Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
podejrzewam że czego by nie zagrali to i tak ludzie będą narzekać ,mnie set mniej interesuje, bardziej forma zespołu
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak będzie Stranger, to niezależnie od reszty obiecuję, że nie będę narzekał.
Dla mnie bez znaczenia co zagraja, wazne, ze po prostu zagraja.
To bedzie moj pierwszy koncert Maiden, wiec nie bede marudzic, choc nie pogardzilbym takim Rime'm
.
-
Deleted User 1499
Rime to na 95% bedzie , generalnie set jaki by nie byl i tak bedzie dobry , najbardziej zalerzy mi na dobrej formie zespolu.
Hej to czemu w podpisie masz Indie ? :>Szymon pisze:o 17 bedzie po koncercie, albo bedzie sie mial ku koncowi. Jesli wyjda o 21 minus te 5,5h to jest 15.30 poczatek. 17-17.30 koniec.
Ja nie lubie znac setu, ale do lipca to nie bede czekal tym razem :/ Set sobie jutro sprawdze, ale nie koniecznie bede ogladal foty i nagrania z koncertow..... Cos sobie trzeba zostawic
Wszystko fajnie tylko że każdy (chyba) już takie szczegóły zna
No a tak w ogóle to już też jak niektórzy nie mogę się doczekać pierwszych fotek z trasy, setlisty itp. Iron fuckin Maiden powraca
:rocx
No a tak w ogóle to już też jak niektórzy nie mogę się doczekać pierwszych fotek z trasy, setlisty itp. Iron fuckin Maiden powraca
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Uwielbiam czytać komentarze na Onecie. 
5,5 godz to jest różnica czasu do stery GMT. Według naszego czasy jest różnica 4,5 godz aby być dokładnymSzymon pisze:o 17 bedzie po koncercie, albo bedzie sie mial ku koncowi. Jesli wyjda o 21 minus te 5,5h to jest 15.30 poczatek. 17-17.30 koniec.
Ja nie lubie znac setu, ale do lipca to nie bede czekal tym razem :/ Set sobie jutro sprawdze, ale nie koniecznie bede ogladal foty i nagrania z koncertow..... Cos sobie trzeba zostawic
dokładnie, dla mnie też :beer to pierwszy koncert w życiu( w Londynie), a drugi będzie w Wa-wie. Stwierdziłem już jakiś czas temu, że nie dam rady czekać do lipca żeby zobaczyć scenę/set itd. to po prostu za długo... poza tym zobaczyć koncert na filmiku i paru fotach, a zobaczyć go na żywo to i tak dwie różne sprawy... :rocxRazi3l pisze:Dla mnie bez znaczenia co zagraja, wazne, ze po prostu zagraja. To bedzie moj pierwszy koncert Maiden, wiec nie bede marudzic, choc nie pogardzilbym takim Rime'm .
nie no, Bruce w bardzo dobrej formie 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 1499
Ups zapomnialem ze to nie ten temat.Szymon pisze:wezcie idzcie do spoilera!!
Ostatnio zmieniony ndz lut 03, 2008 1:04 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
wezcie idzcie do spoilera!!
-
Deleted User 804
dobrze ze sanktuarium nie zamieściło na głównej seta tylko link do niego. Niestety nie wszyscy w Polsce mający swoje strony o Ironach(niby konkurencja sanktuarium) są w stanie zrozumieć że niektórzy wolą mieć niespodziankę na koncercie
Amerykańskiej trasy ciągle nie widać
"World Slavery Tour" była największą atrakcją koncertową na przełomie 1984 / 85 roku a trasa obecna miała by sie dwoma koncertami obejść
Dziwne 
Raczej naturalne. Z tej popularności, którą Maiden miało w USA w tamtym okresie nic nie zostało.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Z końcem lutego dadzą datki, 14-16 koncertów w arenach i amfiteatrachKuba pisze:Amerykańskiej trasy ciągle nie widać"World Slavery Tour" była największą atrakcją koncertową na przełomie 1984 / 85 roku a trasa obecna miała by sie dwoma koncertami obejść
Dziwne
http://www.ironmaiden.com/plugins/p17_i ... s/2515.jpg
Fajna fotka z Indii. Dla spostrzegawczych trochę.
Fajna fotka z Indii. Dla spostrzegawczych trochę.
No extra , tylko ile ludzi tam bylo bo co żrodlo to inne dane, 30000 albo 100000 widzów, na zdjęciach widać tłum ludzi... :laugh
Przedwczoraj widzialem bardzo fajny materiał o Maiden i ich samolocie na TVN Turbo. Program sie nazywal Raport turbo, ktos oprocz mnie widzial?