12 MARCA-Zlot fanów Iron Maiden ,Wrocław, klub Drukarnia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
12 MARCA-Zlot fanów Iron Maiden ,Wrocław, klub Drukarnia
Tak więc 12 marca tego roku we Wrocławiu w klubie Drukarnia (ul. Kazimierza Wielkiego ) odbędzię się zlot Fanów Iron Maiden zorganizowany z okazji urodzin lidera Iron Maiden, Steve'a Harrisa a także promocji koncertu Iron Maiden w Warszawie ,który odbędzię się 7 sierpnia 2008 r.
W planie pokazy DVD Iron Maiden, konkurs z nagrodami i oczywiście muzyka Iron Maiden przez całą imprezę.
Zapraszam wszystkich fanów IM ,niech Nas tam będzie jak najwięcej tego dnia.
Up the Irons
W planie pokazy DVD Iron Maiden, konkurs z nagrodami i oczywiście muzyka Iron Maiden przez całą imprezę.
Zapraszam wszystkich fanów IM ,niech Nas tam będzie jak najwięcej tego dnia.
Up the Irons
Ostatnio zmieniony czw sty 31, 2008 1:11 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 12 MARCA-Zlot fanów Iron Maiden ,Wrocław, klub Drukarnia
7 sierpniaNomad pisze:8 sierpnia 2008 r.
już nie mam tu najwięcej postów

Kurwa tylko Nomad organizuje zloty w srodku tygodnia :laugh 
Środa to nie jest zbyt dobry pomysł
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Niech ktoś coś w Warszawie zorganizuje...
Jak Ty sobie to wyobrażasz, że klub we Wrocławiu wynajmię mi lokal w piątek lub sobotę, przecież oni w tych dniach mają stałych klientów ,jedyny możliwy termin na takie imprezy to właśnie dzień powszedni...poza tym parę zlotów w dni powszednie ,które robiłem miały przyzwoitą frekwencję ok.20-25 osób, a teraz będzie lepsza promocjaKro pisze:Kurwa tylko Nomad organizuje zloty w srodku tygodnia :laugh
To info jest dla ludzi z Wrocka ew. okolic, piszę jest formalnie ,bo może akurat ktoś czyta forum czy niedługo się zarejestruje z rego rejonu, nie mam złudzeń że ktoś mi z Wawy czy z Krakowa przyjedzie, co więcej gdybym nawet (ale to nierealne) namówił szefów klubów na piątek czy sobotę to i tak by ludzie z daleka nie przyjechali.
Poza tym chcę zrobić zlot 12-ego a to wypada środa ,tak czy inaczej.
A co do Warszawy, to jakby był to taki zlot jak ten 27 maja to można pomyśleć, czy tam w Łodzi ,ale nikomu się nie chcę organizować, ja jakbym miał możliwości to bym robił ,ale Ci co je mają widocznie im się nie chcę. Polscy Fani nie umieją się organizować.
A z jakiego kraju fani umieją?Nomad pisze:Polscy Fani nie umieją się organizować.
Tradycyjnie już wiele osób wychodzi z założenia, że co Nomadowe to trzeba wyśmiać. Cóż. Fajnie, że Krzysiek się tym nie zraża. 
Jeżeli czas pozwoli to przybędę.
Jeżeli czas pozwoli to przybędę.
ale to same pionki :]Pieczeń rzymska pisze:Tradycyjnie już wiele osób wychodzi z założenia
poza tym im mniej ludzi z tego forum na tym zlocie będzie tym dla zlotu lepiej
Gdyby to byl weekend to ja bym np. przyjechal...Pieczeń rzymska pisze:Tradycyjnie już wiele osób wychodzi z założenia, że co Nomadowe to trzeba wyśmiać. Cóż. Fajnie, że Krzysiek się tym nie zraża.
A jaki to ma związek z moim, zacytowanym przez Ciebie tekstem?Kro pisze:Gdyby to byl weekend to ja bym np. przyjechal...Pieczeń rzymska pisze:Tradycyjnie już wiele osób wychodzi z założenia, że co Nomadowe to trzeba wyśmiać. Cóż. Fajnie, że Krzysiek się tym nie zraża.
Taki ze niby wysmialem zlot NomadaPieczeń rzymska pisze:A jaki to ma związek z moim, zacytowanym przez Ciebie tekstem?
Atrakcji będzie wiel, kto był na poprzednich to wie!!!!
O prosze mieszkam na kazimierza, bede napewno =]
o proszę kolega mieszka blisko to jeśli tradycyjnie coś mi nie przeszkodzi to powinienem sie zjawić .... kaf zarezerwuj mi u siebie jaki kącik na przekimanie, wszelkie wygody zbyteczne chodź mile widzianekafi pisze:O prosze mieszkam na kazimierza, bede napewno =]
Wszelki informacje odnośnie zlotu znajdują się na forum
www.clansmanwfim.fora.pl
Przewidywany plan zlotu jest taki
18-20 muzyka IM
20-21.30 DVD Live after Death(koncert)
21.30-22.00 konkurs wiedzy o Iron Maiden
22.00-cały klub śpiewa sto lat dla Steve'a
22.00-23.00 Behind the Iron Curtain
23.00-do końca muzyka IM
co do DVD to jeszcze nie jest to pewne jakie będzie, ale na pewno będzie jakaś projekcja
w każdym razie ,chętnych na zlot polecam wizytę na Clansmanie ,tam można się wszystkiego dowiedzieć ,ewentualnie zgłosić jakieś swoje propozycję
www.clansmanwfim.fora.pl
Przewidywany plan zlotu jest taki
18-20 muzyka IM
20-21.30 DVD Live after Death(koncert)
21.30-22.00 konkurs wiedzy o Iron Maiden
22.00-cały klub śpiewa sto lat dla Steve'a
22.00-23.00 Behind the Iron Curtain
23.00-do końca muzyka IM
co do DVD to jeszcze nie jest to pewne jakie będzie, ale na pewno będzie jakaś projekcja
w każdym razie ,chętnych na zlot polecam wizytę na Clansmanie ,tam można się wszystkiego dowiedzieć ,ewentualnie zgłosić jakieś swoje propozycję
-
El Dorado
partykuła ta nie występuje na początku zdania w języku polskim. :-)Tak więc
Hmmm... może będę ciekawa, propozycja :rocx