07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
dla mnie one są obleśne i do dupy. Metalopolis albo rockserwis drukują ładne te bilety a ticketpro to takie jak papier toaletowy
Sam zawsze dajesz czcionki.
Kumpel kupował wczoraj i ma nr 3742.piter pisze:z tego co wiem poszlo juz kilka tysiecy biletow - jakby ktos ostatnio kupowal w punkcie ( a nie w LN bo oni maja opóźnienie) to niech napisze jaki ma kolejny numer:
A z tymi numerami biletów to nie jest tak, że one idą po kolei ale tylko w danym regionie? Że powiedzmy Mazowsze ma numery od 1 do 3000, pomorze od 3001 do 5000 itd? Myślę, że wiadomo o co mi chodzi ;]
Baza ticketpro jest przecież na 1 serwerze, nie ma żadnego podziału. No i to pokazuje kolejne numery w całej Polsce.
Prawie 4 tyś to tak bez rewelacji, ale jeszcze sporo czasu jest.
Prawie 4 tyś to tak bez rewelacji, ale jeszcze sporo czasu jest.
Bardzo możliwe, bo podejrzewam, że nawet jak na całkowity brak promocji, to niecałe 4 tysiące biletów sprzedanych to trochę małoherki pisze:A z tymi numerami biletów to nie jest tak, że one idą po kolei ale tylko w danym regionie? Że powiedzmy Mazowsze ma numery od 1 do 3000, pomorze od 3001 do 5000 itd? Myślę, że wiadomo o co mi chodzi ;]
Ostatnio zmieniony wt sty 29, 2008 9:48 pm przez Majek, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest numer biletów "wydrukowanych", z kolei wiem że LN ma opóźnienie w wysyłaniu biletów siągające miesiąca i nie sądzę aby tak całkiem na bierząco drukowali - więc doliczając te zarezerwowane i nie wydrukowane sądzę że poszło jakieś 5tys - może to nie jest imponująca liczba ale jak za chwile skończą się bilety na Mete to sprzedaż na IM przyśpieszy
ps.
numeracja jest jednolita na całą Polske i tu nie ma podziałów na regiony
ps.
numeracja jest jednolita na całą Polske i tu nie ma podziałów na regiony
a na Mete ile już poszło?
ja kupowałem wczoraj i mam numer 15880
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 1499
A jak z tymi ulotkami promoujacymi koncert IM na Mecie?Bedzie to wogule zrelizowane ktos cos o tym wie?
Pozatym Reklama Koncertu Maidenow chyba jeszcze nie ruszyla , bo kupuje gazety muzyczne i tam zadnej wspominki nie bylo jeszcze.
Jakby tak srednio wychodzilo ok 3 tys sprzedanych biletow na miesiac to by zeszly wszystkie.
Pozatym Reklama Koncertu Maidenow chyba jeszcze nie ruszyla , bo kupuje gazety muzyczne i tam zadnej wspominki nie bylo jeszcze.
Jakby tak srednio wychodzilo ok 3 tys sprzedanych biletow na miesiac to by zeszly wszystkie.
ale na mete poszlo wiecej - bo to numer biletu na plyte -(a jeszcze dolicz te co LN przetrzymujeSzajba pisze:ja kupowałem wczoraj i mam numer 15880
z tego co wiem to zostało około 7000 biletów na sektory i 2000 na płyte na jakies 56 tysicy dostepnych
na płyte skończa się myślę do weekendu
na sektory zostały tylko najgorsze po bokach i jak się płyta skończy to szybko znikną ( dziennie schodzi około 500 biletów na płyte i 200 na sektory
ps.
zeby na Iron tak schodziły bo jeszcze z 20 tys na Iron zostało...
Na pewno nie jest tak, że są w regionie. Przynajmniej wątpie, żeby zachodniopomorskie miało 0-kilka tysięcy. Ja mam 308, a kumpel 3000 któryś, więc... 
Podejrzewam, że sprzedaż z netu może być ewentualnie oddzielona od tych sprzedanych w punktach.
Podejrzewam, że sprzedaż z netu może być ewentualnie oddzielona od tych sprzedanych w punktach.
UP THE IRONS !!!
O kurna, miesiac sie nie skonczyl dobrze i biletow prawie nie ma? Dobrze, ze juz zamowilem. Oczywiscie na maiden rowniez.piter pisze:ale na mete poszlo wiecej - bo to numer biletu na plyte -(a jeszcze dolicz te co LN przetrzymujeSzajba pisze:ja kupowałem wczoraj i mam numer 15880
z tego co wiem to zostało około 7000 biletów na sektory i 2000 na płyte na jakies 56 tysicy dostepnych
na płyte skończa się myślę do weekendu
na sektory zostały tylko najgorsze po bokach i jak się płyta skończy to szybko znikną ( dziennie schodzi około 500 biletów na płyte i 200 na sektory
ps.
zeby na Iron tak schodziły bo jeszcze z 20 tys na Iron zostało...
Nie wiem jak to działa, ja kupowałem na Metę 16 dni temu i mam 3670, a tu ludzie mówią że "prawie nie ma", po Mecie rozkręci się Iron Maiden. Jak nic! :buahaha:
o tak! koncert wyprzeda się :buahaha:
a jak nie to oddajesz mi swój bilet.
Witam Wszystkich!!! Nic nie pisze na forum , ale zastanawai mnie jedna rzecz. Naprawde nikt nie pamieta tego meczu na Gwardii w 1995 dzien przed koncrtem na Torwarze? Maiden kontra pismaki, Trojka to organizowala
...Facet komentujacy mecz plus mnostwo dlugich wlosow na na trybunach:)...Cos pieknego..a potem Nicko dostal szalik ktory pozniej wisial na bebnami :rocx ..wiem mlodzi Jestescie :buahaha:
Duży
:laugh To jest pewne na 1000%, Meta jest wcześniej i ludziska kupują - w tej chwili mamy pełny Torwar, będzie full jak nicarchaon pisze:o tak! koncert wyprzeda się :buahaha:
Trza się śpieszyć! 
ano tak. zapomniałem że Mete przenieśli na TOrWarfaust pisze::laugh To jest pewne na 1000%, Meta jest wcześniej i ludziska kupują - w tej chwili mamy pełny Torwar, będzie full jak nicarchaon pisze:o tak! koncert wyprzeda się :buahaha:
a jak nie to oddajesz mi swój bilet.![]()
Jak jest to wie organizator, obstawiam : Meta 60000, Maiden 25000 - taka opcja jest realna!archaon pisze:ano tak. zapomniałem że Mete przenieśli na TOrWarfaust pisze::laugh To jest pewne na 1000%, Meta jest wcześniej i ludziska kupują - w tej chwili mamy pełny Torwar, będzie full jak nicarchaon pisze:o tak! koncert wyprzeda się :buahaha:
a jak nie to oddajesz mi swój bilet.![]()
to rzeczywiście się wyprzeda :solo :solo :solo