Rozumiem, chciałem się tylko dowiedzieć czy w ogóle istnieje taka możliwość. Myślę, że jakoś w marcu - jak się zdecydujemy, to nie ma co czekać.Wrath pisze:zależy kiedy te bilety byście chcieli kupować, na razie siedzą w Polsce ;]yanek pisze:EDIT: WRATH - a z ta rodziną to można by się było dogadać odnosnie biletów i ewentualnie zabookowania miejsca na polu kempingowym?? Bologna jest pod Mediolanem
27-29/06/2008 - Gods Of Metal - Bologna (Włochy)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-29/06/2008 - Gods Of Metal - Bologna (Włochy)
tak kozaczysz, a rozpoznałeś tu wszystkie słówka, czasy, odmiany, rodzajniki i inne pułapki?slayer pisze:juras juz moze jechac
kurde, skład taki, że pała mięknie... kurde no nie moge, nie moge, nie moge... eh... zbieram ekipe na napad na bank. Raff? Arczki? Mati?
ej kwa... mowicie, że 1000 -1500 zł? kurde... trza bedzie znowu korki dawac
ej kwa... mowicie, że 1000 -1500 zł? kurde... trza bedzie znowu korki dawac
już nie mam tu najwięcej postów

31 3 €86,25 €103,50juras pisze:tak kozaczysz, a rozpoznałeś tu wszystkie słówka, czasy, odmiany, rodzajniki i inne pułapki?
tyle zrozumialem
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja się piszę. Taki skład to jest coś.Szajba pisze:bieram ekipe na napad na bank. Raff? Arczki? Mati?
Ty korki dajesz?Szajba pisze:trza bedzie znowu korki dawac
ponoc dobra fucha

Jazz is not dead, it just smells funny.
Ty się śmiejesz, a ja się szczerze ucieszyłem, że będąc nieukiem zrozumiałem całe zdanie po włoskuslayer pisze:31 3 €86,25 €103,50juras pisze:tak kozaczysz, a rozpoznałeś tu wszystkie słówka, czasy, odmiany, rodzajniki i inne pułapki?
tyle zrozumialemi moj wczesniejszy komentarz byl jak najbardziej pozytywny
mój komentarz był równiez jak najbardziej pozytywny, mogę być tłumaczem
noM@ti pisze:Ty korki dajesz?
już nie mam tu najwięcej postów

