A nikt Ci nie mówił, że Slayer jest nieśmiertelny?Szajba pisze:który umrze, śmiercią naturalną i po wielu bojach, na wieki wieków, na tron powróci król. EXODUS
?Artur pisze:ee, od 28 kwietnia mamy nowego króla
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A nikt Ci nie mówił, że Slayer jest nieśmiertelny?Szajba pisze:który umrze, śmiercią naturalną i po wielu bojach, na wieki wieków, na tron powróci król. EXODUS
?Artur pisze:ee, od 28 kwietnia mamy nowego króla
M@ti pisze:?
Prawda boli. Wiem.Szajba pisze:ja mam nadzieje że NIE mówisz o Testamencie![]()
Artur pisze:3. Bostaph - no umówmy sie, każdy lepszy niż Clemente
Wszystko zależy od podejścia - ja uwielbiam ostatnie albumy Exodus (zresztą nie tylko te, ale wiadomo - to do ostatnich sie będzie porównywać), ale nie na zasadzie że mam je za jakieś kamienie milowe, geniusz etc. (bo takimi IMO nie są), ale po prostu są wg mnie zajebiste. I na takowy zajebisty album licze ze strony TestAmenT. Cała reszta to już kwestia jakichś indywidualnych ocen.Szajba pisze:ale po prostu nie wierze ze ich przebiją, tyle![]()
Jo tyż, ino nie wiem czy ze szczęścia czy z rozpaczy. ;]Artur pisze:i tak wiem, że będę płakał przy pierwszym odsłuchu
to o to akurat imo możesz być spokojnyArtur pisze:Mnie chodzi o to, żeby wszyscy po premierze "The Formation Of Damnation" powiedzieli "o, 9 lat czekania, ale przynajmniej było na co"
Szajba pisze:ThestAmenT
nazwiska nie grająArtur pisze:, bo skład jest w zasadzie IDEALNY żeby zrobić giga album:
slayer pisze:mysle, ze ostatnie Exo to jest spokojnie do przebicia przez ekipe Chucka
No właśnie nie,powiniene mieć 3 zaproszenia,nie wiem ocbslayer pisze:wlasnie i mi, Żelazo mozesz juz rozdawac?
jak to sie ludzie zmieniająSzajba pisze:ostatnia płyta Slayera tez zla nie jest (ale zajebista również nie)
Prędzej w muzyce niż w piłce nożnejslayer pisze:nazwiska nie grają