a chciałem przerzucić tylko zdjęcie. I się nieco zdziwiłem. Sprawdźcie sami zresztą xd
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Mówię, że nie wiem z którego zespołu, ale coś znanego w stylu Lady Pank, Lady Pank to był przykład. I zamknij ryj bo wiem co mówię. Ktoś z tego też ma starego w biznesie i już.herki pisze:A Korzeni -> po pierwsze primo Lady Pank nie jest gównem, a po drugie primo córką byłego perkusisty Lady Pank jest Tola z Blog 27, a nie ktoś z tego zespołu.
Boże. Jakie dzieciaki. I co oni mogą ciekawego natworzyć.
lalalal, on rzucił mnie, lalalla, a ja go nie, lalalal
lalalal, on rzucił mnie, lalalla, a ja go nie, lalalal
Oj jest.herki pisze:Lady Pank nie jest gównem
Korzeń pisze:Bloodstone grają po starych fabrykach
No niestety. Wypada spojtrzeć co reprezentuje sobą Lauren Harris. Tatuś załatwił córeczce kontrakcik i się kobiecina męczy. Plus do tego meczy nas. MaskaraKorzeń pisze:Ktoś z tego też ma starego w biznesie i już
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Poproszę o uzasadnienie tej wypowiedzi.tomtomala pisze:Oj jest.herki pisze:Lady Pank nie jest gównem
proste - NEFER (nie gówno) nie niszczy swej legendy
hahaha,przypomniał mi się koncert Turbo z Metalmanii i tam Kupczyk powiedział, że Spodek to świątynia metalu a publika to kapłani metalu,po czym wszyscy śpiewali 'Legenda Thora! Legenda Thora!' hahaha, ale to było śmiechowe
hahaha,przypomniał mi się koncert Turbo z Metalmanii i tam Kupczyk powiedział, że Spodek to świątynia metalu a publika to kapłani metalu,po czym wszyscy śpiewali 'Legenda Thora! Legenda Thora!' hahaha, ale to było śmiechowe
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ale to jest ich legenda i mogą z nią robić co zechcą. Nawet jeżeli do końca życia będą nagrywać takie same albumy- swoje już zrobili, i choćby przez pamięć na to nie powinno się ich tak obrażać. Bo mimo wszystko mało jest w polsce zespołów na takim poziomie, z takim doświadczeniem, mających tyle świetnych przeboi, i z takimi dobrymi muzykami. Tyle.
-
El Dorado
Nie offtopuj. Kochasz NEFER?
edit. na stronie neferband.com znalazłem wspaniałe awatary. Na moim... Adam
Edytacja2
http://www.nefer.fora.pl/ >> polecam.... zarejestruję się później, jak nauczę się na egzamin.
edit. na stronie neferband.com znalazłem wspaniałe awatary. Na moim... Adam
Edytacja2
http://www.nefer.fora.pl/ >> polecam.... zarejestruję się później, jak nauczę się na egzamin.
Proszę Ciebie. Co tutaj mam uzasadniać. Wychowałem się poniekąd na starym dobrym Lady Pank. Ale jak usłyszałem co obecnie tworzą, jak się wypowiadają w mediach to równia pochyła jak nie przymierzając kolejny mój kiedyś ulubiony zespół IRA.Poproszę o uzasadnienie tej wypowiedzi.
Nie zgodzę się. W tej legendzie kolosalny współudział mają fani. I to jest także NASZA legenda. I zeszmacanie jej nie jest tylko ich sprawą.Tomek(JMM) pisze:Ale to jest ich legenda i mogą z nią robić co zechcą.
Dobra nie offtopujmy. Pochylmy się nad wspaniałym zespołem Nefer. Czy ktoś ma jakieś próbki ich "twórczości"?