Według mnie to zły pomysł zaczynać od Dreaming.., ja zaczynałem od Dead Heart in a Dead World i też tą płytę właśnie Ci polecam na początek.M@ti pisze:Dreaming Neon Black.
Potem:
M@ti pisze:This Godless...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Według mnie to zły pomysł zaczynać od Dreaming.., ja zaczynałem od Dead Heart in a Dead World i też tą płytę właśnie Ci polecam na początek.M@ti pisze:Dreaming Neon Black.
M@ti pisze:This Godless...
Ale Dead Heart jest najłatwiejsze w odibiorze. Jak mu się Dreaming spodoba to później będzie z górki.Kronos pisze:Według mnie to zły pomysł zaczynać od Dreaming.., ja zaczynałem od Dead Heart in a Dead World i też tą płytę właśnie Ci polecam na początek.
z wcześniejszych to tylko "Dead Heart In A Dead World" brzmi podobnie do "TGE". Ale to o sam sound chodzi. A nie wiem czy Tobie chodzi też i o inne rzeczy.Żelazny pisze:A ja mam pytanie - czy wcześniejsze albumy brzmią jak TGE które jednak mi prawie wcale nie podeszło,czy jednak inaczej trochę?
W sumie masz rację bo mi średnio podchodzi Dreaming..M@ti pisze:Ale Dead Heart jest najłatwiejsze w odibiorze. Jak mu się Dreaming spodoba to później będzie z górki.

ale jak mu nie podejdzie to nie pozna innych, które są o wiele takie bardziej "rozrywkowe" :/.M@ti pisze: Ale Dead Heart jest najłatwiejsze w odibiorze. Jak mu się Dreaming spodoba to później będzie z górki.
No to jak nie podejdzie to polecimy mu Dead Heart, ale to tylko w ostateczności.EvE pisze:ale jak mu nie podejdzie to nie pozna innych, które są o wiele takie bardziej "rozrywkowe" :/.
Szajba nie słuchaj cioci, słuchaj wujka. ;]EvE pisze:Szajba ciocia ewa mówi że Dead H. i t.Godless E. :]
Tak, brał się. I chyba słuchał właśnie DHIADW. Nie podeszło mu i zaczął najeżdżać na NMArtur pisze:swoją drogą, to przecież Ty sie już za nich zdaje sie brałeś.
a opinii innych to nie warto słuchać?Szajba pisze:ok, ale poczekam na Artura bo to on tu wyznaje NM
Skoro tak, to niech bierze:Wrath pisze:I chyba słuchał właśnie DHIADW. Nie podeszło mu i zaczął najeżdżać na NM![]()
a jak już się spodoba to niech wraca do:Wrath pisze:TGE w takim razie.
Wrath pisze:DHIADW
DHIADW mu nie podeszło? O_o No to już nie ma dla niego ratunku chyba.Wrath pisze:Tak, brał się. I chyba słuchał właśnie DHIADW. Nie podeszło mu i zaczął najeżdżać na NM
to ciocia Ewa mi nagrała całą dyskografię jakiś rok temu, więc cioci będę słuchałEvE pisze:Szajba ciocia ewa mówi że Dead H. i t.Godless E. :]
o Garego Moora pytał byś sie mnie czy np M@tiego ?Wrath pisze:a opinii innych to nie warto słuchać?![]()

też bym tak radził a jeśli nie DHIDW no to TGE zostaje ...EvE pisze: Szajba ciocia ewa mówi że Dead H. i t.Godless E. :]
Łajza.Szajba pisze:to ciocia Ewa mi nagrała całą dyskografię jakiś rok temu, więc cioci będę słuchał
No raczej Ciebie bo M@ti gówna nie słucha.Szajba pisze:o Garego Moora pytał byś sie mnie czy np M@tiego ?
ciiiiiiiiiM@ti pisze:No raczej Ciebie bo M@ti gówna nie słucha.
Twoja....M@ti pisze:Łajza.
...... no dokończ dokończ. :>Szajba pisze:Twoja....

oj tam ratunku nie ma.DHIADW to imo najslabszy Nevermore, do tej pory mi nie podszedl a reszte lubie.M@ti pisze:DHIADW mu nie podeszło? O_o No to już nie ma dla niego ratunku chyba.Wrath pisze:Tak, brał się. I chyba słuchał właśnie DHIADW. Nie podeszło mu i zaczął najeżdżać na NM
Widocznie jakieś skrzywienie masz.Bloody Sabbath pisze:do tej pory mi nie podszedl a reszte lubie.