Aż boję się spytać z czego.
Ale EOT może. :j
Ja się mocno zastanawiam. Bo raz, że wszystkie kapele w jednym miejscu. Dwa - finansowo się na bank opłaca. Ale jest jedno ale... To jest festiwal. Jak przyjeżdża Slayer nach Polen to daje koncert jako gwiazda. Gra ile fabryka dała. A tutaj wydaje mi się, że będą mieli czas ograniczony. Ale, mogę się mylić.
Jeśli będą grali jako gwiazda główna tego dnia (chyba że wstawią coś po Sleju) to zagra bite 1,5 h, nawet dłużej, także nie wiem czy się nie opłaca. Z resztą, na Sleja zawsze się opłaca.
Slayer zawsze i wszędzie. A nie wiadomo czy u nas nie zagrają. Są słuchy, że nowa płyta idzie, więc trasa będzie na bank
Wątpię, że nowa płyta jeszcze w tym roku wyjdzie. No ale letnią trasę mogliby zrobić.
MAIDEN, JUDAS i SLAYER to headlinerzy poszczególnych dni więc występy będą w pełnym wymiarze czasowym..Poza tym, patrząc na ilość kapel w ciągu dnia, to myślę, że występem każdej kapeli można być usatysfakcjonowanym.. Co do Slayera właśnie, to oprócz występu w Bologni nie ma żadnej nawet plotki o kolejnych koncertach w Europie w te wakacje...
Widzę Yanek, że się napaliłeś na ten wyjazd :laugh . Ja bym się pisał. Jeszcze chwilę poczekamy i zobaczymy. Ile przelot trzeszczy?
Ja Stary jestem właściwie zdecydowany na ten wyjazd heheh. Ostateczna decyzję podejmę jednak w marcu ( jak będzie wiadomo coś więcej o JP w PL, itp)tomtomala pisze:Widzę Yanek, że się napaliłeś na ten wyjazd :laugh . Ja bym się pisał. Jeszcze chwilę poczekamy i zobaczymy. Ile przelot trzeszczy?
Hmm, mogłem się mylić z tym, że dodadzą do składu CAVALERA CONSPIRACY i IN FLAMES..11 i 12 lipca w Mediolanie odbywa się bowiem Evolution Fest i tak wygląda skad:
EVOLUTION FEST 08
11 - 12 Luglio - Milano, Idroscalo
11 Luglio: CAVALERA CONSPIRACY - SONATA ARCTICA + special guests
12 Luglio: IN FLAMES - OPETH - GAMMA RAY - DEATH ANGEL - PAIN OF SALVATION - NOVEMBRE + special guests
Szanse więc chyba niewielkie, ale nadzieję trzeba mieć.
EVOLUTION FEST 08
11 - 12 Luglio - Milano, Idroscalo
11 Luglio: CAVALERA CONSPIRACY - SONATA ARCTICA + special guests
12 Luglio: IN FLAMES - OPETH - GAMMA RAY - DEATH ANGEL - PAIN OF SALVATION - NOVEMBRE + special guests
Szanse więc chyba niewielkie, ale nadzieję trzeba mieć.
Aktualny skład, stan na 21.02.08
27 czerwca
IRON MAIDEN
AVENGED SEVENFOLD
ROSE TATTOO
APOCALYPTICA
IN EXTREMO
tba
KINGCROW
28 czerwca:
SLAYER
CARCASS
MESHUGGAH
TESTAMENT
AT THE GATES
tba
tba
29 czerwca:
JUDAS PRIEST
ICED EARTH
YNGWIE MALMSTEEN
MORBID ANGEL
OBITUARY
ENSLAVED
INFERNAL POETRY
NIGHTMARE
27 czerwca
IRON MAIDEN
AVENGED SEVENFOLD
ROSE TATTOO
APOCALYPTICA
IN EXTREMO
tba
KINGCROW
28 czerwca:
SLAYER
CARCASS
MESHUGGAH
TESTAMENT
AT THE GATES
tba
tba
29 czerwca:
JUDAS PRIEST
ICED EARTH
YNGWIE MALMSTEEN
MORBID ANGEL
OBITUARY
ENSLAVED
INFERNAL POETRY
NIGHTMARE
Lol, dopiero teraz, przeglądając oficjalną stronę Iced Earth, zobaczyłem, że oni też tam będą.
I to mnie chyba przekona w ostateczności. zaczynam na to odkładać chyba już
I to mnie chyba przekona w ostateczności. zaczynam na to odkładać chyba już
Venerdi 27 Giugno
IRON MAIDEN
AVENGED SEVENFOLD
ROSE TATTOO
APOCALYPTICA
AIRBOURNE
LAUREN HARRIS
KINGCROW
Sabato 28 Giugno
SLAYER
CARCASS
MESHUGGAH
TESTAMENT
AT THE GATES
tba
tba
Domenica 29 Giugno
JUDAS PRIEST
ICED EARTH (con Matt Barlow alla voce)
YNGWIE MALMSTEEN
MORBID ANGEL
OBITUARY
ENSLAVED
INFERNAL POETRY
NIGHTMARE
Tutaj jest najbardziej aktualny skład, który już mnie tak nie szokuję jak na początku, gdzie było tylko kilka kapel i można było popuścić wodzę fantazji co do reszty składu.....Piątek, oprócz Maiden mnie nie interesuję..Sobota to miazga :rocx , niedziela zaś to Judas na których pojadę do Liberca, Malmsteen i Morbid Angel....Liczyłem na to, że dodadzą choć parę kapel z tych: Children Of Bodom, In Flames, Cavalera Conspiracy, Exodus, Motorhead, Ministry, Opeth, Arch Enemy czy Forbidden.
Wtedy bym się nie zastanawiał, a tak to rezygnuje z wyjazdu..
IRON MAIDEN
AVENGED SEVENFOLD
ROSE TATTOO
APOCALYPTICA
AIRBOURNE
LAUREN HARRIS
KINGCROW
Sabato 28 Giugno
SLAYER
CARCASS
MESHUGGAH
TESTAMENT
AT THE GATES
tba
tba
Domenica 29 Giugno
JUDAS PRIEST
ICED EARTH (con Matt Barlow alla voce)
YNGWIE MALMSTEEN
MORBID ANGEL
OBITUARY
ENSLAVED
INFERNAL POETRY
NIGHTMARE
Tutaj jest najbardziej aktualny skład, który już mnie tak nie szokuję jak na początku, gdzie było tylko kilka kapel i można było popuścić wodzę fantazji co do reszty składu.....Piątek, oprócz Maiden mnie nie interesuję..Sobota to miazga :rocx , niedziela zaś to Judas na których pojadę do Liberca, Malmsteen i Morbid Angel....Liczyłem na to, że dodadzą choć parę kapel z tych: Children Of Bodom, In Flames, Cavalera Conspiracy, Exodus, Motorhead, Ministry, Opeth, Arch Enemy czy Forbidden.
Wtedy bym się nie zastanawiał, a tak to rezygnuje z wyjazdu..